Maria Cârneci este încă îndurerată după moartea soțului: „Nu mă voi vindeca niciodată”

Publicat pe

Au trecut aproape doi ani de când soțul Mariei Cârneci a plecat dintre noi, iar artista încă nu și-a revenit după pierderea jumătății sale. Interpreta de muzică populară a devenit mai scumpă la vedere după tragicul eveniment.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Romulus Petrescu, soțul Mariei Cârneci, s-a stins din viață cu aproape doi ani în urmă, în noiembrie 2019. Bărbatul avea 66 de ani când a pierdut lupta cu o boală grea, cancerul.

Maria Cârneci este încă îndurerată după moartea soțului: „Nu mă voi vindeca niciodată'Maria Cârneci este încă îndurerată după moartea soțului: „Nu mă voi vindeca niciodată'

Maria Cârneci încă nu și-a revenit după moartea jumătății sale și a fost văzută din ce în ce mai rar pe micile ecrane. Artista a vorbit despre viața ei după pierderea soțului, pentru cancan.ro.

Maria Cârneci: „Nu mă voi vindeca niciodată'

Maria Cârneci a fost devastată de pierderea soțului. După moartea acestuia, cântăreața a refuzat, pentru o bună perioadă de timp, să mai urce pe scenă. Chiar și acum, la aproape doi ani de la moartea lui, artista are din ce în ce mai puține apariții publice.

Interpreta de muzică populară petrece mai mult timp acasă, alături de noră și nepoți. Doar așa își mai poate lua gândul de la durerea pe care o poartă în suflet.

Citește și: Maria Cârneci a apelat la medicul estetician, după decesul soțului.

Citește și: Maria Cârneci, despre intervențiile estetice.

Citește și: Anamaria Prodan recunoaște că există probleme în căsnicia cu Reghe și vorbește despre divorț:

Citește și: Sonny Flame și Lena Preda s-au despărțit? Primele declarații:

Sunt bine, mulțumesc. Sunt cu treburi pe acasă, mai am lucruri de rezolvat. În rest, stau cu nepoții, cu nora, ei mă fac să mai uit de tristețe. Nu pot să spun că m-am vindecat, nu cred că mă voi vindeca vreodată… dar atunci când sunt acasă cu copiii, cu nepoții mai uit de suferință'.

Spectacole am mai avut, dar sunt mai puține. Se vede că e criză… oamenii nu mai organizează spectacole ca înainte, când alergam de la unul la altul. Mai am nunți, evenimente private, dar spectacole în aer liber, organizate de primării, cum era înainte, nu prea mai sunt ', a spus Maria Cârneci.

Maria Cârneci: „Vacanța nu mai are același farmec'

Profund îndurerată de moartea soțului, Maria Cârneci nu se mai gândește la vacanțe. Artista a mărturisit că niciun concediu nu mai este la fel fără soțul ei.

Vacanță? Ce vacanță? Pentru mine, vacanța nu mai are același farmec de când nu mai este soțul meu. Am fost anul trecut cu copiii și nepoții la bulgari… dar vacanțe, cum am avut, n-o să mai am. Nu mi-am făcut planuri în acest sens și oricum, eu, după ce soțul meu s-a stins, văd altfel lucrurile', a mai spus Maria Cârneci.

După decesul soțului ei, Maria Cârneci vede cu totul altfel viața. Nu mai pune preț pe problemele minore care îi apar în cale, ci doar pe sănătate.

Nu mai pun preț pe orice lucru, orice problemă, nu contează nimic, sănătatea este cea mai importantă. Iar eu pe asta pun preț, pe sănătate, în primul rând. Mulțumim lui Dumnezeu că suntem cu toții bine, sănătoși, și eu, și familia'.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter