Maria Cârneci, despre intervențiile estetice. Ce a sfătuit-o Irina Loghin. „Ea și-a făcut contur la buze”

Publicat pe

Maria Cârneci este una dintre cele mai iubite artiste de muzică populară. În vârstă de 66 de ani, vedeta vorbit despre operațiile estetice și despre ce sfaturi a primit din partea prietenei sale, Irina Loghin.

Maria Cârneci, despre intervențiile estetice. Ce a sfătuit-o Irina Loghin. „Ea și-a făcut contur la buze'Maria Cârneci, despre intervențiile estetice. Ce a sfătuit-o Irina Loghin. „Ea și-a făcut contur la buze'

Maria Cârneci a mărturisit în urmă cu ceva timp, că Irina Loghin a sfătuit-o să meargă la estetician, dar din cauza fricii de ace, a renunțat. Interpreta de muzică popualră nu este încă pregătită să schimbe ceva la fizicul ei.

„Nu am nimic cu operaţiile estetice, trăim în nişte timpuri în care ele sunt la ordinea zilei. Irina Loghin a vrut să mă ducă să-mi tatuez buzele, sprâncenele. Ea şi-a făcut conturi la buze.

Am întrebat cum se realizează şi când am văzut că sunt nişte ace nu am mai vrut. Îmi este prea frică, dar dacă aş avea curaj, mi-aş băga de toate”, a spus Maria Cârneci, în urmă cu ceva timp, potrivit Spynews.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter