Matei Stratan, primele declarații despre relația cu Andreea Raicu: „Noi suntem...”

Publicat pe

În ultimul timp au apărut zvonuri conform cărora Matei Stratan și Andreea Raicu ar forma un cuplu. Vedeta și-a sărbătorit ziua de naștere în Toscana, unde a fost prezent și milionarul. Acesta a dezvăluit în ce fel de relație este cu Andreea Raicu.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Mulți se întreabă dacă Matei Stratan este într-o relație amoroasă cu Andreea Raicu, mai ales după ce aceasta și-a sărbătorit ziua de naștere în Italia. Milionarul a oferit un răspuns tuturor întrebărilor.

Matei Stratan, primele declarații despre relația cu Andreea Raicu: „Noi suntem...'Matei Stratan, primele declarații despre relația cu Andreea Raicu: „Noi suntem...'

Matei Stratan, despre relația cu Andreea Raicu

Andreea Raicu și-a sărbătorit ziua de naștere în Italia, țară în care se află de aproximativ o săptămână. Vedeta s-a bucurat de toată atenția prietenilor, iar cel care a pus la cale o surpriză pentru ea în miez de noapte a fost chiar Matei Stratan, potrivit apropiaților.

Citește și: Ce dietă ține Andreea Raicu.

Citește și: Andreea Raicu, surprinsă din nou în compania lui Matei Stratan, fostul iubit al Mădălinei Ghenea.

Citește și: Daniel Pavel, primele imagini cu iubita lui, după Survivor.

Citește și: Andreea Bălan i-a cunoscut familia lui Tiberiu Argint.

Andreea Raicu a postat un videoclip pe contul ei de Instagram în care este surprins momentul în care primește o prăjitură cu o lumânare.

În urmă cu puțin timp, Andreea Raicu și-a mai petrecut o vacanță pe ambarcațiunea de 8 milioane de euro, proprietatea lui Matei Stratan.

Cu toate acestea, milionarul a mărturisit că el și Andreea Raicu sunt doar prieteni: „Am văzut că se vorbește foarte mult de faptul că eu și Andreea formăm un cuplu, nu este nimic adevărat. Cu Andreea suntem amici, atât, nimic mai mult. Nu suntem în sensul ăla la care se gândesc mulți. Noi suntem într-un grup de prieteni și așa mai și ieșim, ne întâlnim', a spus Matei Stratan, potrivit palytech.ro.

Matei Stratan nu și-a vizitat fiica din mai

Deși s-a aflat în Italia, țară în care locuiește fiica sa pe care o are împreună cu Mădălina Ghenea, Matei Stratan nu a fost să o viziteze. Milionarul nu și-a mai văzut fetița din luna mai.

Nu am mai fost din mai să îmi văd fetița, o să merg luna viitoare la copil. Nu am cum să zic ce cadouri îi cumpăr dar o să îi iau  de toate', a mai declarat Matei Stratan.

Matei Stratan și Mădălina Ghenea au fost împreună timp de trei ani. Din dragostea lor s-a născut, în 2017, o fetiță pe nume Charlotte. La scurt timp după venirea pe lume a celei mici, relația lor nu a mai funcționat așa că au decis să o ia pe drumuri separate. Astfel, Mădălina a luat copilul și s-a mutat înapoi în Italia.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter