Ce s-a întâmplat între Zanni și Elena Marin când nu erau filmați: „Am pus mâna direct”

Publicat pe

După întoarcerea concurenților de la Survivor, ies la iveală din ce în ce mai multe detalii din culisele emisiunii. Zanni a făcut o serie de dezvăluiri cu privire la ce s-a întâmplat între el și Elena Marin într-un moment în care nu erau filmați.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Zanni s-a întors din Republica Dominicană cu marele premiu, iar acum nu ezită să dea toate detaliile din culisele Survivor. Faimosul a povestit ce s-a întâmplat între el și Elena Marin într-un moment în care nu erau filmați.

Ce s-a întâmplat între Zanni și Elena Marin când nu erau filmați: „Am pus mâna direct'Ce s-a întâmplat între Zanni și Elena Marin când nu erau filmați: „Am pus mâna direct'

Zanni: „Am pus mâna direct'

Între Zanni și Elena Marin au existat multe conflicte. De multe ori, Faimosul a acuzat-o pe dansatoare că este falsă și că dramatizează prea mult. Cu toate acestea, Elena i-a cerut ajutorul lui Zanni, iar Faimosul i l-a oferit.

Zanni a povestit cum, într-un moment în care nu erau filmați, Elena Marin l-a rugat să o ajute să se spele de nisip pe spate. Faimosul a acceptat, ba chiar i-a atras atenția că este murdară și pe posterior. Atunci Elena Marin l-a rugat să o curețe și în acea zonă, după cum a povestit Zanni.

Citește și: Prima conversație dintre Zanni și Alex Velea.

Citește și: Elena Marin, transformare totală după ce s-a întors de la Survivor.

Citește și: Cum se simte acum fetița Cristinei Cioran:

Citește și: Florin Călinescu, adevărul despre plecarea de la Pro TV:

Nu ai să crezi cu cine! Ei au fost martori. Ține-ți prietenii aproape și dușmanii și mai aproape. I-am pus mâna pe posterior Elenei Marin, când ne-am dus după traseu să ne spălăm. Erau mai mulți acolo și mi-a zis să îi dau cu apă că avea nisip pe spate. Era și Sebi și se uita la mine, Cosmin, Ștefan. Și mă uitam la ea, am văzut că e așa jucăușă și i-am spus „vezi că ai nisip și pe fund' și a zis „păi spală-mă' și am pus mâna acolo și nu doar am dat cu grijă, am pus ambele mâini. Chiar era foarte mult nisip acolo. Sunt băiat săritor', a povestit Zanni la Teo Show.

Ștefan Ciuculescu a confirmat și el povestirea lui Zanni și chiar a insistat că Faimosul i-a făcut un bine Elenei Marin.

La râu, eram și eu acolo. Adevărul e că avea nămol foarte mult, Zanni a ajutat-o. Nu avea cum să intre așa în baracă, îi dau dreptate lui Zanni', a spus Ștefan Ciuculescu.

Zanni, despre Elena: „O femeie plină de frustrări'

Zanni a ieșit marele învingător în competiția Survivor. Se știe că în timpul celor șapte luni petrecute în Republica Dominicană, faimosul a avut mai multe certuri cu Elena Marin în care i-a aruncat cuvinte dure.

Întors în România, printre primele întrebări pe care le-a primit Zanni se regăsea și numele Elenei Marin. Faimosul și-a spus, ca de obicei, părerea sinceră, chiar dacă este una dureroasă pentru dansatoare.

O scenă de teatru în picioare, mi se pare că nu am cunoscut-o niciodată. Când mă uitam la ea vedeam o femeie plină de frustrări, care nu are acasă ce și-ar dori. O femeie nemulțumită, care voia să ajungă undeva chiar dacă nu merita, voia să smulgă ce nu era al ei și să fugă cu el', a spus Zanni la întoarcerea în țară.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter