Când este finala Mireasa și ce regulă se schimbă pentru concurenți

Publicat pe

Când este finala Mireasa? Este întrebarea care stă pe buzele tuturor, iar prezentatoarea Simona Gherghe a făcut anunțul. De asemenea, a comunicat și regula care se schimbă pentru concurenții rămași în competiție.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Când este finala Mireasa? Simona Gherghe a anunțat deja când va avea loc marea finală a sezonului trei și toată lumea așteaptă deznodământul cu sufletul la gură.

Când este finala Mireasa

Show-ul matrimonial se apropie de final. Mai sunt 12 zile până la marea finală, al cărei deznodământ ar putea fi… o nuntă. La mai bine de patru luni de la începutul sezonului trei, cuplurile se pregătesc intens pentru pasul cel mare.

Când este finala Mireasa și ce regulă se schimbă pentru concurențiCând este finala Mireasa și ce regulă se schimbă pentru concurenți

Simona Gherghe a anunțat că finala Mireasa va avea loc într-o duminică, pe data de 1 august.

„Foarte mulți ne întrebați când o să fie marea finală, ziua în care o să îi vedeți în fața ofițerului stării civile pe cei pe care îi îndrăgiți atât de mult și pe care îi urmăriți aproape zi și noapte. Este un sezon care a avut un succes extraordinar, cred că a fost record! Cei care aleg să se căsătorească în emisiune o vor face într-o zi de duminică, pe 1 august’, a anunțat Simona Gherghe. 

Regula care s-a schimbat înainte de finala Mireasa

Cu puțin timp înainte de a se termina emisiunea, prezentatoarea a anunțat schimbarea care survine în cadrul show-ului. Înainte de marea finală, cuplurile vor locui împreună în casă. Fetele și băieții nu vor mai sta în două case separate și vor conviețui împreună!

„Astăzi este 19 iulie, de astăzi încolo, până pe 1 august, vom avea o singură casă! Nu mai există casa băieților, nu mai există casa fetelor și voi cei de acasă o să îi puteți urmări așa cum or să fie la ei acasă’, a transmis Simona Gherghe.

Citește și: Romina și Ionuț de la Mireasa s-au despărțit la scurtă vreme după logodnă.„Nu-mi convine să…'

Citește și: Scandal în casa Mireasa. Simona Gherghe s-a enervat la culme:„Plec acasă, nu am ce să discut'

Citește și: Cu ce probleme de sănătate se confruntă Zanni, după Survivor:„De-asta șchiopătez'

Citește și: Alexandra Stan, despre petrecerea de nuntă.Cum va arăta rochia de mireasă și cine sunt nașii cuplului / EXCLUSIV

Patru cupluri și-au arătat intenția de a se căsători

Dintre cele cinci cupluri finaliste, unul singur a refuzat să facă pasul cel mare. Este vorba despre Cosmina și Alina, care au legat o relație de scurt timp și au considerat de cuviință să aștepte să se cunoască mai bine, înainte de a face acest pas important.

Celelalte patru cupluri, mai exact Andreea și Marian, Izabela și Blaze, Liviu și Maria, dar și AnaMaria și Bogdan și-au arătat intenția de a se căsători. Au depus deja actele, însă concurențiu nu sunt obligați să facă nunta pe data de 1 august. Se pot răzgândi în orice moment.

Cuplul care se va căsători, însă, și care va afla în topul preferințelor publicului va câștiga marele premiu în valoare de 40.000 de euro.

Al treilea sezon al emisiunii Mireasa s-a bucurat de cel mai mare succes de până acum. La finalul lunii iunie, concurenții au aniversat 100 de ediții live. 

Reality show-ul Mireasa este difuzat la Antena 1 de luni până vineri de la ora 14.00 și sâmbăta de la 13.45.

Sursa foto: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter