Jean Claude Van Damme petrece în România pe ritmuri de manele: „Fratele meu, pe viață!”

Publicat pe

Jean Claude Van Damme a aterizat în România în urmă cu doar o zi, pe data de 20 iulie, și pare că deja s-a integrat perfect în peisaj. Încă de la primele ore ale dimineții, actorul de origine belgiană a fost surprins în timp ce se „relaxa' pe ritmurile manelelor cântate de Tzancă Uraganu, în mașina unui tânăr entuziasmat să-l aibă alături tocmai pe Jean Claude Van Damme.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Jean Claude Van Damme a fost surprins într-un local exclusivist din România, fiind inconjurat de nume mari din industria cinematografiei și nu numai. Se pare că actorul se bucură de momentele petrecute pe plauri mioritice, dat fiind faptul că niște simpatizanți l-au filmat în timp ce se distra pe manelele cântate de Tzanca Uraganu.

Citește și: Cât de mult s-a schimbat Jean-Claude Van Damme și cum arată la bustul gol, la 60 de ani. A fost sex-simbol, dar acum este de nerecunoscut!

Citește și: Jean de la Craiova și-a plănuit să viziteze mormântul lui Michael Jackson: „Îi cânt, dacă se poate'

Citește și: EXCLUSIV. Sorin Bontea, despre începuturile sale în bucătărie: „Dacă m-aș putea întoarce în timp, m-aș face cântăreț!/ Ce a mâncat prima dată când s-a întors acasă, din Asia Express

Citește și: Cum și-a sărbătorit Ilie Năstase ziua de naștere și ce cadouri a primit: „Am stat până la 4 dimineața'

În cursul serii trecute, la scurt timp după ce Jean Claude Van Damme a ajuns în România, actorul a luat masa alături de Eduard Irimia, iar discuțiile celor doi au lăsat de înțeles că sunt cunoștințe vechi, notează SpyNews.ro. Mai mult, celor doi li s-au alăturat și Michel Adam Losowski șu Anthony Hickox. Totuși, spre surprinderea tuturor, deși se știa că actorul are o afinitate pentru țara noastră, nimeni nu s-ar fi așteptat să îl surprindă fredonând melodiile lui Tzanca Uraganu.

Jean Claude Van Damme petrece în România pe ritmuri de manele: „Fratele meu, pe viață!'Jean Claude Van Damme petrece în România pe ritmuri de manele: „Fratele meu, pe viață!'

Jean Claude Van Damme, filmat în timp ce dansa pe manele

„Nu e șmecherie, e pe bune. E fratele meu pe viață', a transmis tânărul care îl conducea pe Jean Claude Van Damme, la începutul filmării. Nici actorul nu s-a lăsat mai prejos și, încercând să acopere sunetul manelelor, a spus: „Nu este bine pentru rețelele de socializare', făcând referire la ipostazele în care era filmat.

Totuși, actorul s-a bucurat de plimbarea prin România și, la scurt timp după acest „incident', s-a relaxat și a început să se bucure de manelele pe care cei doi tineri prezenți în aceeași mașină i le-au recomandat pentru audiție. Imagini de pomină cu Jean Claude Van Damme în România, în galeria foto de mai sus!

Joseph Hadad, mesaj de recunoștință pentru vizita lui Jean Claude Van Damme la restaurantul său din România

Se pare că bucătarul și actorul Jean Claude Van Damme se cunosc de ani buni, pentru că Joseph Hadad i-a mulțumit belgianului pentru vizita de la restaurantul său. Se pare că Van Damme a mâncat din preparatele gătite de Hadad și în anu 2005, la Casa Vernescu, iar acum i-a trecut pragul propriului restaurant. Actorul pare că s-a simțit extrem de bine, din imaginile surprinse de paparazzi SpyNews.

„Reîntâlnire după 16 ani cu Jean-Claude Van Damme @jcvd, in 2005 la Casa Vernescu și astăzi, la Mace. A trecut atât de mult timp, dar privind pozele, mă simt de parcă a fost ieri. Mă bucur enorm că l-am avut oaspete la Mace și că am avut ocazia să ne revedem', a scris Joseph Hadad, pe Instagram, cu privire la vizita lui Jean Claude Van Damme la restaurantul său din România.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter