Cât de mult s-a schimbat Jean-Claude Van Damme și cum arată la bustul gol, la 60 de ani. A fost sex-simbol, dar acum este de nerecunoscut!

Publicat pe

Jean-Claude Van Damme făcea senzație în anii 80 și ’90, fiind unul dintre cei mai râvniți actori de la Hollywood! Se pare că trecerea timpului și-a pus amprenta asupra sa. Incredibil cum a fost surprins de paparazzi și cât de mult s-a schimbat actorul. Iată cum arată la 60 de ani!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Jean-Claude Van Damme a împlinit în luna octombrie 60 de ani, însă actorul plin de mușchi care cucerea femeile cu simpla apariție a îmbătrânit vizibil. Timpul a lăsat semne vizibile pe chipul său, însă nu și pe trupul său.

Nu s-a îngrășat și se menține în formă, cu multe eforturi ce-i drept. Actorul face mult sport, dat fiind că încă își mai face apariția în filme de acțiune. El a fost surprins în vară chiar și la bustul gol. Jean Claude nu se sfiește să-și arate corpul, pentru că este bine lucrat și la 60 de ani.

Jean-Claude Van Damme, de nerecunoscut la 60 de ani

În imaginile suprinse de paparazzi în octombrie, actorul a avut o apariție în care era greu de identificat. Cu căciulă, mască de protecție, el a ieșit cu câinele pe stradă fără să fie recunoscut pe stradă.

Mulți îl acuză că și-ar fi făcut mai multe operații estetice, iar specialiștii susțin chiar că ar fi apelat la botox și lifting facial. Jean-Claude Van Damme, însă, nu a vorbit niciodată despre acest subiect.

Citește și: Andrei Ștefănescu și soția lui, Antonia, au divorțat.Care a fost motivul despărțirii, după 7 ani de relație

Citește și: Claudia Pătrășcanu susține că a fost amenințată cu moartea de Gabi Bădălău:„A spus că o să plătească pe cineva să intre cu mașina în mine!'

Citește și: Pepe a fost acuzat și de Oana Zăvoranu că ar fi bătut-o:„M-a strâns de gât, mi-a dat două palme de mi-a sucit gâtul'

Citește și: Mirela Vaida pierdut două sarcini, înainte de a deveni mama a trei copii. Cum a depășit trauma:„Nu a fost ușor. Dacă ar fi să o iau de la capăt…'/ EXCLUSIV

Cine este Jean-Claude Van Damme

Pe numele lui real, Jean-Claude Camille François van Varenberg, actorul s-a născut la Berchem-Sainte-Agathe, Bruxelles, Belgia.

Actorul a început cu artele marțiale încă de la o vârstă fragedă, de la 10 ani, iar totul a început după ce tatăl său l-a înscris la o școală de karate, stilul Shōtōkan. Stilurile sale constau în Karate Shōtōkan și Kickboxing. La 18 ani a câștigat centura neagră la karate.

La 16 ani, a început să studieze baletul, timp de 5 ani, fiind de părere că acesta se numără printre cele mai dificile sporturi. „Dacă puteți supraviețui unui antrenament de balet, puteți supraviețui unui antrenament în orice alt sport”, spunea el.

Mai târziu a studit Taekwondo și Muay Thai, având un trup extrem de bine sculptat.

Cât de mult s-a schimbat Jean-Claude Van Damme și cum arată la bustul gol, la 60 de ani. A fost sex-simbol, dar acum este de nerecunoscut!Cât de mult s-a schimbat Jean-Claude Van Damme și cum arată la bustul gol, la 60 de ani. A fost sex-simbol, dar acum este de nerecunoscut!

Jean- Claude Van-Damme are trei copii

Jean-Claude Van Damme a fost căsătorit de patru ori: cu Maria Rodriguez în perioada 1980-1984, cu Cynthia Derderian – mai puțin de un an, cu Gladys Portugues în perioada 1987 – 1992 și cu Darcy LaPier în perioada 1994 -1997. Van Damme si Portugues s-au recăsătorit în 1999, fiind împreună și în prezent, de peste 21 de ani.

Jean-Claude are doi copii cu actuala parteneră: Bianca Bree, în vârstă de 30 de ani, care este actriță, Kristopher Van Varenberg, în vârstă de 33 de ani care este tot actor. Jean-Claude Van Damme mai are un băiat, Nicholas Van Varenberg, în vârstă de 25 de ani, rezultat din mariajul cu Darcy LaPier. Și mezinul familiei a călcat pe urmele tatălui său, fiind tot actor.

Sursa foto: Hepta, Profimedia

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter