Pepe a fost acuzat și de Oana Zăvoranu că ar fi bătut-o: "M-a strâns de gât, mi-a dat două palme de mi-a sucit gâtul"

Publicat pe

Pepe și Raluca Pastramă divorțează, iar la iveală au ieșit informații potrivit cărora artistul și-ar fi agresat soția. Se pare, însă, că Pepe nu se înfruntă pentru prima oară cu astfel de acuzații, de violență. Iată ce povestea Oana Zăvoranu, în urmă cu câțiva ani, despre comportamentul cântărețului.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Vestea că Pepe și Raluca Pastramă divorțează după 8 ani de căsnicie a luat pe toată lumea prin surprindere, mai ales că nu ar fi existat niciun motiv concret. Se pare, însă, că totul ar fi plecat de la comportamentul artistului, soția sa solicitând chiar un ordin de restricție împotriva lui din cauza violenței.

Pepe, însă, nu se confruntă pentru prima oară cu acuzații de agresiune. Și Oana Zăvoranu, fosta soție a precizat că ar fi fost bătută de artist. Strânsă de gât, lovită cu pumnii în ficat, amenințată trădată și umilită, acestea sunt câteva dintre scenele pe care Oana Zăvoranu susținea că le-ar fi trăit alături de Pepe, fostul ei partener, încă de dinainte de a se căsători.

Oana Zăvoranu: „Am fost și eu sacul de box de vreo 5-6 ori”

Oana Zăvoranu spune că a încercat să evite scandalul cu fostul soț, dar el ar fi fost cel care a căutat nod în papură. De aceea, nu s-a mai abținut și a făcut dezvăluiri șocante la acel moment.

„Uite ce frumos boxează. Am fost și eu sacul de box de vreo 5-6 ori. Am spus, da, că Pepe m-a bătut. Prima agresiune s-a produs cu începerea telenovelelor mele, pe fond de gelozie. Papi (n.r. Alexandru Papadapol) a scăpat ca prin urechile acului, dar a fost fugărit. Chiar în primul episod din Numai iubirea s-a consumat o secvență de dragoste între mine și Papi. Intru în casă, în cameră, și văd pe stop cadru pe o secvență, eu într-adevăr într-o poziție de dragoste cu Papi. El, undeva în întuneric, m-am și speriat, stătea ca un strigoi și a zis: Nenorocito ce ești, îți bați joc de inima mea. Îmi curge sânge din inimă, din suflet. Se întâmpla în 2005-2006. Era cu ochii injectați, băut. Când bea are chip de nebunie, prietenii pot confirma„, a povestit Oana Zăvoranu în stilul caracteristic.

Oana Zăvoranu: „M-a strâns de gât de numai puteam să respir”

Vedeta a continuat seria dezvăluirilor și a spus cum a reacționat Pepe cu privire la scenele filmate în Numai iubirea.

Atunci mi-a băgat o mână în gât pentru prima oară și a zis: Dacă o singură dată mai ai o tentativă de a te lua în brațe cu el sau mai faci așa ceva, te calc în picioare, te omor. Ce i-a făcut lui Papi, numai el știe, poate să confirme. M-a strâns de gât de numai puteam să respir. Îi spun dă-mi drumul că îmi lași semne.

Mi-a dat două palme de mi-a sucit gâtul și apoi, ca să nu dea în mine, a dat doi-trei pumni într-o ușă de șifonier, care s-a rupt„, a declarat Oana Zăvoranu în emisiunea lui Capatos.

Oana Zăvoranu a precizat că a evitat să vorbească despre aceste momente din orgoliu, plus că i-ar fi dat o satisfacție mamei sale, cu care se afla în război.

Mi-a dat doi pumni în ficat și numai cine știe… rămâi fără aer. El evita să dea la față„, a mai povestit Oana Zăvoranu.

Oana Zăvoranu: „Am și probe”

Oana Zăvoranu a fost și supusă testului poligraf, însă rezultatul nu a fost pe măsura așteptărilor sale: acesta ar fi indicat că vedeta ar fi mințit.

„Nu există, am și probe și dovezi, repetăm testul”, a spus Oana Zăvoranu. Întrebată de Capatos dacă a luat vreun medicament, actrița a precizat că lua pastile pentru că suferă de insomnie, existând posibilitatea ca acestea să influențeze rezultatul final.

Citește și: Pepe ar fi bătut-o pe Raluca Pascu! Mama fetițelor lui a cerut ordin de protecție:'A fost lovită în zona feței și s-a dus direct la Poliție'

Citește și: Pepe a contestat ordinul de restricție cerut de Raluca Pastramă.Ce s-a întâmplat, de fapt, între artist și soția lui

Citește și: Adriana Bahmuțeanu, declarații neașteptate despre divorțul lui Pepe:”Ceva nu s-a vindecat, la el, după despărțirea de Oana Zăvoranu”

Citește și: Primele imagini cu Raluca Pastramă după ce ar fi bătut-o Pepe!Unde a mers la scurt timp după ce l-a reclamat la Poliție

Oana Zăvoranu: „Am fost lovită de mai multe ori de Pepe”

Cu o altă ocazie, Oana Zăvoranu a repetat că ar fi fost bătută de Pepe, fostul soț.

„Nu m-am dus la o emisiune din cauza lui pentru ca m-a bătut. Eu am fost lovită de mai multe ori de Pepe. Omul este violent, este dement cînd este beat. Eu am tăcut ca o cretina până acum.”,  a precizat Oana la WOWbiz.

Pepe a fost acuzat și de Oana Zăvoranu că ar fi bătut-o: "M-a strâns de gât, mi-a dat două palme de mi-a sucit gâtul"Pepe a fost acuzat și de Oana Zăvoranu că ar fi bătut-o: "M-a strâns de gât, mi-a dat două palme de mi-a sucit gâtul"

Pepe și Raluca divorțează, după 8 ani de căsnicie

Pepe divorțează de Raluca, după 8 ani de căsnicie! Cei doi au 8 ani de relație și două fetițe superbe, însă au decis că drumurile lor se vor despărți aici. Cea care a decis să pună capăt căsniciei a fost Raluca.

‘Vreau să fac un anunţ important. Eu alături de Raluca nu vom mai parcurge acelaşi drum. Vom divorţa în curând. Este o decizie asumată, mai exact nu am avut încotro. A hotărât să pună punct relaţiei. În momentul de faţă nu mai locuim împreună e mai bine de două săptămâni. Dar de când a hotărât acest lucru, după toate cele discutate şi după multe încercări de împăcare, ne înţelegem foarte bine. Chiar ne înţelegem foarte bine, pentru că am înţeles nişte lucruri şi eu, şi ea. Nu mai există tensiuni sau cel puţin nu mai vrem să existe acele tensiuni. Ne-am asumat această separare şi vrem să ne creştem frumos copiii, vrem să avem o comunicare bună pentru educaţia lor şi pentru fericirea copiilor noştri.

Cel mai greu ne-a fost să discutăm cu copiii. După ce am trecut acest prag, vă mărturisesc că restul nu mai contează. Fiind de comun acord, pentru că aşa a trebuit să fie, vom merge la notar şi nu există niciun fel de proces, litigii sau alte speculaţii. Din punctul meu de vedere, nu există un motiv major, un motiv real, dar dacă nu se mai poate, nu se mai poate. Ce putem să facem? Am încercat, am făcut tot posibilul, dacă nu se poate, nu se poate. Eu cu Raluca comunicăm bine. Ne vedem zilnic. Copiii sunt în fiecare zi la grădiniţă, dorm şi cu mine, dorm şi cu Raluca, a mărturisit Pepe pe canalul său de Youtube.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter