Adriana Bahmuțeanu, declarații neașteptate despre divorțul lui Pepe: "Ceva nu s-a vindecat, la el, după despărțirea de Oana Zăvoranu"

Publicat pe

Adriana Bahmuțeanu, care acum este psiholog și consilier dezvoltare personală, vorbește despre divorțul momentului dintre Pepe și Raluca Pastramă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Vestea că Pepe și Raluca divoțează după 8 ani de căsnicie a luat pe toată lumea prin surprindere. Păreau un cuplu bine consolidat și fericit. Totuși, se pare că relația lor ar fi fost pe butuci și nu și-au mai putut salva căsnicia.

Adriana Bahmuțeanu intervine în divorțul momentului și vorbește despre moivele care au fi putut duce la despărțire. Fosta soție a lui Silviu Prigoană, care a trecut la rândul ei prin mai multe divorțuri, susține că unul dintre motive ar putea fi atacurile dure la care a fost suspusă de-a lungul timpului.

'Eu cred că Ralucăi nu i-a fost ușor, a fost atacată destul de tare, dar nu a vorbit nimic, a refuzat să declare ceva, probabil pentru a nu-i afecta lui imaginea. E foarte greu să-ți asumi rolul ăsta.

Pe de altă parte, nu știu dacă este o decizie definitivă. Din ce am înțeles, ei nu anunțaseră nimic înainte, toată lumea a fost surprinsă iar acum au sărit rudele pe ei, să se împace. Ceea ce iar nu e ok, pentru că ar trebui să fie lăsați în pace, să-și rezolve ei treburile. Ei trăiesc unul cu altul, ei știu mai bine ce au de făcut', a spus Adriana Bahmuțeanu pentru WOWbiz.ro.

Adriana Bahmuțeanu: „E greu să te controlezi în astfel de situații”

De asemenea, Adriana Bahmuțeanu vorbește despre viața alături de un artist, despre momentele în care a fost nevoită se se descurce singură, dat fiind că el era implicat în mai multe proiecte.

'Sigur, e mișto să trăiești cu un artist, însă nu știu cât de bine e să-ți petreci singură weekendurile, să fii singură de sărbători, el să fie mereu plecat. Poți ajunge la un moment dat să fii tu cea care are singură grijă de copii, de gosposărie, de tot. Trendul, acum, este să discuți de la începutul relației aceste lucruri, să nu te trezești după aceea că ai surprize. De asemenea, nu știu cât de mișto e să vezi pe telefonul lui tot felul de mesaje de la fane, că așa sunt artiștii. E greu să te controlezi în astfel de situații„, a mai spus Adriana.

Adriana Bahmuțeanu: „A fost o dragoste la prima vedere”

Totodată, Adriana Bahmuțeanu este de părare că Pepe s-ar fi implicat mult prea repede într-o nouă relație, la scurt timp după divorțul de Oana Zăvoranu.

Cred totuși că Pepe s-a aruncat prea repede în această relație, cu Raluca, după divorțul de Oana. A fost o dragoste la prima vedere, o flamă care poate că s-a stins. Nu știu dacă ai observat, dar Raluca aduce puțin cu Oana ca fizionomie. Ceva nu s-a vindecat acolo, la el, poate că avea nevoie de mai mult timp să golănească, ca băieții și apoi să intre într-o nouă relație serioasă. Nu cred că se mai pune problema de o reluare a relației cu Oana, dar e posibil să se împace cu Raluca, să nu fie ăsta punctul final.

Oricum, este de apreciat felul în care au ales să se despartă: fără scandaluri, fără reproșuri, fără procese… O înțelegere la notar, fără să vorbească despre motivele divorțului, oricare ar fi acestea. Până la urmă, asta ține de intimitatea lor și e bine că n-au vorbit public despre asta', a mai declarat Adriana Bahmuțeanu pentru sursa citată.

Citește și: Divorțul dintre Pepe și Raluca Pastramă ascunde multe secrete.Cei doi au mai fost despărțiți în trecut, iar motivul e total neașteptat

Citește și: Când au început problemele între Pepe și Raluca și ce a dus la divorț:”De mai bine de două-trei luni…”

Citește și: Fosta soție a lui Răzvan Simion s-a logodit! Diana a arătat inelul de logodnă primit de la omul de afaceri din Timișoara:„Da, este…'

Citește și: Alex Bodi confirmă relația cu Daria Radionova. Mesajul rusoaicei pentru Bianca Drăgușanu:„Nu am despărțit o familie'

Pepe și Raluca Pastramă divorțează, după 8 ani de căsnicie

Pepe divorțează de Raluca, după 8 ani de căsnicie! Cei doi au 8 ani de relație și două fetițe superbe, însă au decis că drumurile lor se vor despărți aici. Cea care a decis să pună capăt căsniciei a fost Raluca.

După spusele artistului, el și Raluca ar fi încercat să-ți rezolve problemele de cuplu, însă nu a mers, așadar soția lui a decis să pună capăt căsniciei, în pofida faptului că Pepe nu consideră că ar fi motive majore de divorț.

Adriana Bahmuțeanu, declarații neașteptate despre divorțul lui Pepe: "Ceva nu s-a vindecat, la el, după despărțirea de Oana Zăvoranu"Adriana Bahmuțeanu, declarații neașteptate despre divorțul lui Pepe: "Ceva nu s-a vindecat, la el, după despărțirea de Oana Zăvoranu"

Pepe: „Eu cu Raluca comunicăm bine”

‘Vreau să fac un anunţ important. Eu alături de Raluca nu vom mai parcurge acelaşi drum. Vom divorţa în curând. Este o decizie asumată, mai exact nu am avut încotro. A hotărât să pună punct relaţiei. În momentul de faţă nu mai locuim împreună e mai bine de două săptămâni. Dar de când a hotărât acest lucru, după toate cele discutate şi după multe încercări de împăcare, ne înţelegem foarte bine. Chiar ne înţelegem foarte bine, pentru că am înţeles nişte lucruri şi eu, şi ea. Nu mai există tensiuni sau cel puţin nu mai vrem să existe acele tensiuni. Ne-am asumat această separare şi vrem să ne creştem frumos copiii, vrem să avem o comunicare bună pentru educaţia lor şi pentru fericirea copiilor noştri.

Cel mai greu ne-a fost să discutăm cu copiii. După ce am trecut acest prag, vă mărturisesc că restul nu mai contează. Fiind de comun acord, pentru că aşa a trebuit să fie, vom merge la notar şi nu există niciun fel de proces, litigii sau alte speculaţii. Din punctul meu de vedere, nu există un motiv major, un motiv real, dar dacă nu se mai poate, nu se mai poate. Ce putem să facem? Am încercat, am făcut tot posibilul, dacă nu se poate, nu se poate. Eu cu Raluca comunicăm bine. Ne vedem zilnic. Copiii sunt în fiecare zi la grădiniţă, dorm şi cu mine, dorm şi cu Raluca’, a mărturisit Pepe pe canalul său de Youtube.

Sursa foto: Facebook, Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter