Berna de la Puterea Dragostei rupe tăcerea după despărțirea de Philip: "Mi-a trimis mesaj să îmi spună că mă iubește". De ce nu s-au împăcat

Publicat pe

Toată lumea se aștepta ca Berna și Philip să se căsătorească, însă, neașteptat a survenit despărțirea! El susține că încă o mai iubește, însă fosta concurentă de la Puterea Dragostei nu vrea să audă nimic de împăcare. A expus și motivele care au dus la decizia sa radicală!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

În loc să bată clopote de nuntă s-a lăsat cu o despărțire. După o relație în care gelozia a avut un cuvânt greu de spus, cei doi au decis să-și spună adio și să uite definitiv de iubirea care i-a unit.

„În ultima perioadă nu ne-am mai înțeles și au intervenit toate geloziile posibile si din partea mea si din partea lui. Când intervine gelozia, se duce totul. Am participat la multe evenimente si din toate s-au adunat lucruri mărunte. Priviri și din partea mea și din partea lui. Eu sunt o fire foarte geloasă. El este la fel.

Nu eram așa, în casa Puterea dragostei eram foarte fericiți, unul pentru altul, telespectatorii au văzut. Eram un cuplu superb. Din momentul în care am ajuns acasă, s-a produs o ruptură. Dacă aș ști, v-aș spune. Totul s-a întâmplat încetișor. De înșelat nu este vorba, dar sper să nu fie asta problema. Încă îl iubesc pe Philip’, povestea în urmă cu ceva timp Berna de la Puterea dragostei la Teo Show.

Berna: „Se scuza că nu vrea să petreacă timpul cu mine”

Între timp, Bernadett a fost supusă unei intervenții chirurgicale pentru a-și pune silicoane. Se pare că ruptura s-a produs la scurt timp după operație. Aparent, blondina a fost dezamagită de comportamentul iubitului ei, care nu a avut grjă cum ar fi sperat ea, conform indicațiilor primite de la medic. 'Philip, după două zile în care m-a ajutat, nu a mai avut chef să facă nimic. Mă trezea dimineața și apoi se întorcea acasă, seara târziu, chiar noaptea. Zicea că e la sală, că e ocupat, doar ca să se scuza că nu vrea să petreacă timpul cu mine și să mă ajute„, a spus Berna pentru Wowbiz.ro.

Astfel, unul dintre motivele pentru care Berna nu își mai dorește să se împace cu Philip este din cauza faptului că a simțit că nu se poate baza pe el, că nu este un real sprijin, în momentele în care are cea mai mare nevoie.

'Mi-am dat seama că, dacă acum, când am nevoie să fiu îngrijită de el, nu a făcut-o, și suntem la începtul relației, în viitor lucrurile vor sta și mai rău. Eu cred că într-o relație trebuie să existe momente în care sprijinul să fie total, în care, dacă unul are nevoie de ajutor, celălalt să fie trup și suflet lângă. Iar el nu a făcut asta. Dacă acum nu a făcut-o, ce va face peste 10 ani?', a mai spus Berna pentru sursa citată.

Berna: „Era la petreceri când îl sunam și nu îmi răspundea”

În egală măsură, Philip a dezamagit-o și în perioada în care a fost plecată: 'M-a sunat de câteva ori, mi-a trimis și un mesaj în care îmi spunea că mă iubește. Dar am aflat că el, de fapt, atunci când îl sunam eu și nu îmi răspundea, era la niște petreceri, nu avea nicio treabă, se distra de mama focului cu prietenii lui și cu niște fete. Așa că mi-e cam greu să cred că el chiar îmi ducea dorul. Putea să o dovedească, să răspundă la telefon, să arate că îi pare rău că am plecat de lângă el. Nu a făcut-o', a mai transmis Bernadett de la 'Puterea Dragostei'.

Berna de la Puterea Dragostei rupe tăcerea după despărțirea de Philip: "Mi-a trimis mesaj să îmi spună că mă iubește". De ce nu s-au împăcatBerna de la Puterea Dragostei rupe tăcerea după despărțirea de Philip: "Mi-a trimis mesaj să îmi spună că mă iubește". De ce nu s-au împăcat

Fiind convinsă în privința faptului că relația sa cu Philip nu are niciun viitor, Bernadett și-a pus în minte să se ocupe de proiectele pe care le are, pe Instagram, pe TikTok. De asemenea, blondina aprecizat că are de gând să ia în considerare și ofertele care i s-au făcut cu privire la apariția în videoclipuri. În trecut, le refuzase din cauza geloziei partenerului ei, însă acum nu mai este cazul: „Trebuie să evoluez, toată lumea mi-a spus asta„, a conchis ea.

Citește și: Berna de la Puterea dragostei, primele declarații după despărțirea de Philip:”De înșelat nu este vorba, dar…”

Citește și: Berna și Philip de la Puterea Dragostei s-au despărțit înainte de nuntă. Reacția fostei concurente:'Acum poate fi altfel'

Citește și: Fosta soție a lui Răzvan Simion s-a logodit! Diana a arătat inelul de logodnă primit de la omul de afaceri din Timișoara:„Da, este…'

Citește și: Alex Bodi confirmă relația cu Daria Radionova. Mesajul rusoaicei pentru Bianca Drăgușanu:„Nu am despărțit o familie'

Sursa foto: Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter