Bianca Drăgușanu, despre divorțul de Victor Slav: „El a mai tras de mine”

Publicat pe

Bianca Drăgușanu și Victor Slav au trăit o frumoasă poveste de dragoste, iar din iubirea celor doi a venit pe lume o fetiță, Sofia. Totuși, la doar un an de la nuntă, cei doi s-au despărțit. Recent, Bianca Drăgușanu a vorbit despre sfârșitul mariajului cu Victor Slav și a dezvăluit că el a încercat să mai lupte pentru relația lor.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Bianca Drăgușanu și Victor Slav s-au îndrăgostit unul de celălalt în timpul unui show de dans, de la Pro TV, mai ales că Victor Slav avea experiență, după în 2008 a câştigat cel de-al doilea sezon al emisiunii „Dansez pentru tine”, alături de partenera sa de atunci, Carmen Stepan.

Bianca Drăgușanu, despre divorțul de Victor Slav: „El a mai tras de mine'Bianca Drăgușanu, despre divorțul de Victor Slav: „El a mai tras de mine'

În anul 2013, Bianca Drăgușanu și Victor Slav își jurau iubire veșnică în fața altarului. Însă, în cazul lor veșnicia nu a durat foarte mult. La doar un an după ce au devenit soț și soție, cei doi au decis să pună punct mariajului. Acum, la 7 ani de la despărțire, Bianca Drăgușanu a vorbit despre sfârșitul poveștii de iubire dintre ea și tatăl fetiței ei. Aceasta a dezvăluit că el a mai luptat pentru ca relația lor să funcționeze de dragul fetiței, însă fără succes.

Citește și: Zanni a aflat că fratele lui s-a sinucis, după ce s-a întors de la Survivor:„L-am iubit. Nu mi-a venit să cred'

Citește și: Alexandra Diaconescu de la Insula iubirii, în depresie după ce a născut:„Nu puteam să o accept în viața mea'

Citește și: Cum se înțelege Sonia Argint cu Andreea Bălan și cu fratele ei, Tiberiu Argint:„Atunci când ne întâlnim…'/ EXCLUSIV

Citește și: Ilie Năstase nu vrea să își facă testamentul:„Copiilor mei nu le lipsește nimic'

Bianca Drăgușanu, despre relația cu Victor Slav

Divorțul dintre Bianca Drăgușanu și Victor Slav a avut loc în anul 2014, după ce diva a fugit la Paris cu fostul ei iubit, Adrian Cristea. Bianca a spus că anumite povești de iubire sunt făcute să se termine și să Victor Slav va fi mereu prezent în viața ei pentru că au un copil împreună.

Ne-am cunoscut pe platourile de filmare, a fost o chimie între noi doi. Am fost magneți, ne-am lipit vreo 6 ani din viață. Este tatăl copilului meu, va fi prezent în viața mea și a Sofiei mult timp, ne respectăm. Am divorțat pentru că am ajuns, la acel moment, amândoi la concluzia că s-a terminat povestea. Anumite povești de dragoste sunt făcute ca să se termine, să se consume. El a mai luptat, a mai tras de mine, pentru familie. Eu, când am rămas însărcinată, chiar dacă nu eram în relațiile cele mai bune cu tatăl copilului, i-am zis: «eu acest copil îl păstrez, va fi fetiță și va fi prietena mea cea mai bună»', a declarat Bianca Drăgușanu, la „Xtra Night Show'.

Bianca Drăgușanu: „O voi susține și mă voi ruga pentru ea'

Bianca Drăgușanu o iubește necondiționat pe Sofia, fiica ei și a lui Victor Slav. Aceasta a spus că o va susține mereu pe cea mică și că se roagă pentru ca ea să reușească în viață. În plus, Bianca Drăgușanu a spus că Sofia este pasionată de tot ce vede că face ea.

O voi susține și mă voi ruga pentru ea să fie foarte înteleaptă și să facă alegerile corecte și să fie puternică, să știe ce vrea. O voi susține și voi fi prietena ei cea mai bună. Are cinci ani. E pasionată de tot ce vede la mine. dacă vede că mă machiez, e pasionată de make-up. Dacă o aduc la atelier, stă și bagă ace în manechin. Dacă sar coarda, sare și ea coarda. Dacă mă duc la sală, e pasionată de sală pentru că o iau cu mine. Umblă în tocuri. Găsește pantofii și defilează cu ei', a spus Bianca Drăgușanu despre fiica ei, Sofia.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter