Alexandra Diaconescu de la Insula iubirii, în depresie după ce a născut: „Nu puteam să o accept în viața mea”

Publicat pe

Alexandra Diaconescu, fostă concurentă la Insula Iubirii, a trecut prin clipe groaznice după ce a născut. Tânăra a intrat în depresie după ce a adus pe lume o fetiță și a mărturisit că nu reușea să o accepte în viața ei. Acum, lucrurile s-au așezat.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Alexandra Diaconescu a trecut prin clipe grele după ce a născut. Tânăra s-a confruntat cu o depresie agresivă și a făcut mărturisiri care sunt cu adevărat dureroase.

Alexandra Diaconescu de la Insula iubirii, în depresie după ce a născut: „Nu puteam să o accept în viața mea'Alexandra Diaconescu de la Insula iubirii, în depresie după ce a născut: „Nu puteam să o accept în viața mea'

Alexandra Diaconescu, în depresie după naștere

Alexandra Diaconescu a vorbit despre ce a urmat pentru ea imediat după ce a născut. Fosta concurentă de la Insula iubirii a avut de suferit la nivel psihic după ce și-a adus fetița pe lume.

Citește și: Alexandra de la Insula Iubirii, transformată spectaculos.

Citește și: Cum se simte actorul Constantin Zamfirescu, Gogoașă din Trăsniții, după operația de cancer:

Citește și: Cum a ajuns Cristina Dorobanțu să prezinte Puterea Dragostei:

Citește și: Florin Ristei și Naomi Hedman s-au logodit!

Tânăra a mărturisit că a intrat în depresie și că nu putea să mănânce. Mai mult, Alexandra Diaconescu nu-și putea accepta fiica în viața ei.

Non stop plângeam, nu puteam să mănânc absolut nimic, eram nervoasă non stop, nu puteam să o accept în viața mea, parcă o învinovățeam de tot ce mi s-a întâmplat de toate schimbările produse în viața mea, atunci nu realizăm, fiind în depresie. Mulțumesc lui Dumnzeu și lui Mădălin că după o lună am scăpat de depresie', a povestit Alexandra Diaconescu.

Alexandra Diaconescu: „Viața mea s-a schimbat radical'

În final, Alexandra Diaconescu a reușit să treacă peste depresie, iar acum se poate bucura de fetița pe care a adus-o pe lume.

Tânăra a explicat faptul că, cel mai probabil, depresia a venit în urma schimbărilor radicale din viața ei. Alexandra a spus că tot programul ei a fost dat peste cap și că toată atenția ei trebuia îndreptată spre cea mică.

E foarte solicitant, sunt 24 din 24 lângă ea, foarte puțin pot să plec de acasă singură, și acum totul cu acordul lui, nu există nimic spontan, totul trebuie să fie organizat, așa merg lucrurile când ai copil'.

A fost foarte greu, cred că asta m-a băgat în depresie, lucram într-un mediu în care interacționam cu oameni zilnic, ieșeam, făceam tot ce voiam eu, și dintr-o dată viața mea s-a schimbat radical la 90 de grade, adică copilul depinde de mine, acum mă ocup doar de ea și atât', a mai povestit Alexandra Diaconescu.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter