De ce nu a luat Raluca Bădulescu numele soților ei: "Dacă mi l-aș fi schimbat..."

Publicat pe

De ce nu a luat Raluca Bădulescu numele soților? Este întrebarea care stă pe buzele multora. Vedeta de la Bravo, ai stil! a fost căsătorită cu Vali Pungă, iar de peste 12 ani trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Florin Stamin. Vedeta a spus care au fost motivele pentru care a luat decizia de a nu-și schimba numele de Bădulescu.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Raluca Bădulescu a fost căsătorită, în urmă cu mai bine de 19 ani, cu Vali Pungă. Au ajuns în fața altarului în anul 2002 și s-au despărțit patru ani mai târziu. Cei doi au împreună un băiat, iar între timp vedeta și-a refăcut viața alături de Florin. S-au căsătorit după numai trei luni de relație și au o căsnicie fericită de peste 12 ani.

De ce nu a luat Raluca Bădulescu numele soților ei: "Dacă mi l-aș fi schimbat..."De ce nu a luat Raluca Bădulescu numele soților ei: "Dacă mi l-aș fi schimbat..."

De ce nu și-a schimbat Raluca Bădulescu numele de familie

Raluca Bădulescu a luat decizia de a nu-și schimba numele și a explicat în cadrul emisiunii „40 de întrebări' cu Denise Rifai de ce a făcut această alegere.

În primul rând, Raluca a subliniat că, fiind două fete, numele tatălui ei nu ar fi putut să fie dus mai departe. Astfel, ea și-a păstrat numele, iar fiul ei, Alex, poartă tot numele de Bădulescu.

„Tata are două fete, dacă ar fi fost și un bărbat care să-i ducă numele mai departe, era altceva. Acum este un bărbat care să-i ducă numele mai departe, Alex. Dacă eu mi-aș fi schimbat numele, aș fi văzut altfel lucrurile. Eu trebuia și trebuie să rămân fata părinților mei', a declarat Raluca Bădulescu la Kanal D.

Citește și: Cum se înțeleg Raluca Bădulescu și Vali Pungă, primul ei soț:”Avem o relație…”

Citește și: Raluca Bădulescu s-a îndrăgostit la prima vedere de soțul ei! Cum a rezistat căsnicia 12 ani:”Sunt un om radical”/ EXCLUSIV

Citește și: Dorina Lazăr, amintiri dureroase cu mama vitregă:„Trebuia să mă așez pe pat și mă bătea cu cureaua'/ EXCLUSIV

Citește și: Florin Pastramă s-a întors acasă după scandalul cu Brigitte.Cum a fost primit

Raluca Bădulescu: „Fiul meu duce numele mai departe'

Pentru Raluca numele de Bădulescu este foarte important, iar actualul soț nu a insistat ca e să și-l schimbe. Este mândră de numele pe care îl poartă și este extrem de fericită că fiul ei îl va purta mai departe.

„Sunt nevasta lui Florin, îl iubesc mai mult decât orice pe lumea asta, iar el nu a avut absolut nimic împotrivă. La fel de mult îi respectă și îi adoră pe părinții mei. Și știe cât de mult înseamnă, pentru mine, numele Bădulescu. Mândrie mai mare decât în momentul în care ne-am dus la Buzău, inaugurarea liceului Mircea Bădulescu…ne-am simțit parte din istoria țării. E mult spus, nu sunt realizările mele, sunt realizările bunicului meu, tatălui meu, dar am simțit cât de mult contează acest nume și că vreau să păstrez acest nume. Mi-a dat Dumnezeu un băiat, pe care îl cheamă Bădulescu și va duce numele mai departe', a explicat Raluca Bădulescu.

În ultimul rând, vedeta a invocat și birocrația drept motiv pentru care nu și-a schimbat numele de familie.

„Și mai există o problemă. Cine aleargă cu acte în ziua de astăzi? Nu am schimbat nici permisul de conducere, nici buletinul (…) Birocrația dacă putem să o evităm, cu atât mai bine', a mai subliniat Raluca Bădulescu.

Raluca Bădulescu: „Părinții sunt o icoană pentru mine'

Raluca Bădulescu a avut numai cuvinte de laudă la adresa părinților și surorii sale. A ținut să sublinieze, încă o dată, cât de mult îi prețuiește și îi respectă.

„Părinții sunt o icoană pentru mine, la fel și sora mea. Cele mai frumoase daruri sunt părinții mei și educația pe care am primit-o de la părinții mei. Deși am 46 de ani în continuare mă consider fata mamei și a lu’ tata. În continuare mă duc la sfaturi pentru ei.

Sper din suflet că sunt omul pe care și-l doresc părinții mei. Eu am fost mereu un copil mai neliniștit. Sora mea este la polul total opus.  Mi-au trebuit ani ca să îmi dau seama că sfaturile primite de la părinți trebuiau valorificate la momentul respectiv. Sper că astăzi sunt omul de care sunt mândri și mama și tata”, a declarat Raluca Bădulescu.

Raluca Bădulescu, mândră de fiul ei

În ceea ce privește relația sa cu fiul ei, vedeta de la Kanal D a precizat că este extrem de mândră de fiul ei, și că meritele ar reveni, din nou, părinților ei.

„Sunt foarte mândră de Alex. Eu, tata, mama, soțul, toți gravităm în jurul lui. Este un copil fantastic, este meritul părinților mei sută la sută faptul că este așa. Părinții mei îi acordă o educație neprețuită”, a conchis ea.

Sursa foto: Facebook, Instagram

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter