Cum se înțeleg Raluca Bădulescu și Vali Pungă, primul ei soț: "Avem o relație..."

Publicat pe

Cum se înțelege Raluca Bădulescu cu Vali Pungă, fostul soț? Este întrebarea care stă pe buzele multora. Raluca Bădulescu a fost căsătorită, în urmă cu mai bine de 19 ani, cu Vali Pungă. Cei doi au împreună un băiat, iar între timp vedeta și-a refăcut viața alături de Florin. A rămas în relații bune cu tatăl copilului ei și are numai cuvinte de laudă la adresa lui.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Raluca Bădulescu trăiește de mai bine de 12 ani o frumoasă poveste de dragoste cu Florin, actualul soț. S-au căsătorit după numai trei luni de relație, iar mariajul lor este unul longeviv.

Raluca Bădulescu, însă, a mai fost căsătorită cu Vali Pungă. Au ajuns în fața altarului în anul 2002 și s-au despărțit patru ani mai târziu. Din căsnicia lor a rezultat Alex, fiul celor doi ajuns deja la vârsta majoratului.

Cum se înțeleg Raluca Bădulescu și Vali Pungă, primul ei soț: "Avem o relație..."Cum se înțeleg Raluca Bădulescu și Vali Pungă, primul ei soț: "Avem o relație..."

Cum se înțeleg Raluca Bădulescu și Vali Pungă, după divorț

Raluca Bădulescu are un fiu în vârstă de 18 ani, rezultat din căsnicia cu Vali Pungă. Părinții lui au divorțat, dar Alex se înțelege extrem de bine, atât cu cu Vali, cât și cu Florin. La rândul ei, jurata de la Bravo, ai stil! a precizat că a rămas în relații foarte bune cu fostul soț. Ba chiar a povestit, la un moment dat, că își fac vacanțele împreună și că Alex este cel mai important pentru ei.

„Fostul meu soț, Vali Pungă, este un om minunat, avem o relație fantastica, mergem împreună, cu Florin și copilul, în vacante, ținem legătură, ne vizitam, vorbim la telefon. Suntem o familie extinsa, toți trăim pentru Alex', a declarat Raluca Bădulescu pentru fanatik.ro.

Citește și: Raluca Bădulescu s-a îndrăgostit la prima vedere de soțul ei! Cum a rezistat căsnicia 12 ani:”Sunt un om radical”/ EXCLUSIV

Citește și: Raluca Bădulescu a spus adevărul!Cum se înțelege fiul ei cu tatăl biologic, dar și cu soțul ei, Florin/ EXCLUSIV

Citește și: De ce nu s-a căsătorit Daniela Gyorfi cu George Tal, după 15 ani de relație:„Ăsta e adevărul!'/ EXCLUSIV

Citește și: Iulia Vântur s-a întors în România. Prima persoană cu care s-a întâlnit:„În sfârșit, după atâta vreme'

Vali Pungă, adevărul despre relația cu Raluca Bădulescu

Și Vali Pungă a vorbit despre relația pe care o are cu Raluca Bădulescu. A menșionat că păstrează zilnic legătura cu mama copilului său și că Alex este răsfățat de ambii tați.

'Stăm împreună în aceeași casă când sunt în România. Ne petrecem foarte mult timp împreună. Suntem o familie fericită, copilul are doi tați. Face diferența așa, care e tata 1 și care e tata 2. Plecăm în vacanțe împreună, cu părinții, cu socrii. El s-a născut dintr-o căsnicie cu multă iubire. Vorbesc zilnic cu Raluca', a declarat Vali Pungă.

Fiul Ralucăi Bădulescu a împlinit 18 ani

În ziua în care fiul ei a împlinit 18 ani, Raluca Bădulescu a transmis un mesaj nu doar din partea sa, ci și a celor doi tați ai săi.

'Pur și simplu, există momente în viață când cuvintele nu sunt de ajuns. Acum 18 ani, fix într o dimineață că aceasta, mama mea mă ruga să mă grăbesc să mergem la spital unde eram programată să nasc, iar eu mă tot foiam prin casă, îmbrăcată în animal prinț și pe tocuri, doamne aveam atâtea emoții și îmi era frică și nu știam ce să fac efectiv și mă gândeam că aș vrea să mă ascund undeva și să îl păstrez pe Alex numai pentru mine până face 18 ani …și nu știu când au trecut anii …

Alex, SOARELE nostru, împlinește 18 ani și îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru cel mai minunat, fantastic, extraordinar copil din lume și îi mulțumesc lui, lui Alex pentru fiecare secundă de fericire, mândrie și lumina pe care o aduce din viață noastră. Și le mulțumesc părinților mei Eta și Doru pentru toată iubirea și pentru că toată viața și-au dedicat-o nouă și lui Alex și … este despre tine ADORATUL NOSTRU ALEX, astăzi și mereu, LA MULȚI ANI SOARELE NOSTRU, la mulți ani binecuvântați dragostea noastră cea mai mare ALEX! Te iubim mai presus de orice pâna la sfârșitul lumii și înapoi. Semnat: mama Raluca și tații Florin și Vali ', a transmis Raluca Bădulescu pe Instagram.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter