Daniel Pavel suferă de dorul iubitei, la Survivor: "Te arde carnea și sufletul"

Publicat pe

Chiar dacă are un statut mai privilegiat față de concurenți, Daniel Pavel, prezentatorul Survivor, mărturisește că suferă de dorul iubitei sale, dar și al fiului său, pe care nu i-a mai văzut de patru luni, de când se află în Republica Dominicană.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Alături permanent de Faimoși și Războinici, Daniel Pavel, prezentatorul Survivor, este de patru luni de zile în Republica Dominicană. Și cum lipsa celor dragi o simți mai acut în perioada sărbătorilor, nici el nu a făcut excepție, de Paște fiind obligat să rămână departe de familie. Prezentatorul a mărturisit că cel mai mult le-a simțit lipsa iubitei și fiului său.

Daniel Pavel suferă de dorul iubitei, la Survivor: "Te arde carnea și sufletul"Daniel Pavel suferă de dorul iubitei, la Survivor: "Te arde carnea și sufletul"

Daniel Pavel simte lipsa familiei la Survivor

De cinci ani, Daniel Pavel, prezentatorul Survivor, locuiește la Viena, a călătorit în lumea întreagă, dar, cu siguranță, nimic nu l-a pregătit pentru experiența Survivor. Și nici pentru despărțirea de cei dragi. Prezentatorul și-a petrecut, din păcate, cea mai importantă sărbătoare creștină departe de casă, unde se află iubita și fiul lui, în vârstă de 16 ani. Daniel Pavel a fost obligat să înlocuiască pasca, ouăle roșii și cozonacul cu fructele de mare și a mărturist că a dus dorul specialităților tradiționale…

„Te arde carnea și sufletul de dor, ce să mai. De iubita și de băiatul meu, alături de mama lui. Ei stau în afara țării, la Viena, unde apucasem să ajung pentru un proiect media, derulat în ultimii 5 ani. 

Îmi e foarte dor de România, în care piloni ai dorului sunt tatăl meu, pe care nu l-am văzut de un an deja, din pricina pandemiei și are 80 de ani, de fratele și de sora mea, cumnatul și de nepoții mei, patru la număr', a declarat Daniel Pavel pentru Click.ro.

Daniel Pavel, prezentatorul Survivor, și iubita lui formează un cuplu de șapte ani de zile. Acesta mai are un fiu dintr-o altă relație, el și mama copilului ocupându-se în mod egal în creșterea copilului.

Citește și: De ce s-a mutat Daniel Pavel, prezentatorul de la Survivor, în Austria: „Am avut de demonstrat, ca român…”/ EXCLUSIV

Citește și: Iulia Vântur și Salman Khan, proiect muzical de succes împreună: „Vin în România în curând'

Citește și: Alin Oprea și Medana au sărbătorit doi ani de relație. Ce cadou i-a făcut artistul iubitei sale

Citește și: Drama neștiută a Burlacului Andi Costantin: „Am intrat în depresie mai bine de 6 luni'/ EXCLUSIV

Citește și: Alex Dima, despre moartea soției sale: „Mi-am reproşat că am insistat să meargă la doctorul acela’

Sa îmbolnăvit în Republica Dominicană

Daniel Pavel locuiește în Republica Dominicană încă de când au început filmările pentru Survivor România, emisiune difuzată de Kanal D. Acesta nu este supus condițiilor grele cărora Faimoșii și Războinicii trebuie să le facă față. Prezentatorul TV locuiește într-o superbă casă cu etaj. Cu toate acestea, nu a fost scutit de probleme medicale.

De când se află pe alt continent, prezentatorul suferă de o afecțiune denumită Surfers Eye sau Pterygium, din cauza căreia este nevoit să poarte ochelari speciali pe care i i-au dăruit colegii de echipă. Boala de care suferă Daniel Pavel se pare că este cauzată de o expunere prelungită la razele ultraviolete.

„Acești ochelari sunt ceva foarte special pentru mine. În aceste trei luni de emisiune am dezvoltat o ușoară, mică problemă pe care o depășesc: Surfers Eye.

De la expunerea foarte mare la radiația ultravioletă a apărut o mică pată pe cornee. Ea se reduce acum și am nevoie de ochelari în anumite momente, sunt cadou de la colegii mei dragi de la Kanal D’, a povestit Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii Survivor, la Teo Show.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter