Cine este tatăl Ralucăi Bădulescu. E un cunoscut politician

Publicat pe

Ea este celebră în lumea mondenă, însă puțini știu cine este tatăl Ralucăi Bădulescu… Doru Laurian Bădulescu a fost la fel de cunoscut ca fiica lui, însă în lumea politică, el fiind senator PDS în perioada 1996-2004. Iată ce spune vedeta Kanal D despre părinții ei!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

În timp ce mama ei este o prezență extrem de discretă, tatăl Ralucăi Bădulescu a fost un politician de notorietate, în perioada 1996-2004, când a făcut parte din PSD. Fiica este extrem de mândră de mama și de tatăl ei, despre care mărturisește că sunt cei mai buni părinți pe care i-ar putea avea cineva.

Cine este tatăl Ralucăi Bădulescu. E un cunoscut politicianCine este tatăl Ralucăi Bădulescu. E un cunoscut politician

Cine este tatăl Ralucăi Bădulescu. A fost politician PSD

Chiar dacă fiica lui face parte dintr-o lume glam, care are prea puțin în comun cu politica, tatăl Ralucăi Bădulescu a fost un nume la fel de cunoscut în Parlamentul României. În vârstă de 72 de ani, Doru Laurian Bădulescu a fost senator în legislatura 1996-2000, ales în județul Ilfov, pe listele PDSR. Acolo a activat ca membru în comisia economică, industrii și servicii. De asemenea, Doru Laurian Bădulescu a fost membru în grupurile parlamentare de prietenie cu Albania și Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord.

Cine este tatăl Ralucăi Bădulescu. În următoarea legislatură, 2000-2004, tatăl Ralucăi Bădulescu a fost ales pe listele PDSR, partid devenit ulterior PSD. În cadrul activității sale parlamentare, Doru Laurian Bădulescu a fost membru în grupurile parlamentare de prietenie cu Arabia Saudită, Republica Venezuela și Republica Africa de Sud. De asemenea, a inițiat 6 propuneri legislative, din care una a fost promulgată lege. Senatorul PSD a demisionat din Senat în luna iunie 2004.

Citește și: Cum arată Raluca Bădulescu în costum de baie, după ce a slăbit 70 de kilograme. Nu face niciodată plajă în România

Citește și: Pandemia de coronavirus a schimbat-o mult pe Raluca Bădulescu! Pentru prima oară în viață, vedeta face sport: „Fac zilnic un program de 20 de minute de exerciții” INTERVIU

Citește și: La 51 de ani, Anca Țurcașiu e pregătită să-și refacă viața: „Sunt încă o femeie care mai are ceva de spus”

Citește și: Daniela Crudu, o nouă operație estetică. Din ce parte a corpului și-a scos grăsimea

Citește și: Iulia Vântur s-a întors în România. Prima persoană cu care s-a întâlnit: „În sfârșit, după atâta vreme'

Citește și: De ce nu s-a căsătorit Daniela Gyorfi cu George Tal, după 15 ani de relație:„Ăsta e adevărul!/ EXCLUSIV

Mama și tatăl Ralucăi Bădulescu, apariție rară alături de fiica lor

Extrem de discret, la fel ca și mama ei, de altfel, tatăl Ralucăi Bădulescu nu s-a afișat prea des alături de fiica lui la evenimente. Excepție a făcut momentul în care Raluca și-a lansat o colecție de pantofi alături de un brand celebru. Atunci, mama și tatăl Ralucăi Bădulescu și-au însoțit fiica și au dezvăluit în premieră detalii despre copilăria ei.

Și pentru noi este o surpriză, dar suntem alături de Raluca, la bine și la rău suntem alături de ea. Nebunia ei pentru haine și pantofi o are dintotdeauna, de când s-a născut. Când era mică își alegea singură pantofii și rochițele și nu voia să îmbrace decât anumite lucruri pe care oricum și le alegea singură când mergeam la cumpărături. Primele poze ale ei sunt în dulapul cu haine! Dar poze foarte frumoase, făcute încă de atunci cu stil!', declara mama vedetei de la Kanal D pentru WOWbiz.ro, în 2017.

Raluca Bădulescu își adoră părinții

Anul trecut, într-un interviu cu mare încărcătură emoțională, Raluca Bădulescu, vorbea despre relația caldă pe care o are cu părinții săi. Vedeta Kanal D a mărturisit că a rămas tot copilul lor, deși a trecut de 40 de ani… Iar fiul ei, crescut de bunici, este adolescent.

„Alex este și a fost crescut de bunici și va fi în continuare. Eu am rămas fata mamei și a tatălui, pe viață. Deși am 46 de ani, mă consider copilul părinților mei. În aceeași măsură, copilul meu este copilul părinților mei. (zâmbește) Nu  am  cuvinte să le mulțumesc părinților pentru tot ceea ce fac și au făcut pentru mine. Am cei mai buni  părinți din  lumea  asta pe care cineva și-i poate dori”, mărturisea Raluca pentru VIVA!

Părinții mei sunt minuni în viața mea”

Vedeta a povestit, de asemenea, în premieră și despre copilărie, dar și despre relația cu părinții ei. Mama și tatăl Ralucăi Bădulescu au fost adevărate minuni în viața ei, susține vedeta.

„Copilăria mea a fost „superbissimă'. Împreună cu sora mea, Ioana, cred că nu e zi să nu ne amintim clipe din viața noastră, care să nu fi fost absolut perfecte. Îmi amintesc de vacanțele cu părinții, la mare și la munte, apoi după Revoluție, în străinătate, cum ne împărțeam cărțile la școală, hainele, cum mă ascundeam în patul surorii mele, când trebuia să mergem la școală. Îmi amintesc de plimbările prin parc, de liceu, de toate bucuriile pe care ni le făceau părinții noștri. Părinții mei sunt minuni în viața mea”, a mai spus Raluca Bădulescu pentru VIVA!

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter