Alin Oprea și Medana au sărbătorit doi ani de relație. Ce cadou i-a făcut artistul iubitei sale

Publicat pe

Alin Oprea și Medana, femeia care l-a ajutat să treacă peste divorțul dureros, au împlinit doi ani de relație, iar artistul a făcut în așa fel încât evenimentul să fie unul memorabil. Iată cum și-a surprins iubita la ceas aniversar!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

După o căsnicie de 22 de ani și un divorț cu scântei, care încă nu s-a finalizat, Alin Oprea și-a găsit liniștea în brațele iubitei sale Medana, alături de care formează un cuplu de doi ani. Ani în care, la 49 de ani, artistul a redescoperit iubirea adevărată. La ceas aniversar, Alin i-a adus femeii iubite cel mai frumos și… parfumat omagiu, în timp ce Medana i-a dăruit lui Alin un cadou dulce.

Alin Oprea și Medana au sărbătorit doi ani de relație. Ce cadou i-a făcut artistul iubitei saleAlin Oprea și Medana au sărbătorit doi ani de relație. Ce cadou i-a făcut artistul iubitei sale

Alin Oprea și Medana, doi ani de iubire

Acum, Alin Oprea și Medana nu-și mai ascund iubirea și trăiesc la intensitate maximă fiecare clipă. Și pentru că, recent, cei doi au împlinit doi ani de relație, artistul i-a făcut femeii iubite un dar impresionant – un aranjament floral impresionant, format din 1500 de trandafiri. La rândul ei, Medana l-a surprins cu două torturi.

Citește și: Iubita lui Alin Oprea rupe tăcerea! Primele imagini cu Medana, femeia pentru care artistul și-a părăsit soția: 'Basmul nostru a început din mai 2019'

Citește și: Ce interdicție i-a dat Alin Oprea soției, după ce l-a lăsat fără bani și casă: „Toată viața, numele meu a fost tras în jos de Larisa!”

Citește și: Drama neștiută a Burlacului Andi Costantin: „Am intrat în depresie mai bine de 6 luni”/ EXCLUSIV

Citește și: Alex Dima, despre moartea soției sale: „Mi-am reproşat că am insistat să meargă la doctorul acela'

Citește și: Cum a început povestea de dragoste dintre Ioana Ginghină și iubitul ei: „A venit cu un bax de vin și…”


Tocmai s-au împlinit doi ani de la momentul care urma să-mi schimbe total viața, de la momentul în care am început să înțeleg ce înseamnă cu adevărat iubirea, respectul și demnitatea, de la momentul în care am realizat că nu este de ajuns să îmbătrânești frumos lângă cineva, ci mai mult decât atât, că poți întineri de-a dreptul lângă cineva care îți oferă ceea ce sufletul, mintea și trupul tău au atâta nevoie. S-au împlinit doi ani de la prima întâlnire aparent întâmplătoare cu iubita mea Medana, un moment magic în care am simțit amândoi acea chemare pe care o așteptam de o viață.

Cadourile oferite reciproc au fost de suflet. Eu am surprins-o cu un aranjament floral deosebit cu mesajul «Medana, te iubesc!», format din peste 1.500 de trandafiri, iar eu am primit două torturi, preparate personal de către ea, cu inscripțiile «Alin, te iubesc enorm!» și «2 ani, La mulți ani!».

Pentru că a fost o zi superbă de primăvară, la fel de frumoasă ca relația noastră, cu soare, liniște și pomi înfloriți, am ieșit la o plimbare într-un loc emblematic din centrul orașului și am stat îmbrățișați minute în șir pe o băncuță unde i-am «furat» și o sărutare', a declarat Alin Oprea, în exclusivitate, pentru Click!

Artistul, pregătit să se însoare din nou

Deși prima sa căsnicie s-a terminat dezastruos, după 22 de ani, iar divorțul de Larisa încă nu s-a terminat, artistul crede încă în instituția căsătoriei și în puterea dragostei. Drept urmare, Alin Oprea este pregătit să se însoare cu Medana și nu exclude nici posibilitatea de a deveni din nou tată.

„Acum nu-mi doresc cu ardoare alți copii, dar dacă vine un copil asta e, să fie primit! Ma văd în schimb din nou la Starea Civilă cu Medana. Este mentorul meu, m-a luat de jos și m-a dus sus. Va mai dura ceva timp până îmi voi achiziționa o altă casă. Dar nu mai visez la palate, la mall-uri în care să locuiesc. Acum visez la o căsuță mică în pădure’, a precizat Alin Oprea.

Foto: Facebook, click.ro

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter