Cine este și cum arată soțul Ralucăi Bădulescu: „Ne-am căsătorit în secret”

Publicat pe

Raluca Bădulescu și Florin Stamin trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. S-au căsătorit după trei luni, iar după 12 ani, se iubesc ca în prima zi. Raluca Bădulescu poate fi văzută frecvent pe micile ecrane la emisiunea „Bravo, ai stil', difuzată de Kanal D, dar soțul ei este mult mai discret.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Pe Raluca Bădulescu o știe toată lumea, însă nu același lucru se poate spune și despre soțul ei, Florin Stamin. Acesta preferă să stea departe de lumina reflectoarelor.

Florin Stamin este un om de afaceri din Craiova, iar în prezent este asociat la un restaurant. De 12 ani, acesta este împreună cu Raluca Bădulescu. Potrivit spuselor juratei de la „Bravo, ai stil!', a fost dragoste la prima vedere.

Cine este și cum arată soțul Ralucăi Bădulescu: „Ne-am căsătorit în secret'Cine este și cum arată soțul Ralucăi Bădulescu: „Ne-am căsătorit în secret'

De aproape 12 ani suntem împreună. A fost dragoste la prima vedere. DA! Eu cred doar în dragoste la prima vedere, nu există să ne întâlnim și să spunem că lasă, poate data viitoare te plac mai mult. Eu sunt un om radical, există alb sau negru pentru mine. Am crezut întotdeauna în Făt Frumos pe cal alb, în pofida tuturor cunoscuților care îmi spuneau că am o vârstă – că l-am cunoscut când aveam 33-34 de ani – și că sunt nebună, că nu există prințul din povești. Acel bărbat pe care eu l-am visat a apărut în viața mea, soțul meu. Am știut că el este alesul', ne-a spus Raluca Bădulescu.

Citește și: Cum se înțelege Raluca Bădulescu cu părinții, la 46 de ani:”Chiar dacă s-au supărat privind unele alegeri pe care le-am făcut…”/ EXCLUSIV

Citește și: De ce nu s-a căsătorit Daniela Gyorfi cu George Tal, după 15 ani de relație:„Ăsta e adevărul!'/ EXCLUSIV

Citește și: Monica Anghel, primele declarații după moartea fostului soț:'Ultima oară când am vorbit cu el…'

Citește și: Stela Bizdu a născut!Prima imagine cu fetița

Cine este și cum arată soțul Ralucăi Bădulescu

Raluca Bădulescu a declarat că prima noapte de dragoste dintre ea și Florin Stamin a avut loc în prima seară în care s-au întâlnit. După ce au ieșit în oraș, Raluca Bădulescu și Florin Stamin și-au luat „la revedere', iar jurata de la Bravo, ai stil s-a dus spre casa ei. Când a ajuns în fața blocului, s-a gândit mai bine și l-a sunat pe Florin să se vadă.

În momentul în care știi că este acela și că vrei să rămâi cu el te gândești că o fi bine, că nu o fi bine; după ce am tot gândit-o pe toate părțile, am rezistat tentației și m-am dus mândră spre casă, asta după ce am ieșit împreună la restaurant și ne-am cunoscut și am povestit foarte multe. Când am ajuns în față blocului m-am gândit mai bine, am cugetat, l-am sunat și l-am întrebat dacă ar vrea să ne vedem. (zâmbește) Și mi-a răspuns că „da, haide' . Uite, acel îndemn, „haide', a dus la o căsnicie care durează de 12 ani, aproape', ne-a mai spus Raluca Bădulescu.

Raluca Bădulescu, despre nunta cu Florin Stamin

La început Raluca Bădulescu și soțul ei, Florin Stamin, au locuit în Craiova, după care în Spania și Italia. În Spania, Florin Stamin avea și o cafenea. Chiar dacă s-au căsătorit civil după 3 lunu, ceremonia religioasă a avut loc mult mai târziu, în 2016.

„Noi ne-am căsătorit la 3 luni după ce ne-am cunoscut. Nu pot să vă exprim momentele de fericire, a fost o căsătorie secretă, iar nunta a fost cu fast mare, acum 4 ani. După ce ne-am cunoscut, am plecat la Ibiza (eu nu mai fusesem, până atunci, acolo).

M-am îndrăgostit de Ibiza, Florin mergea regulat acolo și mi-a arătat magia acelei insule prin ochii lui. După ce ne-am căsătorit, am hotărât să ne petrecem luna de miere, dintr-o lună să o facem doi ani. Am locuit la Madrid, unde Florin avea o cafenea, fostul meu soț, Vali s-a mutat acolo definitiv.

Efectiv, ne retrăsesem cu tot neamul, hotărâți să rămânem în Spania. Am stat și în Italia o perioadă, îmi place mult și această țară. A fost o perioadă splendidă, dar ne-am întors pentru că deja copilul începuse școala, noi oricum făceam naveta, la 2 săptămâni eram în România. Trebuia să venim din ce în ce mai des aici…', a mai spus Raluca Bădulescu despre soțul ei, Florin Stamin.

Raluca Bădulescu și soțul ei nu își doresc copii

Raluca Bădulescu a mai fost căsătorită cu Vali Pungă, înainte de a-l întâlni pe actualui ei soț, Florin Stamin. Cei doi au împreună un copil, pe Alex. Raluca și actualul ei soț au decis de comun acord să nu aibă copii împreună.

Noi avem copil, respectiv pe Alex. Are doi tați, pe tata Florin și pe tata Vali. Suntem o familie extinsă, complexă, cu toții suntem părinții lui Alex, este unicul nostru rege. A fost alegerea noastră să nu mai avem alți copii în afară de Alex. Florin îl iubește ca pe copilul lui', a spus Raluca Bădulescu.

Sursa Foto: Instagram, Facebook, Libertatea, Wowbiz

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter