Cum arată acum Munti, câștigătorul „Chefi la cuțite”, sezonul 6. A slăbit 50 kg și are multe tatuaje

Publicat pe

Munti a făcut parte din echipa lui Sorin Bontea și a reușit să câștige sezonul 6 al „Chefi la cuțite'. Între timp, fostul concurent s-a schimbat enorm de mult. A slăbit aproximativ 50 de kilograme și și-a făcut și mai multe tatuaje.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Cu talent și dedicare, Munti a reușit să câștige al șaselea sezon al concursului „Chefi la cuțite'. De atunci și până acum, fostul concurent a făcut cel puțin o schimbare majoră în viața sa: a reușit să slăbească 50 de kilograme.

Cum arată acum Munti, câștigătorul „Chefi la cuțite', sezonul 6. A slăbit 50 kg și are multe tatuajeCum arată acum Munti, câștigătorul „Chefi la cuțite', sezonul 6. A slăbit 50 kg și are multe tatuaje

Munti a slăbit 50 de kilograme

Munti a trecut printr-o transformare uluitoare după ce a câștigat cei 30.000 de euro de la „Chefi la cuțite'. Bucătarul și-a operat stomacul și astfel a reușit să slăbească aproximativ 50 de kilograme. O parte din motivația de care avea nevoie a găsit-o chiar la logodnica sa.

„Era normal, la un moment dat, să fac chestia asta, mai ales că am avut-o şi pe logodnica mea aproape. Ea şi-a făcut chestia asta acum un an jumate. Chiar mai dă jos şi acum. Are o mică problemă cu ronţăitul. Ea m-a îndemnat oarecum. Nu mai pot cu dietele. Am făcut chestia asta. Mi-a fost frică. 20.000 de chestii mi-au trecut prin cap. (…)'

Citește și: Ce spunea Florin Călinescu despre PRO TV, anul trecut:

Citește și: De ce a născut prematur Cristina Cioran:

Citește și: Ce vedete sunt în juriu la „Splash! Vedete la apă'.

Citește și: Zanni s-a sărutat cu o Războinică, la Survivor:

Munti a explicat și cum s-a schimbat viața sa după operația de micșorare a stomacului. În următoarele 20 de zile a trebuit să țină dietă, apoi nu a mai simțit nevoia să mânânce atât de mult.

„Nu înţeleg lumea care-şi face operaţie şi se apucă să bage… eu mă văd pe mine acum. Nu mai pot. 20 de zile după operaţie ai dietă. Nu ai cum să bagi în tine. Un an de zile nu mai ai niciun fel de senzaţie de foame. (…) Doctorul mi-a zis că trebuie să ajung la 85 de kilograme', a spus Munti în 2019.

Munti și-a făcut și mai multe tatuaje

În timp ce participa la „Chefi la cuțite', Munti avea câteva tatuaje pe mâini și câteva pe picioare. Între timp, Mihai Munteanu și-a acoperit ambele brațe cu tatuaje. Fostul concurent de la Antena 1 și-a pus și fațete, iar pozele de pe Instagramul lui demonstrează că Munti se simte mult mai bine în pielea sa.

În prezent, Mihai Munteanu deține o camionetă cu mâncare, Gourmet Street Food, unde gătește cel mai des burgeri.

După ce a câștigat sezonul șase al „Chefi la cuțite', Munti era extrem de emoționat și nu își găsea cuvintele.

„Nici acum nu îmi vine să cred că am câștigat! Am simțit că mi-a fugit pământul de sub picioare, a fost o nebunie totală în finală', spunea Munti.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter