Zanni s-a sărutat cu o Războinică, la Survivor: „Nu mi-a plăcut”

Publicat pe

Se pare că Zanni a fost un cuceritor în timpul competiției Survivor. Odată întors în țară, Faimosul a început să spună tot ce s-a întâmplat în spatele camerelor de filmat. Una dintre mărturisiri a fost legată de o Războinică pe care Zanni a sărutat-o.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Zanni a luat în vizor mai multe concurente de la Survivor 2021 și nu s-a ferit să le arate că este interesat de ele. Iar acum, Faimosul dă tot din casă și a mărturisit că s-a sărutat cu o Războinică.

Zanni s-a sărutat cu o Războinică, la Survivor: „Nu mi-a plăcut'Zanni s-a sărutat cu o Războinică, la Survivor: „Nu mi-a plăcut'

Zanni s-a sărutat cu o Războinică

Cu toții îl știm pe Zanni ca pe un tip sincer, ce spune lucrurilor pe nume. Ei bine, Faimosul a povestit, la Teo Show, că a avut parte de un moment romantic cu una dintre Războinice atunci când nu erau filmați.

Citește și: Zanni a pus ochii pe Marilena Cuciurean de la Survivor:

Citește și: Ce s-a întâmplat între Zanni și Elena Marin când nu erau filmați:

Citește și: Ce spunea Florin Călinescu despre PRO TV, anul trecut:

Citește și: Cum arată fiica lui Ion Țiriac, la 24 de ani.

Iar Războinica ce i-a furat inima pentru scurt timp lui Zanni a fost chiar Adelina Damian! Inițial, artistul pusese ochii pe Roxana Ghiță, dar aceasta nu îi oferea un răspuns clar, care să îi dea lui Zanni de înțeles că sigur și ea își dorește ceva mai mult cu el decât o simplă prietenie. Între timp, Roxana a început să fie curtată de mai mulți concurenți, iar Zanni a făcut un pas în spate.

I-am zis Roxanei Ghiță «eu vreau, tu vrei?». A rămas să ne vedem, dar nu am făcut nimic cu ea. Dar apoi am văzut că mai mulți o colindau pe Roxana Ghiță și nu am mai vrut', a spus Zanni. 

După episodul cu Roxana Ghiță, privirea lui Zanni s-a îndreptat către o altă concurentă. Adelina Damian i-a atras atenția Faimosului, iar acesta nu a stat prea mult pe gânduri și a sărutat-o când nu erau filmați: „M-am văzut si cu Adelina, m-am sărutat cu ea, dar nu mi-a plăcut'.

Andrei Dascălu s-a sărutat cu Roxana Ghiță, la Survivor

La scurt timp după ce Andrei Dascălu pășea în Republica Dominicană, un gest romantic s-a întâmplat între el și Roxana Ghiță. Concurenta a povestit, după ce s-a întors în țară, că în prima săptămână a lui Andrei în concurs, cei doi s-au sărutat noaptea pe plajă.

Cu toate că au fost atrași unul de celălalt, între ei nu a existat o relație romantică, ci au fost doar prieteni. Roxana Ghiță a catalogat acel sărut ca fiind un gest inocent, ceva fără viitor.

Ne-am pupat încă din prima săptămână! Ne-am sărutat la un moment dat pe plajă, în prima săptămână în care a ajuns. Noaptea pe plajă. Ne-am plimbat. Eram efectiv prieteni. Este pur și simplu un lucru fizic, de moment. Nu am avut o relație cu Andrei. Eu țin la el ca prieten și da, mi-a plăcut de el, dar este o chestie atât de inocentă, care nu e de viitor', a declarat Roxana Ghiță la Ștafeta Mixtă.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter