Sebastian Chitoșcă a furat mâncare din tomberoane la Survivor: „Era foarte mare foamea”

Publicat pe

Sebastian Chitoșcă a avut un parcurs impresionant la Survivor România, însă a fost eliminat din competiție înainte de probele individuale. Recent, acesta a vorbit pe contul lui de YouTube despre experiența din Republica Dominicană și a mărturisit că a ajuns să extragă mâncare de prin tomberoane din cauză că foamea era foarte mare.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Popularitatea lui Sebastian Chitoșcă a crescut după participarea lui la Survivor România. Acesta și-a dorit să ajungă cât mai departe în cadrul competiției, char dacă știa că nu el va fi cel care se va întoarce cu trofeul în România. Totuși, cu siguranță este fericită că cel care a câștigat competiția difuzată de Kanal D este Zanni, bunul lui prieten de la Survivor.

Sebastian Chitoșcă a furat mâncare din tomberoane la Survivor: „Era foarte mare foamea'Sebastian Chitoșcă a furat mâncare din tomberoane la Survivor: „Era foarte mare foamea'

Recent, Sebastian Chitoșcă a realizat un vlog în care a vorbit despre experiența de la Survivor. Aceasta a mărturisit că a ajuns să fure mâncare din anumite tomberoane pentru că foamea devenise de nesuportat în Republica Dominicană.

Citește și: Zanni s-a sărutat cu o Războinică, la Survivor:„Nu mi-a plăcut'

Citește și: Zanni a pus ochii pe Marilena Cuciurean de la Survivor:„Aș colinda-o!'

Citește și: Ella de la Puterea Dragostei are iubit!L-a cunoscut când mama ei a ajuns într-o stare gravă din cauza cancerului la sân

Citește și: Iubitul Andei Adam și-a tatuat inițiala numelui ei!Artista n-a spus nimic despre divorț, până acum

Sebastian a furat mâncare la Survivor

Sebastian Chotoșcă a mai spus că și dacă vedea un colț de pâine pe jos la Survivor, îl lua și-l mânca fără să-l vadă nimeni. Fostul Faimos a recunoscut că a extras mâncare din locuiri din care nu avea voie. Cu toții știm că la Survivor o mare problemă a concurenților a fost lipsa mâncării.

Da, am extras ceva mâncare de prin anumite tomberoane, dar sincer nu mi se părea că furam. Era foarte mare foamea și dacă vedeai orice colț de pâine pe jos, undeva în cort, o luai fără să te vadă nimeni și o băgai în gură. Nu mai conta de cât timp era acolo. Practic, am extras mâncare din locuri din care nu aveam voie, dar nu vă gândiți că mâncare multă, ce mai prindeam și eu pe acolo„, a povestit Sebastian, fost concurent de la Survvior, pe contul său de Youtube.

Sebastian, despre relația de prietenie cu Zanni

Între Sebastian Chitoșcă și Zanni s-a legat o frumoasă relație de prietenie la Survivor. Acesta a mărturisit că îl urmărea pe Zanni dianinte să intre în competiție și că încă de atunci a avut o părere foarte bună despre el. Sebi spune despre câștigătorul Survivor că este o persoană deșteaptă, foarte deschisă și sinceră

„Când am ajuns la Survivor, logica mea a fost să îi cunosc pe toți. În mare parte, toți concurenții aveau ceva cu Jador. Bine, nu aveau toți tupeu să îi zică în față, decât Zanni și Cosmin. Despre Zanni am avut o părere foarte bună dinainte. Mi-a plăcut foarte mult de el. Am avut o părere foarte bună. Este o persoană foarte deșteaptă, foarte deschisă și sinceră. S-a pliat perfect pe stilul meu. Am avut o părere bună de la început”, a mai adăugat Sebastian Chitoșcă.

Sursa Foto: instagram, captură de ecran YouTube

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter