Ella de la Puterea Dragostei are iubit! L-a cunoscut când mama ei a ajuns într-o stare gravă din cauza cancerului la sân

Publicat pe

Ella, fostă concurentă de la Puterea Dragostei, a trecut de la agonie la extaz și invers. Mama sa se confruntă cu probleme grave de sănătate, luptându-se cu cancerul la sân. Pe de altă parte, chiar în perioada în care mama sa a început să se simtă rău, Ella l-a cunoscut pe actualul ei iubit, care îi este strijin în toată această perioadă dificilă.  

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Ella, fostă concurentă de la Puterea Dragostei, trece prin clipe dificile. Aceasta suferă cumplit în contextul în care mama ei se confruntă cu grave probleme de sănătate și duce o luptă acerbă cu cancerul la sân. Fosta iubită a lui Jador a fost invitată în emisiunea Xtra Night Show, de la Antena Stars, și a povestit că mama ei, care și-a pierdut vederea la vârsta de 14 ani, se află într-o stare foarte gravă.

Ella de la Puterea Dragostei are iubit! L-a cunoscut când mama ei a ajuns într-o stare gravă din cauza cancerului la sânElla de la Puterea Dragostei are iubit! L-a cunoscut când mama ei a ajuns într-o stare gravă din cauza cancerului la sân

„Mama se simte destul de rău, dat fiind faptul că cancerul s-a dus în tot corpul, face metastaze. Era in stagiul trei când a fost depistat. Ideea e că acum 20 de ani mamei mele i s-a perforat un sân, a făcut mastită, ulterior s-a dus și la sânul drept și de aia mă gândesc că de acolo i se trage boala. Ea la 14 ani a avut și o infecție la măsea, i s-a dus la creier, medicii i-au atins nervii optici și de atunci ea nu mai vede nimic. Vineri mama a avut un episod foarte greu, am văzut-o transformându-se, acum nu mai are păr deloc', a spus Ella, la Antena Stars.

Citește și: Alin Oprea s-a logodit cu Medana! A cerut-o în căsătorie după doi ani de relație:„O așteptam de o viață'

Citește și: Cristina Cioran, dezvăluiri despre nașterea prematură:„Travaliul a fost declanșat de o toxiinfecție'

Citește și: Zanni a pus ochii pe Marilena Cuciurean de la Survivor:„Aș colinda-o!'

Citește și: Andreea Antonescu și Traian Spak au vorbit despre împăcare:„El nu și-a dorit acest divorț'/ EXCLUSIV

Cum s-au cunoscut Ella și iubitul ei

Cum spunea, Ella a trecut de la agonie la extaz pentru că în toată această perioadă în care mama ei a început să se simtă din ce în ce mai rău, fosta concurentă de la Puterea Dragostei l-a întâlnit pe actualul ei iubit. Acesta a spus că, în momentul de față, bărbatul din viața ei îi aduce liniște. În timpul zilei, Ella este alături de mama ei, iar seara și-o petrece alături de iubitul ei.

De obicei Dumnezeu ia pe o parte și dă pe alta. L-am cunoscut pe băiatul acesta când mama se simțea rău. M-am dus la mine în zonă pentru o ședință foto și printr-un grup de prieteni așa l-am cunoscut. Era inima mea destul de îndurerată și supărată și nu-mi era gândul la nimic. În momentul de față îmi aduce liniște. I-am zis că dacă vrea ceva serios începem ceva, dacă nu, eu n-am timp și de alte probleme. S-au îmbinat lucrurile frumos. Pe zi sunt cu mama și seara stau cu el. Am încercat, dar nu s-a putut nimic. Mă afectează toate aceste probleme, sunt destul de impulsivă, încerc să lucrez cu psihicul meu, dar ea mă simte acum mai mult ca niciodată', a mai spus Ella, fosta concurentă de la Puterea Dragostei.

„Mă mulțumesc că încă suntem în viață'

Recent, Ella le-a povestit urmăritorilor ei pe Instagram că trece printr-o perioadă dificilă. După ce n-a mai fost foarte activă pe rețelele sociale, urmăritorii ei s-au îngrijorat și au întrebat-o dacă este bine. Aceasta le-a spus că nu i s-a întâmplat nimic, însă cineva apropiat din familia ei trece prin momente grele, iar Ella trebuie să-i fie alături. La acel moment, fosta concurentă de la Puterea Dragostei nu a vrut să ofere foarte multe detalii și să vorbească despre situația în care se află mama ei.

„Primesc extrem de multe întrebări, mă întrebați dacă sunt bine, dacă am pățit ceva…nu, eu personal nu am pățit nimic, dar cineva din familia mea, extrem de drag întâmpină o cumpănă foarte mare, iar eu trebuie să fiu alături. Probabil pe parcurs veți afla despre ce este vorba, unii dintre voi bănuiți și vreau să-mi petrec timpul aproape de persoanele dragi…

Nu sunt în cea mai roz situație a vieții mele, dar mă mulțumesc că încă suntem în viață și mă bucur de fiecare moment alături de persoanele dragi‘, a declarat Ella, de la Puterea Dragostei, pe Instagram.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter