Scandal între Roxana Ghiță și Romina de la Survivor din cauza lui Andrei: "L-ai judecat, îi porți ranchiună!"

Publicat pe

Este scandal între Roxana Ghiță și Romina de la Survivor, din cauza lui Andrei. În acest conflict a intervenit și Alina, sora lui Andrei de la Survivor, care a spus că a încercat să afle ce are Romina cu Andrei, dar Răzvoinica a blocat-o pe Instagram.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Scandalul a pornit de la afirmațile pe care Romina le-a făcut la Teo Show, unde a spus că Andrei a vorbit urât despre Roxana Ghiță după ce aceasta a părăsit Republica Dominicană. Acesta a spus că nu și-ar dori să aibă o relație cu ea pentru că este genul de femeie care umblă cu mai mulți bărbați.

Scandal între Roxana Ghiță și Romina de la Survivor din cauza lui Andrei: "L-ai judecat, îi porți ranchiună!"Scandal între Roxana Ghiță și Romina de la Survivor din cauza lui Andrei: "L-ai judecat, îi porți ranchiună!"

Această declarație le-a supărat atât pe Alina, sora lui Andrei, cât și pe Roxana Ghiță, care nu a înțeles de ce îi pasă Rominei de viața ei, având în vedere că cele două nu au fost deloc apropiate.

Roxana crede că Romina nu spune adevărul și că a scos totul din context pentru că îi poartă ranchiună lui Andrei, concurent care a nominalizat-o spre eliminare. Sora lui Andrei, Alina, a intervenit în emisiunea lui Teo Trandafir de la Kanal D spunând că nu este de acord cu comportamentul Rominei: „M-a blocat pe Instagram'.

„Eu ce am spus recunosc. Înainte de consiliu spunea că va vota ceva și apoi își schimba votul.  Eu nu am rezonat cu Andrei de la început. Au fost de la început discuții legate de alimentație' , a mărturisit Romina via Skype la Teo Show.

„De ce ai simțit nevoia să faci aceată afirmație? Nu ne cunoaștem. Îi porți pică lui Andrei pentru că te-a votat. Și tu ai făcut la fel cu Albert. 

Andrei a făcut același lucru, doar că tu l-ai judecat. Ai făcut multe afirmații care denotă ranchiună pe care i-o porți lui Andrei. Ai făcut aceste afirmații care nu aveau nicio legătură', este replica pe care i-a dat-o Roxana Ghiță Rominei de la Survivor România, potrivit fanatik.ro.

Citește și: Cine este Andrei Dascălu de la Survivor. A plecat din România când avea 2 ani

Citeste si: Ce probleme de sănătate are Roxana Ghiță de la Survivor: „I s-a făcut rău, din nou'

Citește și: Andrei de la Survivor a recunoscut. Ce simte, de fapt, pentru Roxana Ghiță

Ce a spus Andrei de la Survivor despre Roxana Ghiță

Frumoasa Războinică a recunoscut prima că simte o atracție față de colegul de echipă.

„Am o relație foarte bună cu noul meu coleg Andrei. Empatizez cu el pe multe planuri, e o persoană care îmi aduce aminte cum sunt prietenii de acasă, oamenii dragi de acasă. Ar fi frumos să împărtășesc anumite momente cu cineva și pe alt plan cum sunt colegii de echipă. Sunt destul de convinsă că și Andrei mă simpatizează sau are o afinitate pentru mine, avem o chimie încă din prima zi. Ne este ușor să comunicăm și se înfiripă ceva drăguț, sper eu , spunea Roxana Ghiță când era la Survivor.

La rândul său, Andrei Dascălu i-a recunoscut Roxanei că se simte atras de ea, într-o discuție pe plajă. „Îmi place cum ești', i-a mărturisit Andrei.

După ce a fost eliminată, Războinica a recunoscut că s-au sărutat în Dominicană, dar este sigură că relația nu va continua și în afara concursului. Chiar dacă a lăsat impresia, în momentul eliminării de la Survivor, că îl va aștepta pe Andrei afară, Roxana spune că realitatea e alta.

Probabil s-ar fi întemeiat ceva, ideea e că din cauza problemelor mele de sănătate nu am mai putut să mă gândesc la nimic altceva decât la mine, să îmi revin. S-a risipit așa orice… Se înfiripase așa la început, dar e o persoană foarte dragă și clar o să ne mai vedem.„, a mai spus Roxana.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter