Viviana Sposub, despre prima noapte de dragoste cu George Burcea: „N-am trecut direct la fapte”

Publicat pe

Viviana Sposub și George Burcea trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Cei doi s-au îndrăgostit unul de celălalt în cadrul emisiunii „Ferma – Oraseni vs. Săteni', de la Pro TV. Viviana a oferit detalii despre cum a decurs relația dintre ea și George după ce s-au terminat filmările pentru show.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Viana Sposub și George Burcea și-au găsit liniștea unul în brațele celuilalt. Cei doi sunt foarte fericiți împreună, iar relația lor este din ce în ce mai serioasă. Viana și George s-au cunoscut la emisiunea „Ferma' și s-au îndrăgostit unul de celălalt, iar de atunci, sunt de nedespărțit.

Viviana Sposub, despre prima noapte de dragoste cu George Burcea: „N-am trecut direct la fapte'Viviana Sposub, despre prima noapte de dragoste cu George Burcea: „N-am trecut direct la fapte'

Viviana Sposub a fost invitată în podcastul „Stai să zic eu' cu Dragoș Mușat (Tetelu) și Cosmin Natanticu și a fost întrebată cum a decurs povestea de iubire dintre ea și George Burgea după terminarea filmărilor pentru emisiunea de la Pro TV. Aceasta a dezvăluit că ea și fostul partener al Andreei Bălan și-au dorit să se cunoască mai bine și după ce au ieșit din competiție, nedorind să „treacă direct la fapte', după cum s-a exprimat Viviana.

Citește și: Andreea Antonescu și Traian Spak au vorbit despre împăcare:„El nu și-a dorit acest divorț'/ EXCLUSIV

Citește și: Silviu Prigoană se căsătorește!Unde și când va avea loc marele eveniment

Citește și: Andra Teodorescu, iubita lui Daniel Pancu, este însărcinată.Primele imagini cu burtica de gravidă

Citește și: Alin Oprea s-a logodit cu Medana! A cerut-o în căsătorie după doi ani de relație:„O așteptam de o viață'

Viana Sposub, despre prima noapte de dragoste cu George Burcea

După ce s-au terminat filmările pentru „Ferma', Viviana Sposub a spus că ea și George Burcea au mai ieșit la câteva întâlniri și au încercat să își mai acorde timp și răbdare unul altuia. Mai exact, prima noapte de dragoste dintre ei nu a avut loc imediat ce s-au întors de la „Ferma'.

Noi credem că a avut un impact mișto asupra noastră, ne-am cunoscut mai profund (…) Nu a fost așa dintr-o dată, am mai ieșit la întâlniri. Noi când am ajuns acasă, nu am trecut direct la fapte. Ne-am plimbat în Cișmigiu, cu barca, am mâncat mici. Abia apoi s-a întâmplat și a fost foarte fain și aia a fost', a mărturisit Viviana Sposub, despre relația cu George Burcea, în podcastul „Stai să zic eu'.

Viviana Sposub: „Fiecare vine cu trecutul său'

Imediat după ce s-a terminat emisiunea „Ferma', Viviana Sposub a mărturisit că nu o interesează trecutul lui George Burcea pentru că își doresc să se bucure de prezent. Cu toții știm că George Burcea a fost căsătorit cu Andreea Bălan, împreună cu care are și două fetițe, pe Ella și pe Clara. Acum, atât George, cât și Andreea Bălan și-au refăcut viețile, artista fiind împreună cu Tiberiu Argint.

Mama e fericită că eu sunt fericită și, cu siguranță, îl apreciază foarte mult pe George. Noi pornim de la zero, fiecare vine cu trecutul său. Și alegem să ne bucurăm de prezent', a fost spus Vivianei Sposub la acea vreme.

George Burcea: „Nu a fost nimic sexual de la început’

George Burcea povestea la începutul relației cu Viviana că ceea ce l-a atras cel mai tare a fost că, inițial, nu a fost nimic sexual. Lucrurile au decurs de la sine, și-au dat timp să se cunoască unul pe celălalt, să-și analizeze părțile bune și mai puțin bune.

Asta mi-a plăcut cel mai mult în ceea ce privește legătura cu Viviana, pentru că nu a fost nimic sexual de la început (…). Între noi s-au petrecut lucrurile atât de natural timp de o lună de zile, încât am lăsat cumva amândoi sentimentele să iasă și să vedem părțile bune în celălalt. Și să acumulăm energie, dragoste, sentimente și tot ce vreți voi. Mi-a fost destul de greu fără ea și cred că și ei i-a fost foarte greu‘, povestea George Burcea la începutul relației.

Sursa Foto: Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter