Nicolae Botgros, primele declarații după moartea soției lui, Lidia Bejenaru: „Am rămas singur și sărac”

Publicat pe

Lidia Bejenaru s-a stins din viață pe 26 iulie, în urma unei hemoragii. Soțul acesteia, Nicolae Botgros, suferă enorm și este foarte afectat de moartea interpretei de muzică populară. Recent, acesta a vorbit despre ultimele momente de viață ale Lidiei Bejenaru, dar și despre problemele de sănătate cu care ea se confrunta.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Lidia Bejenaru a decedat pe data de 26 iulie în urma unei hemoragii, iar de atunci, Nicolae Botgros, văduvul acesteia, este de neconsolat. Recent, maestrul dirijor a găsit puterea să vorbească despre ultimele momente de viață ale Lidiei Bejenaru și despre problemele de sănătate cu care aceasta se confrunta.

Nicolae Botgros, primele declarații după moartea soției lui, Lidia Bejenaru: „Am rămas singur și sărac'Nicolae Botgros, primele declarații după moartea soției lui, Lidia Bejenaru: „Am rămas singur și sărac'

Nicolae Botgros a mărturisit că Lidia Bejenaru a suferit trei intervenții chirurgicale în aproape două săptămâni. În plus, maestrul dirijor a mai spus că interpreta de muzică populară avea cancer la colon, care era foarte avansat. În plus, Lidia Bejenaru suferea și de diabet de vreo 20 de ani.

Citește și: Simona Florescu, semne dincolo de moarte de la Ion Dichiseanu:'Ar zice lumea că sunt nebună'

Citește și: Ce relație are Smiley cu părinții și cu fratele lui mai mic, Filip:„Așa am crescut, am fost mereu…'/ EXCLUSIV

Citește și: Teo Trandafir, despre problemele de sănătate pe care le-a avut:„Am atacuri de panică'

Citește și: Cum arată și cu ce se ocupă fratele lui Dorian Popa.Ciprian locuiește în Germania

Nicolae Botgros, primele declarații despre moartea Lidiei Bejenaru

Nicolae Botgros o iubea foarte mult pe Lidia Bejenaru, drept urmare moartea interpretei de muzică populară a fost o lovitură extrem de dureroasă pentru el. Maestrul dirijor, vorbind despre problemele de sănătate cu care s-a confruntat Lidia Bejenaru, a mai spus că după a doua intervenție chirurgicală, el n-a mai putut vorbi cu soția lui pentru că aceasta intrase în comă.

„Trei intervenții. Timp de două săptămâni aproape. Dacă vorbim așa, pe data de 8 iulie ne-am dus la control, pe dat de 11 a operat-o după care peste patru zile a urmat a doua intervenție, după patru zile a urmat și a treia intervenție și, practic, după a doua intervenție nu am mai avut cum să vorbesc cu ea fiindcă era în comă. A avut cancer la colon, dar în afara cancerului pe care îl avea ea era foarte avansat, deja avansa în stadiul de metastază, ea avea diabetul ei de vreo 20 și ceva de ani', a spus Nicolae Botgros, pentru spynews.ro.

„Îmi lipsește fiecare secundă'

În continuare, Nicolae Botgros a mai afirmat că este înconjurat de oameni, însă el simte că nu are nevoie de nimeni pentru că golul lăsat de moartea soției lui, Lidia Bejenaru nu îl poate umple nimeni. Interpreta de muzică populară îi lipsesște în fiecare secundă din viața lui.

„Sunt oameni, dar cum să vă spun, dacă mă credeți cu adevărat, parcă nu aș avea nevoie de nimeni acum pentru că așa am rămas de singur și de sărac, ea îmi lipsește fiecare secundă din fiecare minut. Eu am trăit cu ea 40 de ani, 50 de ani de căsnicie și ne cunoaștem de 53 de ani de la 15 ani jumătate ne cunoaștem', a mai adăugat Nicolae Botgros.

Pentru a încerca să treacă peste durerea lui, Nicolae Borgros a precizat că și-a reluat concertele, însă îi este foarte greu să își stăpânească lacrimile în momentul în care aude melodii legate de Lidia Bejeanru.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter