(P) Gel de unghii - avantaje, tipuri și particularități

Publicat pe

Saloanele  moderne  oferă o gamă variată de tehnici pentru îngrijirea și vopsirea unghiilor. Numeroasele versiuni originale de gel pentru extensia unghiilor facilitează efectuarea tuturor operațiunilor necesare, nu doar în încăperile dotate cu cele mai recente dispozitive, dar și acasă.

 În general, principalele avantaje ale acestui produs sunt capacitatea sa maximă de rezistență și proprietățile hipoalergenice excelente. 

Ce este un gel de unghii?

Gelul de unghii este un produs cosmetic, care se caracterizează printr-o compoziție chimică destul de complexă de polimeri și pigmenți. Mai mult, o astfel de structură este destul de similară în caracteristici și aspect cu placa naturală a unghiilor umane. 

Principalele avantaje ale extensiilor de gel:

-Performanța de înaltă calitate a tuturor etapelor de lucru, care nu durează mult – de la două la trei ore; 

-Indicatorii mari de rezistență a unghiilor cu gel;  

-Cost accesibil; 

-Posibilitatea de a-ți consolida propriile unghii naturale. Atunci când aleg un material atât de modern, multe femei au posibilitatea de a-și crește rapid și fără probleme unghiile naturale, chiar dacă acest lucru nu a fost posibil mai devreme;

-Gelul va fi o alegere excelentă pentru persoanele predispuse la alergii. Spre deosebire de cel acrilic, nu este capabil să emită un miros puternic neplăcut și nu este toxic. 

Tipuri de geluri pentru întărirea sigură a unghiilor 

Pentru întărirea semnificativă a unghiilor naturale, biogelurile și gelurile convenționale sunt utilizate cu un efect tangibil de întărire. Să aruncăm o privire mai atentă care este diferența dintre aceste variații moderne. 

În scopul aplicării unei astfel de acoperiri, nu este necesar să tăiați semnificativ stratul superior al unghiei. În medie, acest strat este purtat timp de aproximativ trei săptămâni.

 Principalele avantaje ale biogelului includ următoarele:

– Învelișul în sine are o elasticitate ridicată și arată absolut natural și atractiv; 

-Când biogelul este îndepărtat, propria placă de unghii nu are de suferit.

-Cu ajutorul biogelului, vă puteți crește simplu și rapid unghiile naturale.

Gelurile întăritoare pot fi monofazice, bifazice și trifazate. Principala lor diferență este doar numărul de etape de aplicare necesare. Este clar că un produs monofazat este o combinație între o bază, un strat de bază și un  strat de acoperire. În cazul unui agent trifazic, componentele trebuie aplicate separat, în deplină conformitate cu tehnologia. 

Tipuri și caracteristici ale gelurilor de  unghii

 În etapa actuală, există trei tipuri de gel. Să luăm în considerare principalele caracteristici ale acestora și modul în care modelarea cu gel monofazat diferă de cea bifazică și trifazată. 

Gel monofazat

Este cea mai versatilă opțiune, incluzând toate componentele necesare în același timp. Este cea mai simplă procedură de efectuat și este cea mai potrivită pentru meșterii începători și pentru performanțe la domiciliu; 

Gel bifazic

 Necesită performanța profesională a două etape de lucru – crearea bazei necesare și modelarea directă cu fixarea ulterioară; 

Gel trifazat

Este un sistem cu trei componente diferite. Mai mult, fiecare dintre ele își îndeplinește propria sarcină. Toate componentele utilizate sunt stocate separat. Sarcina primei componente este de a crea o aderență destul de puternică și importantă a unghiei naturale și a tuturor straturilor artificiale. 

Ai grijă de tine și de frumusețea unghiilor tale!

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter