Vica Blochina, trădată de cea mai bună prietenă: „S-a culcat cu fostul meu iubit”

Publicat pe

Vica Blochina și-a deschis sufletul în cadrul unui interviu, scoțând la iveală detalii neștiute din viața sa. Anul acesta a fost unul „de foc', pentru că, pe lângă problemele în afaceri, Vica Blochina a fost trădată și de prietena ei cea mai bună. A povestit, cu lux de amănunte, ce s-a întâmplat între ea și femeia pe care o considera prietenă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Vica Blochina a mărturisit că ultimul an a fost unul foarte greu pentru ea, dat fiind faptul că a avut de trecut peste numeroase obstacole în mai toate aspectele vieții. Dacă în afaceri nu i-a mers deloc bine, se pare că nici pe plan personal vedeta nu este tocmai fericită. Vica Blochina a recunoscut că a fost trădată de cea mai bună prietenă, care s-a culcat cu fostul iubit al vedetei.

Citește și: Bianca Drăgușanu s-a certat cu Vica Blochina: „M-a trădat. E vorba de fostul meu soț'

Citește și: Motivul pentru care Vica Blochina nu și-a trecut până acum fiul pe numele lui Victor Pițurcă

Citește și: Oana Roman o dă în judecată pe Vica Blochina, după ce a jignit-o: „Va trebui să răspundă pe cale legală”

Citește și: Ce dietă drastică ține Vica Blochina: „Maximum două mese pe zi'

Situația este chiar mai complicată de atât, pentru că Vica Blochina și fostul partener, cu care cea mai bună prietenă a întreținut relații, au ajuns la Poliție, iar blondina i-a făcut inclusiv plângere. Vica a oferit un interviu în emisiunea „Acces Direct', acolo unde și-a găsit curajul de a discuta, în premieră, despre situațiile critice pe care le-a experimentat în decurs de un an.

Vica Blochina, trădată de cea mai bună prietenă: „S-a culcat cu fostul meu iubit'Vica Blochina, trădată de cea mai bună prietenă: „S-a culcat cu fostul meu iubit'

Vica Blochina, trădată de cea mai bună prietenă: „Am ajuns să fac plângere'

„Anul acesta care a trecut, din punct de vedere relațional am fost praf, cu prietene, cu prieteni…. Ori am făcut eu foarte multe greșeli la un moment dat, ori nu știu … Partenera mea de afaceri m-a furat, așa am ajuns eu să-mi fac singură afacere. Preietena mea cea mai bună m-a trădat că s-a culcat cu fostul meu iubit. Cu fostul meu am ajuns să fac plângere la poliție', a dezvăluit Vica Blochina, în legătură cu cea mai bună prietenă.

„Stau să mă gândesc ce s-a întâmplat cu mine și cu viața mea. M-a durut foarte mult că am pierdut o prietenă, nu m-am așteptat la o prietenă de-a mea să se întâmple ce s-a întâmplat. Nu m-am așteptat la partenera mea de afaceri să mă fure și să mă trezesc că nu am niciun ban. Într-un fel, îi mulțumesc pentru că altfel nu aș fi ajuns eu să fiu pe picioarele mele', a mai precizat vedeta.

Vica Blochina, amănunte neștiute din relația cu Victor Pițurcă

De altfel, după o relație de ani buni cu Victor Pițurcă, Vica Blochina a devenit mama unui băiețel. Fostul selecționer, însă, nu a vrut să îl recunoască pe cel mic, lucru care a afectat-o foarte tare pe vedetă. După ce a clarificat situația cu cea mai bună prietenă, Vica Blochina a scos la iveală amănunte neștiute despre relația cu tatăl copilului ei.

„Nu a recunoscut copilul la momentul potrivit. Eu consider că a vrut să mă umilească. Cel mai greu moment a fost atunci când Victor a venit sa facă testul de paternitate. Noi nu mai văzusem de foarte mult timp. Era lume multă la IML și copilul a alergat spre el, era mic și nu știa ce se înâmplă între noi doi. Și el nu a vrut să-și ia în brațe copilul.

Băiatul țipa: Tati, sunt eu Edan! Nu îți mai aduci aminte de mine? A fost cel mai urât sentiment, peste care nu pot să trec vreodată. A fost foarte dureros. A fost foarte urât la început că nu voia să recunoască copilul. El a dispărut din viața copilului și copilul știa că el este plecat. Și pentru el a fost un șoc', a declarat, în încheiere, Vica Blochina.

Sursa FOTO: Facebook.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter