Bianca Drăgușanu s-a certat cu Vica Blochina: „M-a trădat. E vorba de fostul meu soț”

Publicat pe

Bianca Drăgușanu și Vica Blochina au fost foarte bune prietene. Spunem „au fost' pentru că diva a mărturisit că nu mai are ce discuta cu fosta balerină. Motivul rupturii dintre cele două ar fi chiar Alex Bodi, fostul soț al Biancăi Drăgușanu. Care a fost reacția Vicăi Blochina când a aflat de afirmațiile divei?

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Bianca Drăgușanu și Vica Blochina au avut o relație frumoasă de prietenie, însă legătura dintre cele două s-a destrămat. Cea care a dat vestea a fost chiar Bianca Drăgușanu, care a spus că Vica Blochina a trădat-o și că nu poate să treacă peste acest lucru.

Bianca Drăgușanu s-a certat cu Vica Blochina: „M-a trădat. E vorba de fostul meu soț'Bianca Drăgușanu s-a certat cu Vica Blochina: „M-a trădat. E vorba de fostul meu soț'

Bianca Drăgușanu a fost invitată la Teo Show, unde a făcut mai multe dezvăluiri după ce i-au fost adresate întrebări destul de incomode. Una dintre întrebările pe care i le-a adresat Bursucu suna așa: „Spune numele unei persoane publice care te-a trădat și ai rupt orice legătură cu ea în momentul ăsta.'

Bianca Drăgușanu nu a stat prea mult pe gânduri și a spus că cea care a trădat-o este Vica Blochina.

Citește și: Ce dietă ține Bianca Drăgușanu:„Evit cel mai mare drog'

Citește și: De ce refuză Bianca Drăgușanu să participe la Survivor.„Nici pentru 100.000 euro pe zi'

Citește și: Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu prezintă emisiunea „Prețul cel bun' de la Antena 1

Citește și: Maria Ilioiu s-a despărțit de iubit, după 5 ani.„Nu-l mai pot accepta în viața mea'

Bianca Drăgușanu nu mai vorbește cu Vica Blochina

Bianca Drăgușanu a spus că s-a simțit trădată de Vica Blochina, după ce fosta balerină s-a afișat în cercul de prieteni al lui Alex Bodi, lucru peste care diva nu poate să treacă sub nicio formă. Aceasta este de părere că atunci când cineva se afișează cu „dușmanii' ei, nu mai are ce să discute cu persoana respectivă pentru că asta înseamnă că nu îi poate fi prietenă.

Nu mai vorbesc cu Vica, eu consider că m-a trădat. S-a anturat cu persoane care mi-au vrut mie rău, și atunci când stai la masă cu dușmanii, nu îmi mai ești prieten. Este vorba de fostul meu soț ' a declarat Bianca Drăgușanu, despre Vica Blochina, la Teo Show.

Ce reacție a avut Vica Blochina

După ce Bianca Drăgușanu a afirmat că nu mai vorbește cu Vica Blochina, a venit și reacția fostei balerine. Se pare că Vica nu este la curent cu sentimentele Biancăi Drăgușanu în ceea ce o privește. Aceasta a mărturisit că nu este vorba despre nicio ceartă. Ba mai mult, Vica a spus pe Instagram că ea și Bianca chiar au fost împreună la restaurant acum câteva zile.  

În plus, Vica Blochina a mai scris pe Instagram, după ce un internaut a întrebat-o de ce s-a certat cu Bianca Drăgușanu, că ea chiar o admiră și o iubește pe fosta soție a lui Alex Bodi.

Cum să nu fiu?? Cu Bianca chiar am fost la masă acum câteva zile…o iubesc și o admir' a scris Vica Blochina pe contul ei de Instagram.

Sursa foto: captură de ecran, Instagram, Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter