Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu prezintă emisiunea „Prețul cel bun” de la Antena 1

Publicat pe

Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu sunt prezentatorii celui mai nou show de la Antena 1, „Prețul cel bun'. Producătorii emisiunii au anunțat deja începerea filmărilor, iar emisiunea de tip quiz va debuta pe micile ecrane din toamnă. Formatul este nou în România.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Au început filmările pentru quiz show-ul „Prețul cel bun', cea mai nouă emisiune de la Antena 1, iar prezentatorii sunt Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu. Emisiunea este una de divertisment, de tip concurs, iar participanții trebuie să ghicească prețul produselor prezentate și pot vâștiga bani sau diverse produse.

Citește și: Insula Iubirii revine la Antena 1. Radu Vâlcan, primele declarații

Citește și: Când revine Gina Pistol la Antena 1: „O să mă întorc la filmări…”

Citește și: Când începe X Factor, sezonul 10. Antena 1, anunțul oficial

Citește și: Ce vedete sunt în juriu la „Splash! Vedete la apă'. Iulia Albu a semnat cu Antena 1

„Prețul cel bun' urmărește aceeași structură pe care emisiunea o are și peste hotare: participanții fiecărei ediții sunt selectați din public și licitează prețul unui produs, cu mențiunea că trebuie să fie cât mai aproape de suma corectă. Concurenții show-ului de la Antena 1 vor avea de ghicit valoarea obiectelor prin diferite joculețe, iar la final pot pleca acasă cu bani sau obiecte scumpe.

Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu prezintă emisiunea „Prețul cel bun' de la Antena 1Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu prezintă emisiunea „Prețul cel bun' de la Antena 1

Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu prezintă emisiunea „Prețul cel bun'

'Filmăm chiar acum pentru Prețul cel bun, un format original, clasic, dar foarte frumos. E o emisiune în care oamenii câștigă și sunt tot mai rare genul acesta de show-uri, în care toți concurenții au o șansă la premiu. Mă bucur că sunt alături de Liviu, avem o chimie foarte bună, ne știm foarte bine, ne înțelegem din priviri. Când suntem împreună, atmosfera este garantată, hazul este garantat! Mă bucur că fac parte din acest proiect și sunt convins că și cei de acasă se vor bucura alături de noi.

Cred eu că cel mai important lucru este că îi vom face pe oameni să câștige și îi vom ajuta să fie fericiți. Văd un interes mare în jurul acestui show, deja ne-au trecut pragul oameni din toată țara, care au venit până aici să se joace, să câștige și să trăiască niște momente frumoase', a declarat Andrei Ștefănescu, unul dintre prezentatorii emisiunii „Prețul del bun' de la Antena 1.

Liviu Vârciu revine la Antena 1 alături de bunul său prieten

De altfel, și Liviu Vârciu este extrem de bucuros să facă parte din echipa „Prețul cel bun', de la Antena 1, mai ales că va prezenta emisiunea alături de Andrei Ștefănescu, unul dintre prietenii săi cei mai buni.

'Nu am cum să nu mă distrez atunci când sunt alături de Andrei, nici nu știu cum ar fi să nu fim împreună într-un proiect! Partea cea mai frumoasă la Prețul cel bun este că facem oamenii fericiți, ne distrăm și se pleacă acasă cu premii. Sper ca telespectatorii să ne urmărească și să se distreze alături de noi', a mărturisit Liviu Vârciu despre cel mai nou proiect de la Antena 1, emisiunea „Prețul cel bun'.  

Sursa FOTO: Facebook & Antena 1.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter