Ramona Olaru, Anna Lesko şi Răzvan Fodor prezintă „Splash! Vedete la apă”, la Antena 1

Publicat pe

„Splash! Vedete la apă!’ revine în grila Antena 1, în curând! Celebrul show va întruni nume mari din showbiz care vor trebui să demonstreze căt de pricepute sunt la săritul în apă. În cazul în care vă întrebați cine sunt prezentatorii emisiunii „Splash! Vedete la apă!’, aflați că este vorba despre Ramona Olaru, Anna Lesko şi Răzvan Fodor.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Deja nu mai este un secret că emisiunea „Splash! Vedete la apă!' revine la Antena 1. Cei care vor fi prezentatorii emisiunii „Splash! Vedete la apă!' sunt Ramona Olaru, Anna Lesko şi Răzvan Fodor. Toți trei sunt foarte încântați că vor face parte din acest proiect, care va avea premiera în curând.

Ramona Olaru, Anna Lesko şi Răzvan Fodor prezintă „Splash! Vedete la apă', la Antena 1Ramona Olaru, Anna Lesko şi Răzvan Fodor prezintă „Splash! Vedete la apă', la Antena 1

Celebrul show va întruni nume mari din showbiz care vor trebui să demonstreze căt de pricepute sunt… la săritul în apă! Zeci de personalități din diverse domenii vor încerca să își învingă competitorii în cel mai nou sezon „Splash! Vedete la apă!’. Formatul emisiunii este următorul: săptămânal, concurenții se vor antrena alături de sportivi și instructori iscusiți, pentru a-și învinge temerile.

Citește și: Antonia, primul pictorial alături de fiica ei, Maya:„Nu a fost ușor să fiu implicată de la distanță în viața ei'/ EXCLUSIV

Citește și: Maria Ilioiu s-a despărțit de iubit, după 5 ani.„Nu-l mai pot accepta în viața mea'

Citește și: Antonia și Maya, pe coperta VIVA! de August.Totul despre relația mamă-fiică

Citește și: Jador a făcut accident de mașină. Primele detalii:„Puteam să ajung la spital sau să mor'

Cine prezintă Splash! Vedete la apă

Ramona Olaru, Anna Lesko şi Răzvan Fodor prezintă „Splash! Vedete la apă'. Anna Lesko spune că a fost foarte entuziasmată în momentul în care i s-a propus să facă parte din echipa de prezentatori ai emisiunii care va avea premiera în curând la Antena 1.

Am fost foarte entuziasmată atunci când mi s-a propus să fiu co-prezentator la Splash! Vedete la apă. E o emisiune plină de emoţie şi de adrenalină, care mi se potriveşte! Abia aştept să cunoaştem vedetele care vor concura, pentru că sunt convinsă că vom descoperi împreună în ei nişte oameni absolut normali, cu frici, fobii şi dorinţa de a-şi depăşi limite poate neştiute nici de ei. Abia aştept să înceapă aventura!', a declarat Anna Lesko, care va prezenta „Splash! Vedete la apă' alături de Răzvan Fodor și Ramona Olaru.

Răzvan Fodor, prezentator la „Splash! Vedete la apă'

Răzvan Fodor a spus că i se potrivește perfect rolul de prezentator la „Splash! Vedete la apă' pentru că el este zodia Rac cu ascendent în Pești. În plus, acesta a mai adăugat că concurenții nu au deloc o misiune ușoară.

Zodie de apă, Rac cu ascendent în Peşti, emisiune cu apă, sper să mă simt ca peştele în apă! De fapt sunt sigur că aşa va fi, pentru că atunci când spui Splash! Vedete la apă spui o emisiune de vară, cu multă adrenalină, dar în care primează distracţia şi umorul!', a mărturisit Răzvan Fodor, care a completat: „Concurenţii au o misiune deloc uşoară, şi aici mă refer la cei care au frică de apă, frică de înălţime, dar tocmai asta va face deliciul publicului!'.

Ramona Olaru, prezintă  „Splash! Vedete la apă'

Ramona Olaru este la fel de încântată că face parte dintre cei trei prezentatori ai emisiunii „Splash! Vedete la apă'.

Nu puteam să primesc propunerea de a prezenta Splash! Vedete la apă altfel decât cu mult entuziasm. Show-ul îmi place, l-am urmărit, iar acum, făcând parte din el pot să vă confirm că sunt trăiri unice, emoţie multă, adrenalină cât cuprinde, dar şi multă distracţie. La cât sunt eu de sociabilă, o să îi molipsesc pe toţi cu energia mea!', a mărturisit Ramona Olaru, completând: „Ştiu să înot, nu îmi e frică de apă deloc, iubesc adrenalina, dar dacă mă gândesc bine, uneori la înălţime mă mai ia cu tremurat, aşa un pic! Va fi amuzant să urc alături de concurenţi, pe trambulina de la 10 m!'.

Zeci de personalități, care activează în domenii cu totul diferite, îşi vor demonstra abilităţile în privinţa săriturilor în apă, dar, mai ales, vor încerca să-și testeze limitele și să-și învingă temerile. Jurații vor fi cei care vor nota curajul și evoluția în concurs, dar vor ține cont și de impresia artistică și de partea tehnică a săriturilor, iar fiecare va acorda o singură notă pentru fiecare concurent.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter