Jador a făcut accident de mașină. Primele detalii: „Puteam să ajung la spital sau să mor”

Publicat pe

În urmă cu doar o zi, Jador a avut parte de o sperietură zdravănă, cauzată de un accident de mașină. Artistul este bine, deși, spune el, a văzut moartea cu ochii. Din nefericire, însă, bolidul de lux pe care Jador și l-a achiziționat în urmă cu doar o lună este avariat considerabil.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Jador a fost implicat într-un accident destul de grav de mașină, însă este recunoscător pentru faptul că a scăpat nevătămat. Mașina sa de zeci de mii de Euro, pe de altă parte, are pagube serioase în urma impactului. La scurt timp după ce Jador a avut un accident, a postat un vlog pe contul său de YouTube în care a dezvăluit toate detaliile incidentului.

Citește și: Vlăduța Lupău și Jador, în ipostaze tandre. Detaliul observat de internauți

Citește și: Jador și Georgiana s-au împăcat. Cum au fost surprinși împreună

Citește și: Ella de la Puterea Dragostei, deranjată că Jador nu a recunoscut relația lor: „Acum și-ar fi dorit să…”

Citește și: Jador și-a cumpărat casa visurilor lui. Ce sumă uriașă a costat

Potrivit spuselor sale, cântărețul nu a fost de vină pentru evenimentul neplăcut, acesta fiind provocat din cauza unui animal care a apărut pe carosabil. După accident, partea din față a mașinii lui Jador este distrusă, după ce a lovit un cal. Solistul precizează că a văzut moartea cu ochii și că nu a avut viteză, acesta fiind marele lui noroc.

Jador a făcut accident de mașină. Primele detalii: „Puteam să ajung la spital sau să mor'Jador a făcut accident de mașină. Primele detalii: „Puteam să ajung la spital sau să mor'

Jador, accident grav pe șoselele din România

Pe parcursul filmulețului, Jador spune despre accident că putea fi evitat cu ușurință, dacă stăpânii animalului erau puțin mai precauți. Vizibil tensionat, cântărețul a spus că este nevătămat, dar s-a speriat foarte tare, iar mașina lui este distrusă, deși este nouă.

„Sunt supărat rău. Bine că nu am pățit nimic. Am văzut moartea cu ochii! Puteam să jung la spital sau mai rău, să mor! Mașina mea de mai puțin de o lună de zile s-a dus. Este distrusă! Mi-a ieșit un cal în față. Bine că nu am avut viteză că putea fi fatal. Asta este lecție, nu ai cum să lași calul să meargă liber pe stradă', a declarat Jador, despre accident.

Jador: „Îi mulțumesc lui Dumnezeu că sunt bine'

Jador a recunoscut că nu va cere despăgubiri pentru bolidul avariat. Persoana care ar fi trebuit să se asigure de faptul că animalul nu intră în locuri nepermise este un băiețel care i-a dezvăluit, cu ochii în lacrimi, lui Jador, că nu dispune de banii necesari pentru a achita posibilele despăgubiri. Și Jador provine dintr-o familie modestă, așa că i-a promis micuțului că nu îl va pune la plată, însă l-a rugat să fie mai atent. După accident, Jador a recunoscut că bunăstarea sa i se datorează lui Dumnezeu.

„Asta este morala zilei! Probabil Dumnezeu ne mai trimite un semn uneori, să vadă cum ne comportăm. Poate și eu am făcut ceva rău cuiva, iar acum este karma. Trebuie să învățăm să fim mai buni, iar oamenii să își țină animalele la locul lor. Îi mulțumesc lui Dumnezeu că sunt bine', a încheiat artistul.

Sursa FOTO: Facebook & Captură FOTO YouTube.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter