Imagini de la înmormântarea Lidiei Bejenaru. Nicolae Botgros, devastat de durere la căpătâiul soției

Publicat pe

Lidia Bejenaru, soția lui Nicolae Botgros, s-a stins din viață pe 26 iulie, în urma unei hemoragii. Aceasta a fost condusă pe ultimul drum, miercuri, 28 iulie, iar la înmormântare au fost prezenți sute de oameni. Maestrul Nicolae Botgros a fost nedezlipit de lângă sicriul soției sale.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Lidia Bejenaru, soția lui Nicolae Botgros, a decedat pe 26 iulie, în urma unei hemoragii. Artista suferea de cancer la colon și fusese supusă la trei operații în decurs de doar o săptămână. Lumea muzicii populare este încă în șoc. Soția maestrului Nicolae Botgros a fost condusă pe ultimul drum, miercuri, 28 iulie, în sunetul muzicii de fanfară.

Imagini de la înmormântarea Lidiei Bejenaru. Nicolae Botgros, devastat de durere la căpătâiul soțieiImagini de la înmormântarea Lidiei Bejenaru. Nicolae Botgros, devastat de durere la căpătâiul soției

 Sute de oameni au fost prezenți la ceremonia de înmormântare. Familia, prietenii, colegii de scenă, oameni simpli care au cunoscut-o pe Lidia Bejenaru, cu toții au venit să își ia rămas-bun de la interpreta de muzică populară. Trupul neînsuflețil al soției lui Nicolae Botgros a fost depus la Palatul Național Nicolae Sulac, iar în sală a fost amplasat un ecran foarte mare pe care au rulat imagini  cu videoclipurile artistei, ptrivit click.ro.

Citește și: Anișoara Dabija, iubita lui Nicolae Botgros, a trăit un calvar cu fostul soț:„Îmi abuza băieții. Era violent'

Ctește și: Cum se simte Alexandru Arșinel la trei luni după Covid:„Merg săptămânal la spital'

Citește și: Bianca Drăgușanu, despre căsnicia cu Alex Bodi:„Atât de proastă am fost!'

Citește și: Antonia, primul pictorial alături de fiica ei, Maya:„Nu a fost ușor să fiu implicată de la distanță în viața ei'/ EXCLUSIV

Lidia Bejenaru, soția lui Nicolae Botgros, a fost înmormântată

Lidia Bejenaru, care s-a stins din viața în urma unei hemoragii, avea 68 de ani. Nicolae Botgros, soțul ei, a fost răpus de durere și nu s-a dezlipit de lângă sicriul acesteia. Alături i-a fost preotul Cristian Pomohaci, care a încercat să-l consoleze pe maestrul dirijor. De asemenea, preotul a făcut un gest ieșit din comun. Acesta s-a fotografiat cu sicriul desfăcut al Lidiei Bejenaru și a publicat pozele pe rețelele sociale.  

Vioara maestrului Botgros azi nu cântă. Azi plânge… La fel și viorile Lăutarilor de la Chișinău… La fel și toată Basarabia… La fel și noi cei care o iubim și am aplaudat-o azi la ultimul concert pe LIDIA BEJENARU Botgros. Chișinău , MO – 28.07.2021″, a scris Cristian Pomohaci, pe Facebook.

Sute de oameni au venit să o conducă pe Lidia Bejenaru pe ultimul drum. Convoiul funerar a mers prin centrul orașului Chișinău în acordurile muzicii de fanfară. Lidia Bejeranu a fost înmormântată la Cimitirul Ortodox Central din Chișinău.

Lidia Bejenaru a murit la 68 de ani

Lidia Bejenaru, soția lui Nicolae Botgros, a decedat pe 26 iulie, în urma unei hemoragii. Artista suferea de cancer la colon și fusese supusă la trei operații în decurs de doar o săptămână. De asemenea, artista suferea și de diabet zaharat, după cum a dezvăluit Corneliu, fiul lui Nicolae Botgros. Cel care a anunțat trista veste a morții soției lui Nicolae Botgros a fost Directorul general ,,Moldova-Concert’.

„Lidia BEJENARU-BOTGROS s-a retras în culisele veșniciei. Ziua de 26 iulie va rămâne o zi tristă în muzica populară. Lidia BEJENARU-BOTGROS, solistă de o viață a Orchestrei Naționale de muzică populară ,,Lăutarii’ și-a încheiat spectacolul vieții aici, pe pământ. S-a retras în culisele veșniciei, dar va fi petrecută cu aplauze și flori, așa cum era și întâmpinată de admiratorii săi pe marile scene timp de 45 de ani.

Solistă în prima formulă a orchestrei ,,Lăutarii’, Lidia BEJENARU-BOTGROS, a urcat cu răbdare, dar, în primul rând, cu dragoste și pasiune spre culmile înalte ale artei populare. Și-a adunat un vast și variat repertoriu de cântece populare, prin care și-a exprimat întreaga gamă de sentimmente, viața ei – cu bucurii și tristeți, în care s-au regăsit admiratorii ei. Va fi simțită lipsa Lidiei BEJENARU-BOTGROS din spectacolele orchestrei ,,Lăutarii’, în general, din scena muzicii populare, ea fiind o prezență deosebită. Drum lin spre ceruri, dragă doamnă Lidia BEJENARU-BOTGROS’, a transmis Andrei Locoman.

Sursa Foto: captură de ecran România TV, Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter