Cum se simte Alexandru Arșinel la trei luni după Covid: „Merg săptămânal la spital”

Publicat pe

Deși s-a vaccinat împotriva COVID-19, după ce a fost infectat, Alexandru Arșinel tot nu a scăpat de efectele virusului. Marele actor a povestit cum își petrece acum timpul și cu ce „sechele' a rămas după infectarea cu nou coronavirus.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Alexandru Arșinel și-a petrecut toată viața pe scenă, locul pe care îl iubește cel mai mult. Actorul și-a făcut meseria cu plăcere, iar acum așteaptă să se întoarcă din nou pe scenă.

Cum se simte Alexandru Arșinel la trei luni după Covid: „Merg săptămânal la spital'Cum se simte Alexandru Arșinel la trei luni după Covid: „Merg săptămânal la spital'

Problemele de sănătate nu-i dau pace, iar după infectarea cu noul coronavirus, Alexandru Arșinel a început să meargă și mai des la spital.

Cum se simte Alexandru Arșinel în prezent

Alexandru Arșinel a vorbit, pentru impact.ro, despre cum își petrece timpul în prezent și care mai este starea sa de sănătate. Actorul se află la Sinaia și se odihnește. Acesta a declarat că așteaptă să joace din nou, din toamnă.

Citește și: Adevărul despre relația dintre Alexandru Arșinel și fostul soț al Stelei Popescu:

Citește și: Ce i-a salvat viața lui Alexandru Arșinel, după ce s-a îmbolnăvit de COVID-19, chiar și cu vaccinul făcut:

Citește și: Oana Mizil, primele declarații despre scandalul cu Vanghelie:

Citește și: Valeria Lungu s-a despărțit cu scandal de iubit. A apelat la avocați:

„Sunt bine, sunt la un pic de odihnă la casă, la Sinaia. Sunt pe o linie constantă cu sănătatea, mă mai dor picioarele dar asta este. Este din cauza pandemiei, că nu am avut activitate. Seara stau cocoțat la o terasă, la casă, și mă gândesc și recit poeziile lui Eminescu printre care și «Mai am un singur dor»'.

„Asta spune multe despre starea mea sufletească! Nu mă gândesc la moarte, nu, nu, doar că îmi place mie poezia. Aștept din toamnă să înceapă stagiunea, să încep să joc, asta iubesc eu cel mai mult', a spus Alexandru Arșinel.

Care este starea de sănătate a lui Alexandru Arșinel

Anul acesta, Alexandru Arșinel și soția sa s-au vaccinat împotriva COVID-19. Cu toate acestea, cei doi nu au scăpat de boală, în luna aprilie fiind confirmați pozitiv la infectarea cu noul coronavirus.

Alexandru Arșinel a explicat că, și la trei luni de la infectare, el trebuie să meargă chiar și de două ori pe săptămână la medic.

„Boala asta este atât de provocatoare, de jigodească, dacă-mi permiteţi cuvântul, încât să nu creadă nimeni că scapă cu una, cu două din ghearele sale. Pur şi simplu, odată ce te-a luat în braţe, îţi dă cu foarte mare greutate drumul. Eu trebuie să merg în fiecare săptămână la spital, pentru oxigen. O dată sau de două ori, în funcţie de indicaţiile medicului', a spus actorul.

În anul 2013, Alexandru Arșinel a suferit un transplant de rinichi. Efectele coronavirusului și-au pus amprenta și pentru tratamentul pe care îl face și în prezent după acea intervenție.

„Cele două tratamente, unul mai vechi, cel pentru buna funcţionare a rinichiului, şi cel mai nou, cel pentru îndepărtarea efectelor COVID-ului, nu se tolerează întotdeauna. Dar asta este, la 82 de ani nu poţi să mai schimbi mare lucru. Mergi doar înainte!', a mai adăugat Alexandru Arșinel.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter