Adevărul despre relația dintre Alexandru Arșinel și fostul soț al Stelei Popescu: „Sunt dezamăgit”

Publicat pe

În această toamnă se împlinesc patru ani de la moartea actriței Stela Popescu. Recent, fostul soț al marii artiste a făcut câteva declarații care i-au atras atenția lui Alexandru Arșinel. Actorul a ținut să lămurească tot ce a spus Dan Puican.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Pe 23 noiembrie 2017 România suferea o mare pierdere. Stela Popescu se stingea din viață în urma unui stop cardio-respirator. Toată țara era îndurerată la acea vreme de pierderea uneia dintre cele mai importante actrițe de la noi.

Adevărul despre relația dintre Alexandru Arșinel și fostul soț al Stelei Popescu: „Sunt dezamăgit'Adevărul despre relația dintre Alexandru Arșinel și fostul soț al Stelei Popescu: „Sunt dezamăgit'

Dan Puican: „Lumea a uitat-o'

De curând, fostul soț al Stelei Popescu a recunoscut că trăiește cu o mare părere de rău. Dan Puican spune că marea actriță a fost uitată de prieteni și de apropiați. „S-a făcut zarvă, iar apoi gata', spunea regizorul.

Citește și: Festival cu numele Stela Popescu.

Citește și: Alexandru Arșinel, dezvăluiri dureroase despre Stela Popescu:

Citește și: Alexandra Stan și soțul ei își doresc un copil:

Citește și: Cine sunt semifinaliștii Asia Express.

Dan Puican a rămas în relații bune cu Stela Popescu chiar și după ce s-au despărțit. Regizorul a spus că actrița a fost marea sa iubire din tinerețe și că nu o va uita niciodată.

Nu o voi uita niciodată pe Stela, iubirea din tinerețe nu se uită niciodată. Lumea am văzut că a uitat-o, dar asta din cauză că are atâtea necazuri încât nu le mai stă capul la nimic. Însă, eu nu o voi uita niciodată indiferent de perioada prin care o să trec’, a spus Dan Puican.

Alexandru Arșinel: „Am fost necăjit'

După cum toată lumea știe, Stela Popescu și Alexandru Arșinel au avut o prietenie strânsă și împărțeau scena la spectacole de fiecare dată.

Actorul a fost unul dintre cei mai afectați apropiați ai Stelei Popescu atunci când aceasta s-a stins din viață. Cei doi formau perechea perfectă pe scenă și erau de nedespărțit.

După declarațiile făcut de Dan Puican, Alexandru Arșinel a ținut să lămurească situația. Actorul a transmis că nu o va uita niciodată pe Stela Popescu.

Alexandru Arșinel a transmis că el a rămas unul dintre puținii care mai merg la mormântul actriței: „Am fost necăjit pentru că s-au spus astfel de lucruri. Eu mă înţeleg bine cu Dan Puican, iar între noi nu au existat asemenea discuţii. El ştie foarte bine că eu am rămas printre puţinii oameni care o vizitează la cimitir'.

Însă, din cauza problemelor de sănătate cu care se confruntă, Alexandru Arșinel nu a mai reușit să ajungă la mormântul Stelei Popescu în ultima perioadă.

„Am fost înainte de Paşte, dar de atunci nu am mai putut să merg din cauza problemelor de sănătate, de care ştie toată lumea'.

Actorul a mai dezvăluit și faptul că în august, la Iași, va avea loc o comemorare pentru buna sa prietenă: „O să facem la Iaşi un spectacol în august, o comemorare pentru Stela, dar şi pentru alţi mari artişti pe care i-a avut România. Eu nu am cum să o uit pe Stela…'.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter