Festival cu numele Stela Popescu. Ce a spus nepoata artistei când Vasile Muraru i-a propus proiectul

Publicat pe

Un festival de teatru ce va purta numele regretatei Stela Popescu va fi înființat în acest an. Directorul Teatrului de Revistă „Constantin Tănase', Vasile Muraru, a povestit cum au decurs discuțiile cu nepoata actriței cu privire la înființarea festivalului.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Directorul Teatrului de Revistă „Constantin Tănase', Vasile Muraru, a dezvăluit, în exclusivitate pentru impact.ro, că a discutat cu nepoata Stelei Popescu despre înființarea unui festival cu numele artistei, în acest an.

Vasile Muraru a transmis că nepoata actriței a fost de acord cu înființarea festivalului și, mai mult, în cadrul acestuia vor fi oferite și premii.

Am discutat acest lucru cu nepoata Stelei Popescu, iar ea şi-a dat deja acordul. Vom încerca să facem un festival de teatru, în cadrul căruia să acordăm şi premii, tot după numele celebrei noastre actriţe. Desigur, va trebui să vedem şi pe ce buget ne vom putea baza', a transmis directorul teatrului.

Festival cu numele Stela Popescu. Ce a spus nepoata artistei când Vasile Muraru i-a propus proiectulFestival cu numele Stela Popescu. Ce a spus nepoata artistei când Vasile Muraru i-a propus proiectul

Cabina Stelei Popescu, punct de atracție al teatrului

Multe dintre costumele purtate de Stela Popescu pe scenă au fost păstrate și vor urma să fie expuse. Vasile Muraru a declarat că are în plan să transforme cabina Stelei Popescu într-un punct de atracție al Teatrului de Revistă.

Cabina Stelei Popescu, amenajată special la parterul teatrului, ar fi un mare punct de atracţie pentru aproape oricine!', a spus Vasile Muraru.

Directorul Teatrului de Revistă a mai spus că va amenaja cabina exact cum arăta în vremea regretatei artiste și că va încerca să existe și o expoziție, fiind vorba de o parte din istoria noastră.

Luăm în calcul să deschidem publicului cabina în care marea noastră actriţă s-a pregătit seară de seară, pentru a juca în sute de spectacole. Vom amenaja totul ca pe vremea ei şi vom încerca să avem o expoziţie, fiindcă nu e vorba doar despre istoria noastră, e vorba şi despre istoria unui oraş, despre bucuria noastră comună!', a mărturisit Vasile Muraru.

Citește și: Averea lăsată de Stela Popescu s-a dus pe Apa Sâmbetei.

Citește și: Alexandru Arșinel, dezvăluiri dureroase despre Stela Popescu:

Citește și: Ce dietă ține Valetina Pelinel la 40 de ani:

Citește și: Îl mai ții minte pe Dan Helgiuc? Cum arată și cu ce se ocupă acum:

Cu ce se ocupă nepoata Stelei Popescu

Stanca Radu este fata fiicei adoptate de Stela Popescu și fostul ei soț, Puiu Maximilian.

Înainte să se stingă din viață, Stela Popescu mărturisea, pentru libertatea.ro, că Stanca Radu este o actriță de excepție în Germania: „A fost minunat. Stanca e o actriţă apreciată în Germania, unde joacă în prezent pentru un film dedicat Operei din Nurnberg'.

Tot Stela Popescu a dezvăluit că nepoata sa a încercat o carieră și în cinematografie, însă s-a întors la teatru. Soțul Stancăi Radu este Daniel Dolbea, campion de tenis pentru amatori în Germania.

Marea actriță Stela Popescu s-a stins din viață pe 23 noiembrie 2017, la 81 de ani, în urma unui accident vascular-cerebral.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter