Valeria Lungu s-a despărțit cu scandal de iubit. A apelat la avocați: ”Îmi spunea că sunt o incultă, că nu fac nimic”

Publicat pe

Valeria Lungu s-a despărțit de iubit prin avocați, deși nu erau căsătoriți. Fosta concurentă de la Bravo, ai stil! a povestit prin ce a trecut de-a lungul relației, dar și ce comportament total neadecvat avea iubitul ei, care este medic stomatolog.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

În urmă cu câteva luni, Valeria Lungu afișa relația perfectă pe rețelele de socializare și părea mai îndrăgostită ca niciodată. După ce în ultima perioadă fosta concurentă de la Bravo, ai stil! a apărut fără iubitul ei în poze, fanii săi au început să-și pună întrebări despre relația lor. Valeria Lungu a anunțat că s-a despărțit de iubit prin avocați, deși ei nu erau căsătoriți. Bărbatul i-a trimis o notificare prin care cerea să nu i se pronunțe numele după despărțire.

Valeria Lungu s-a despărțit cu scandal de iubit. A apelat la avocați: 'Îmi spunea că sunt o incultă, că nu fac nimic'Valeria Lungu s-a despărțit cu scandal de iubit. A apelat la avocați: 'Îmi spunea că sunt o incultă, că nu fac nimic'

'Eu nu am voie să pronunț numele acestei persoane, persoană cu care am fost într-o relație, din anumite motive și anume că am primit o notificare de la avocatul lui. Am fost atât de mult jignită, insultată și așa mai departe… Am mers și eu la avocat, am făcut și eu o notificare drăguță', a spus vloggerița pe Youtube.

Tânăra a povestit că nu era deloc totul roz în relația lor. Valeria Lungu și iubitul ei erau împreună de șapte luni, însă totul s-a terminat între ei acum. Fosta concurentă mărturisește că era mereu jignită de iubit.

'Îmi spunea că sunt o incultă, o jegoasă, că nu am cultură generală și că nu fac nimic. (…) Încercam să trec peste, mă gândeam că poate nu știu eu cum funcționează o relație. Mă gândeam la un moment dat că merit toate lucrurile astea și că trebuie să învăț o lecție', a mai spus Valeria Lungu.

Citește și: Ce relație are Ioana Ginghină cu fiica sa și cum a aflat Ruxi că mama ei a pozat în Playboy: „A fost o discuție…'/ EXCLUSIV

Citește și: Când revine Gina Pistol la Antena 1: „O să mă întorc la filmări…'

Citește și: Monica Gabor și Mr.Pink s-au despărțit? Vedeta a șters toate pozele cu iubitul ei

Citește și: Adela Popescu, despre bebelușul născut acum două săptămâni: „Îl țin mai mult în casă, mi-e teamă…'

Motivul pentru care Valeria Lungu s-a despărțit de iubit

Fosta concurentă de la Bravo, ai stil! a explicat că era jignită în fiecare zi și i se reproșa că nu face nimic, deși ea în fiecare zi gătea și făcea curățenie în apartamentul în care locuiau împreună. Mai mult, Valeria Lungu susține că ea era cea care aducea bani în casă, în timp ce el mergea la serviciu și nu contribuia cu nimic în casă.

'Relația noastră a fost afectată de viciile pe care le avea el. Mi se pare amuzant atunci când un om îmi dă un astfel de act și cumva îmi spune că nu am voie să îi pronunț numele, după ce l-am promovat, după ce l-am ajutat și după ce l-am scos, practic, în lume', a adăugat Valeria Lungu.

FOTO: Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter