Adela Popescu, despre bebelușul născut acum două săptămâni: "Îl țin mai mult în casă, mi-e teamă..."

Publicat pe

Adela Popescu a devenit în urmă cu două săptămâni mamă pentru a treia oară. Vedeta a născut un băiețel perfect sănătos și a povestit cu ce probleme se confruntă în ceea ce-l privește pe mezinul familiei, bebelușul ei nou-născut.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Adela Popescu este mamă pentru a treia oară și a recunoscut că viața cu trei copii nu este deloc ușoară. Vedeta a dezvăluit că s-a chinuit și de data aceasta cu alăptatul și a mai precizat că nici la capitolul somn micuțul nu a stat prea bine.

Adela Popescu, despre bebelușul născut acum două săptămâni: "Îl țin mai mult în casă, mi-e teamă..."Adela Popescu, despre bebelușul născut acum două săptămâni: "Îl țin mai mult în casă, mi-e teamă..."

Ce probleme are Adela Popescu cu bebelușul: „Asta mă doare cel mai tare'

Și cum nici în primele seri nu a fost prea cooperant în privința somnului, micuțul nu s-a putut odihni nici din cauza disconfortului termic., fiind totodată și neliniștit din această cauză. Adela Popescu a povestit că nu prea a reușit să-l scoată afară pe Avionel, cum este alintat de frații lui mai mari. Vedeta a vorbit despre temerile pe care le are în ceea ce îl privește, cu privire la arsurile solare.

'Eu am ieșit, în sfârșit afară. Pur și simplu nu se poate respira afară, iar cu bebelușul, asta mă doare cel mai tare, nu am reușit să-l scot la plimbare. Am ieșit de vreo două ori, pe la șapte, dar a avut disconfort, nu a putut să doarmă și îl țin mai mult în casă, din păcate. Mi-e teamă să nu se ardă, se poate să se și ardă chiar dacă-l țin la umbră', a transmis Adela Popescu pe rețelele de socializare.

Citește și: Imagini noi din casa cuplului Adela Popescu – Radu Vâlcan.Cât au costat cele mai scumpe piese de mobilier

Citește și: Adela Popescu, totul despre a treia naștere:„Am simțit că mă prăbușesc când am aflat…'

Citește și: Britney Spears a pozat topless, pe Instagram.Imaginile au strâns milioane de aprecieri

Citește și: Ce dietă ține chef Cătălin Scărlătescu, după ce a slăbit:„Continui să mănânc cartofi prăjiți'/ EXCLUSIV

Adela Popescu: „Mă gândesc cu groază ce aș fi făcut dacă erau și băieții acasă'

Actrița este fericită, însă, că ceilalți doi copii ai săi nu se confruntă cu aceleași probleme, dat fiind că au plecat în vacanță la bunici, unde se simt foarte bine. Cel mai probabil, dacă micuții ar fi fost acasă, situația ar fi fost… de trei ori mai complicată.

'Mă gândesc cu groază ce aș fi făcut dacă erau și băieții acasă. Sunt la bunici și acolo temperatura e puțin mai scăzută, ai mei au mulți copaci și pot să stea mai mult prin curte. Dacă-i aveam în București nu știu ce făceam cu ei', a mai spus prezentatoarea TV.

Adela Popescu: „M-am chinuit cu alăptatul'

În urmă cu câteve zile, vedeta a dezvăluit că s-a chinuit și de această dată cu alăptatul.

Bebelușul mănâncă, ia în greutate, ăsta este un lucru foarte bun, m-am chinuit și de data asta puțin cu alăptatul, chiar dacă aveam impresia că știu tot ce trebuie să știu. Bebelușii sunt diferiți, pentru ei să sugă e ceva nou și trebuie învățați, dar acum e totul bine.

Legat de nopți, ei bine, prima noapte a fost un eșec! S-a trezit cred că la 45 de minute și nu-mi venea să cred că așa o s-o țin câteva luni, asta în condițiile în care și băieții au nevoie de mine mai mult ca niciodată, că îi culc, să le spun povești, să le fac băiță. E normal! Dar a doua noapte l-am culcat în altă cameră, am făcut mai rece, 22 de grade, și a dormit cinci ore legate. După patru ore legate, după trei și acum ne luptăm între două și trei ore, dar sunt mulțumită’, le-a povestit Adela Popescu fanilor ei.

Sursa foto: Facebook, Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter