Cine este Oana Mizil. Cu ce se ocupă partenera lui Marian Vanghelie

Publicat pe

Cine este Oana Mizil? Aceasta este întrebarea care stă pe buzele tuturor, mai ales în contextul scandalului cu Marian Vanghelie, care ar fi agresat-o. Iată câteva detalii despre partenera fostului primar al sectorului 5 și ce legături are cu politica.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Cine este Oana Mizil? Partenera lui Marian Vanghelie nu este străină de lumea politică, dimpotrivă. Mai mult, ea a fost colegă de partid cu fostul edil al sectorului 5, fiind acum mama fiicei lui, în vârstă de cinci ani.

Cine este Oana Mizil. Cu ce se ocupă partenera lui Marian VanghelieCine este Oana Mizil. Cu ce se ocupă partenera lui Marian Vanghelie

Cine este Oana Mizil

Oana Niculescu-Mizil Ștefănescu, pe numele întreg, este om politic, la fel ca și Marian Vanghelie. Oana Mizil a fost deputat din partea USL în Colegiul 20 al Capitalei, în legislatura 2008-2012. Apoi, a devenit colegă de partid cu cel care ulterior i-a devenit și partener, fiind deputat și din partea PSD, în colegiul 23, în legislatura 2012-2016.

Oana Mizil are 45 de ani, s-a născut în București și este nepoata lui Paul Niculescu-Mizil, un înalt demnitar comunist. De asemenea, unchiul ei este cunoscutul Serghei Mizil, frate cu mama ei, Lidia, ambii fiind copiii lui Paul Niculescu-Mizil.

Citește și: Oana Mizil a renunțat la ordinul de protecție împotriva lui Vanghelie, după ce l-a acuzat că ar fi bătut-o

Citește și: Ce fac Oana Mizil și fiica ei, după scandalul cu Marian Vanghelie. Serghei Mizil:”Mă uit la ea în curte și…”

Citește și: Cine este și cum arată soția lui Marian Godină, cel mai faimos polițist de pe internet

Citește și: Cine este Claude Senhoreti, viitorul soț al Alinei Vidican.De la pilot de curse la afacerist de succes

Oana Mizil a mai fost căsătorită

Cine este Oana Mizil? Înainte de a avea o relație cu Marian Vanghelie, Oana Mizil a mai fost căsătorită cu omul de afaceri Jamil Tohme, care se clasează în topul celor mai bogați oameni din Liban.

Anunțul divorțului a fost făcut în anul 2012, chiar de către soțul ei. „Am iubit-o şi o s-o iubesc toată viaţa! Noi nu mai suntem împreună de anul trecut. Ne-am gândit ca din ianuarie să începem demersurile legale ca sa fim liberi fiecare. Încă de anul trecut am zis că fiecare poate să facă ce vrea. Tot de atunci nu am mai locuit împreună, ci separat', spunea Jamil Tohme la acel moment.

Oana Mizil are o relație cu Marian Vanghelie

Oana Mizil și-au recunoscut relația la începutul anului 2012, pe când Marian Vanghelie avea 43 de ani și ea 36 de ani. Chiar politicianul a vorbit despre legătura lor și a făcut totul public.

„Ceea ce nu stiti este ca atat eu, cat si doamna Oana suntem liberi in acest moment. Nu stie nimeni. Nu trebuia sa fac publica relatia mea familiala sau doamna Oana. Sunt lucruri intime despre viata noastra.

Atat eu, cat si Oana avem o relatia civilizata si corecta. Atat sotul ei, cat si sotia mea sunt doua persoane care stiu de faptul ca noi avem o relatie. Nu am ascuns nimic.

Relatia cu sotia mea este una civilizata. Am avut o casnicie de 28 de ani, dar am stabilit de un an de zile ca aceasta relatie nu mai poate functiona in acest ritm. Si am stabilit ca aceasta relatie trebuie sa existe decat pentru educatia copilului si pentru ceea ce mai avem noi in continuare de facut pentru copilul nostru„, a spus Vanghelie la acel moment.

Oana Mizil și Marian Vanghelie au o fiică

Oana Mizil și Marian Vanghelie au împreună o fetiță pe nume Maria. Oana Mizil a subliniat mereu că se simte extrem de bine în rolul de mamă și simte că micuța Maria le-a întregit familia.

Este superb să fii mamă! Eu îmi mai doresc încă doi copii, chiar dacă am o anumită vârstă. Mă bucur foarte mult de ea, sunt atentă la educația ei, dar și la alimentație. O scot la plimbare, o duc la înot, am fost cu ea și la mare, dar și la munte, să vadă și ea frumusețile naturii. Mi-am spus că dacă nu voi rămâne însărcinată în câteva luni, voi apela la un anumit tratament. Pentru mine, familia rămâne pe primul loc’, spunea ea la un moment dat.

Oana Mizil are acum o afacere

Cine este Oana Mizil și cu ce se ocupă? Pentru cei care se întreabă cu ce se ocupă Oana Mizil acum, se pare că partenera lui Marian Vanghelie are o afacere în centrul Capitalei, mai exact o cofetărie în Centrul Vechi al Capitalei.

Puţini sunt cei care ştiu că mai am o mare dragoste, cum ar fi dragostea pentru ciocolată, deserturi fine şi torturi delicate. Este momentul meu. Cel în care mă transform iar în lider şi conduc o echipă profesionistă, extrem de creativă şi de talentată, dintr-un laborator de mici bucurii dulci. Cadé este parte din povestea mea şi mă bucur să o împărtăşesc cu voi.

Căci, de fapt, ceea ce vreau să vă transmit este să iubiţi întotdeauna ceea ce faceţi, pentru că numai din iubire ies lucrurile cu adevărat bune', a transmis ea pe Facebook.

Mai mult, chiar ea se ocupă să decoreze torturi și prăjituri, angajații fiind cei care au dat-o de gol.

Este o afacere de suflet în care a început să se implice foarte mult de când o are pe Maria. Avem laborator şi atelier propriu, suntem  specializaţi pe candy-bar, torturi pentru orice tip de eveniment, iar doamnei Oana îi place mult partea de decorare a torturilor, este extrem de implicată, pasionată şi talentată', au povetsit angajații pentru Click.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter