Anișoara Dabija, iubita lui Nicolae Botgros, a trăit un calvar cu fostul soț: „Îmi abuza băieții. Era violent”

Publicat pe

Nicolae Botgros s-a iubit cu artista de muzică populară Anişoara Dabija, mai tânără cu 27 de ani decât el. Cei doi au împreună și o fetiță. Recent, Anişoara a vorbit despre calvarul prin care a trecut alături de fostul soț, dar și despre cum a început povestea de iubire dintre ea și cunoscutul dirijor.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Anișoara Dabija l-a făcut tată pe Nicolae Botgros, acum doi ani, pe când el avea 65 de ani. Instrumentistul Dumitru Guşevatîi a pus punct mariajului de 15 ani de zile cu Anișoara Dabija, împreună cu care are doi băieți. Recent, Anișoara a vorbit despre căsnicia ei și a povestit că a trecut plin clipe groaznice alături de fostul soț, înainte de a se apropia de Nicolae Botgros.

Anișoara Dabija, iubita lui Nicolae Botgros, a trăit un calvar cu fostul soț: „Îmi abuza băieții. Era violent'Anișoara Dabija, iubita lui Nicolae Botgros, a trăit un calvar cu fostul soț: „Îmi abuza băieții. Era violent'

Este pentru prima oară când vorbesc despre asta. (…) Cel mai grav moment care m-a făcut să mă îndepărtez foarte mult de soțul meu a fost că îmi abuza băieții… Era și verbal, și fizic (violent, n. red.). Am fost și cu copiii, și cu el la psiholog, ca să se rezolve, dar nu s-a rezolvat. Așa era el, violent, Plus, alcoolul. (…) Mă șantaja, îmi spunea că mă va face de rușine. Dar când a apărut Nicoleta, noi nu mai trăiam împreună, trăiam ca vecini', a spus Anișoara Dabija, pentru emisiunea Telemagazin a postului Canal 2 din Republica Moldova.

Citește și: Augustin Viziru, dezvăluiri despre relația cu fratele lui, Lucian Viziru:„El a fost principalul motiv pentru care…'/ EXCLUSIV

Citește și: Vali Ionescu de la Voltaj s-a însurat!Prima imagine de la nuntă

Citește și:Marius Moga: „Am mers la psiholog pentru că am crezut că sunt un impostor'

Citește și: Elena Băsescu, vacanță alături de fostul iubit Cătălin Tomata și copii.„Tătic la datorie'

Anișioara Dabija, despre calvarul trăit alături de fostul soț

Anișioara Dabija spune că a fugit de acasă de frica fostului soș, iar cea care i-a dat curaj să plece a fost chiar Nicoleta, fata pe care o are cu Nicolae Botgros. În plus, cântăreața a spus că a avut parte de înțelegere și din partea băieților ei. Aceasta spune că s-a hotărât să vorbească tocmai acum despre ce s-a întâmplat pentru că, la început, copiii au rugat-o să păstreze tăcerea.

Nicoleta a fost cea care mi-a dat curajul să plec. (…) Copiii mei m-au înțeles de la început. Cel mare mi-a spus că știe cine sunt eu, cine este tata. Dar eu tot mă străduiesc să nu le stric relația. (…) De ce vorbesc abia acum? Atunci când ne-am despărțit, când mi-am luat copiii și am plecat din casa în care era munca mea, am plecat pentru că nu se mai putea. Iar copiii mei erau atât de fericiți că noi plecăm. (…) Regretam doar faptul că nu am avut curaj să o fac mai devreme. Dar nu am spus până acum pentru că toată presa vuia, eram pregătită să mă apăr, cu toate dovezile de la poliție, dar cel mic, băiatul, a plâns și mi-a spus să nu mai spun nimănui pentru că nu voia să știe colegii lui de la școală. Pentru ca ei să nu sufere, nu am zis nimic', a mai spus Anișoara Dabija, potrivit fanatik.ro.

Anișoara Dabija și Nicolae Botgros nu au rămas împreună

Anișoara Dabija a mai spus că ea și fostul soț trăiau separat de doi ani, înainte să divorțeze, motiv pentru care s-a și apropiat de Nicolae Botgros. „Nu au fost 15 ani de căsnicie, noi trăiam separat de doi ani, până am divorțat. Dar locuiam în același apartament pentru că nu voia să plece, dar noi eram doi vecini. Eu eram cu copiii, el era cu… doamna cu care locuiește acum, cu concubina lui', a povestit Anișoara Dabija.

Anișoara și Nicolae Botgros nu au rămas împreună, chiar dacă au un copil împreună. acesta s-a întors la familia lui, cântăreața spunând că el își iubște soția. Totuși, aceasta nu regretă relația cu maestrul dirijor.

Nicolae Botgros o iubește nespus de mult. Într-atât de mult îl iubește Dumnezeu pe maestru încât a făcut pe dorința dumnealui, deoarece el și-a dorit foarte mult o fetiță.(…) Da, e adevărat că nu e cel mai frumos mod, s-a primit cum s-a primit (darul de la Dumnezeu, n.red.), dar nu știu ce să zic, dar nu regret. Nu regret pentru că e un copil din dragoste și așteptat. Maestru a rămas în familie și respect decizia, poate așa este mai corect. Eu sunt mai tânără și mai puternică, pot să duc toate și așa am hotărât, de ceea nu vreau să dau multe amănunte, pentru că nu vreau să le fac rău oamenilor', a mai precizat cântăreața.

Cum l-a cunoscut Anișoara Dabija pe Nicolae Botgros

Anișoara Dabija a spus că Nicolae Botgros a venit în viața ei la momentul potrivit. Aceasta avea gânduri sinucigașe și mai vedea niciun rost pentru care să trăiască. În acele momente, maestrul dirjor a apărut în viața ei și i-a întins o mână de ajutor.

El a fost omul care m-a scos din acea groapă pentru că, la un moment dat, în familie, eu îmi doream să îmi iau zilele în anumite momente. Nu vedeam rostul să mai trăiesc, era un calvar în capul meu și a fost omul care mi-a dat o mână de ajutor. Nu mai vorbesc că este un artist și un dirijor desăvârșit și un om extraordinar cu suflet foarte mare', a spus Anișoara Dabija, despre Nicolae Botgros.

Anișoara Dabija: „Nicolae Botgros e tăticul cel mai scump'

Anișoara Dabija a mai afirmat că Nicolae Botgros este un tată dedicat și chiar se înțelege foarte bine și cu băieții ei. În plus, încă de la început, maestrul dirijor nu a ezitat să recunoască public că Nicoleta este fata lui, chiar dacă era căsătorit cu Lidia, alături de care trăiește și acum.

Nicolae Botgros este tăticul cel mai scump și drag care vine și ne vizitează. Se împacă foarte bine și cu băieții. Ne ajută, pentru că Nicoleta e comoara lui. Orice moft, dacă intră într-un magazin, el cumpără tot pentru Nicoleta. Nimic nu îi lipsește, nici dragostea, nici nimic', a mai povestit Anișoara Dabija.

Pe de altă parte, cântăreața a mărturisit că nu mai vrea să se căsătorească, fiind liniștită acum alături de copiii ei.

Sursa Foto: captură de ecran, Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter