Bianca Drăgușanu, despre căsnicia cu Alex Bodi: "Atât de proastă am fost!"

Publicat pe

Bianca Drăgușanu a făcut un top al greșelilor în materie de bărbați, iar în capul listei l-a pus pe Alex Bodi, al doilea soț al său. Blonda spune că regretă căsnicia cu acesta, dar și relația cu Adrian Cristea și alți bărbați care i-au intrat la inimă de-a lungul timpului.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Bianca Drăgușanu consideră căsnicia cu Alex Bodi drept una dintre cele mai mari greșeli ale vieții ei. Nu este, însă, singurul bărbat pe care Bianca îl regretă și a mai enumerat, într-o emisiune TV, și alte episoade amoroase din viața ei pe care le-ar vrea șterse din memorie.

Bianca Drăgușanu, despre căsnicia cu Alex Bodi: "Atât de proastă am fost!"Bianca Drăgușanu, despre căsnicia cu Alex Bodi: "Atât de proastă am fost!"

„Ar fi doi”, a spus Bianca Drăgușanu când a fost întrebată care au fost bărbații alături de care a suferit cel mai mult din viața ei.

„Cu unul m-am casatorit, atât de proastă am fost, încât m-am și măritat cu el, dar nu cu Victor Slav. Am și uitat cum îl cheamă, am probleme cu memoria. Cu al doilea am avut o scurtă relație, nu a fost ce trebuie, Tristan”, a completat Bianca Drăgușanu.

Bianca Drăgușanu a explicat ce a trăit alături de Alex Bodi și situațiile nepăcute în care a fost pusă din cauza acestuia, astfel că își dorește să uite toată perioada în care a fost căsătoriă cu milionarul.

Cea mai neplăcută experiență și situație a fost a doua căsătorie. Despre care nu vreau să vorbesc că s-a vorbit prea mult. Dar cred că este cel mai neplăcut lucru pe care o să-l regret toată viața. A fost ceva foarte rău pentru mine și familia mea. În această relație am stat aproximativ 3 ani, dar căsătorită am fost câteva luni, 6-7 luni.

Eu m-am căsătorit în 1 august și deja pe data de 21 august îmi doream să divorțez. Atât de rău a fost. Vreau să uit. Dacă ar exista o pastilă pe care să o iei și să uiți anumite lucruri, cu siguranță aș lua pastila asta ca să dau delete din memorie', a spus Bianca Drăgușanu și în podcastul lui Damian Drăghici de pe Youtube.

Citește și: Cătălin Botezatu, despre Bianca Drăgușanu:

Citește și: Bianca Drăgușanu, declarație de dragoste pentru Cătălin Botezatu!

Citește și: Simona Trașcă, amenințată cu moartea de admiratorul insistent:

Întrebată pentru ce bărbat din viața ei a făcut cel mai mare compromis la care nu s-ar fi așteptat vreodată, Bianca Drăgușanu l-a nominalizat pe Adrian Cristea.

„Fostul meu iubit, de acum 10 ani, Adrian Cristea, m-am mutat la Cluj și mi-am pierdut câțiva ani din viață lângă un bărbat care nu a meritat. M-a și cerut la acel moment. Eram dispusă să renunț la tot ce aveam, m-am și urcat în avion, m-am dus după el, dar nu a meritat', a mai spus Bianca Drăgușanu.

Cătălin Botezatu, una dintre marile iubiri ale Biancăi Drăgușanu

Întrebată care a fost persoana pe care a mințit-o cel mai mult, dintre bărbații cu care a avut o relație, Bianca Drăgușanu a spus că pe Cătălin Botezatu Blonda spune că a fost nevoită să îl „protejeze', iar apoi a aruncat bomba: tot cu el crede că va ajunge din nou la altar.

„Eu nu mint, omit adevăruri, ca să protejez. Foarte mult și foarte mult timp l-am protejat pe Cătălin Botezatu. El mă iubește cel mai mult dintre toți bărbații cu care am fost, și eu pe el. Până la urmă cred ca facem nuntă', a declarat Bianca Drăgușanu.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter