Simona Trașcă, amenințată cu moartea de admiratorul insistent: „Dacă eu ajung la pușcărie, tu nu mai ești în viață!”

Publicat pe

Simona Trașcă trece de câteva săptămâni bune printr-un adevărat calvar. Este teorizată și a făcut apel la ajutorul autorităților pentru protecție, fiind inclusiv amenințată cu moartea. Toate aceste întâmplări au dat-o total peste cap, Simona Trașcă fiind de-a dreptul îngrozită.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Coșmarul Simonei Trașcă a început în urmă cu mai bine de două săptămâni și de atunci este amenințată, primind mesaje de-a dreptul șocante. Mai mult, ultima dată bărbatul care o hărțuiește ar fi amenințat-o că va fi răpită pe stradă.

Simona Trașcă, amenințată cu moartea de admiratorul insistent: „Dacă eu ajung la pușcărie, tu nu mai ești în  viață!'Simona Trașcă, amenințată cu moartea de admiratorul insistent: „Dacă eu ajung la pușcărie, tu nu mai ești în  viață!'

Simona Trașcă, amenințată cu moartea: „Am solicitat ajutorul Poliției'

Simona Trașcă a anunțat autoritățile cu privire la amenințările repetate cu moartea pe care le-a primit și se teme pentru viața ei. „Acum două săptămâni, am sunat la 112, am solicitat ajutorul Poliției, şi de faţă cu poliţiştii, în faţa blocului la mine, m-a ameninţat cu moartea şi a zis «Da, am zis că o omor şi îmi asum!». Am mai chemat un echipaj de poliţie, ne-au dus la secţie, ne-au ţinut ore întregi la declaraţii, iar la sfârşit… nimic! El a plecat frumuşel acasă.

Din cauza asta face aşa pentru că a văzut că nu păţeşte nimic. Dacă în faţa poliţiştilor mi-a zis că mă omoară şi nu a păţit nimic… a prins tupeu şi mai mare. Pot să păţesc oricând, orice cu obsedatul acesta, din moment ce poliţiştii mi-au spus «Dacă se întâmplă ceva, dacă mai vine, ne sunaţi»… Eu mai apuc să pun mâna pe telefon?

Ieri, când era la mine la bloc, noroc că am apucat să intru în maşină şi să blochez uşile, că începuse să tragă de toate uşile, dar eu nu am apucat să filmez faza asta… tremuram, nu ştiam ce să mai fac, până am scos telefonul, până am dat pe video că nu mai nimeream', a povestit Simona Traşcă.

Dialog șocant între Simona Trașcă și bărbatul care o amenință

În ciuda sesizărilor la Poliție, bărbatul continuă să-i scrie și să o amenințe pe Simona Trașcă, care a ajuns la capătul răbdării. Cancan.ro a prezentat o parte dintre discuțiile pe Whatsapp ale celor doi.

'Ce faci? Ești bine? Îmi lipsești mult, vreau să te ating, să te pup. Am fost chemat la Poliție pentru declarații. Oprește-te, eu nu-ți fac nimic rău și știi că eu te iubesc tare!»', i-a scris bărbatul Simonei Trașcă.

După ce a aflat adresa blondinei bărbatul susține chiar că se va muta în același bloc cu Simona, pentru a-i fi aproape.

Ești acasă, pisica mea? Poftă bună la sushi, vin si eu. Deschide la 4, nu? Facem dragoste, îți dau acum un miliard cash, vorbesc serios'. Vorbele bărbatului au stârnit furia blondinei, care a răbufnit.

'Du-te dracului de psihopat, obsedat ce ești! Gunoi împuțit, ai și aflat etajul unde stau? Lucrurile nu rămân așa! Niciodată nu mă vei atinge, scârbosule!', i-a spus vizibil iritată Simona Trașcă.

Citește și: Scandal între Vica Blochina și Simona Trașcă, din cauza unui bărbat:”Cred că e frustrată!”

Citește și: Loredana Chivu și Simona Trașcă s-au certat și nu își mai vorbesc deloc:„Am fost ca surorile…'

Citește și: Irinel Columbeanu, primele declarații despre despărțirea dintre Monica Gabor de Mr. Pink:„Într-un cuplu…'/ EXCLUSIV

Citește și: Irina Deaconescu a ajuns de urgență cu fiica ei la spital.Toată familia s-a simțit rău

Simona Trașcă, amenințată că va fi răpită: „O să fii luată noaptea'

Bărbatul nu se teme de ceea ce ar putea păți, astfel că a ținut să-i reamintească fără rezerve că nu se va da bătut.'Și etajul, și ușa: 50. Mă mut și eu în loc cu tine. Prea tare te bazezi pe chestia cu pușcărie. Crezi că atunci vei avea liniște? Never! Iar eu, dacă vreau, o să mă bucur de tine. Dacă eu ajung la pușcărie, tu, într-o oră, nu mai ești în viață! Merită? O să murim amândoi, jur. Tu prima, apoi eu, că pușcărie nu fac. Și fac și dragoste cu tine, înainte. Dacă așa vrei să duci tu lucrurile la extrem…M-am săturat. Tu ai continuat cu Poliția și cu astea. Dacă trebuie să ne distrugem viețile… nu mai pot, efectiv '.

Nici dacă ai fi ultimul bărbat de pe pământ nu aș merge cu tine! Renunță cât mai ai timp, că acolo vei ajunge, la pușcărie', l-a avertizat, fără efect asupra lui, Simona Trașcă.

Mai mult, el a povestit în detaliu cum ar urma să fie răpită și ce i s-ar putea întâmpla. 'O să fii luată noaptea de băieți, într-o mașină, nici nu vei ști când și de cine. Vei fi adusă la mine, iar mai departe, asta ne e soarta. Tu alegi. Eu nu am vrut decât să fie bine', îi transmite hărțuitorul.

Simona Trașcă: „Nu am ieșit în viața mea cu el'

Bărbatul ar fi dezvoltat o obsesie pentru Simona Trașcă, în condițiile în care pe cei doi nu i-ar fi legat absolut nimic. 'Cred că este cu mult mai grav cazul. Eu nu am avut nimic cu el, nu am ieșit în viața mea cu el la un suc, asta mă sperie și mai mult. Dacă ar fi fost un fost iubit, să zic, n-ar fi putut trece peste despărțire, poate mai înțelegi, deși nici așa nu era ok. Este vorba despre un băiat care a dezvoltat o obsesie pentru mine de foarte mulți ani, cred că de la vârsta de 18 ani. La secția de poliție, când am fost joi seara, am auzit că ar avea 24 de ani.

De-a lungul anilor m-a tot urmărit. O dată am fost și la Prislop, am făcut o postare de acolo și cred că stă în împrejur, că primisem mesaj de la el că avea niște flori și să nu plec. M-a hărțuit peste tot. A știut unde îmi fac părul, a intrat în salon și a spus 'o iubesc, e femeia vieții mele, trebuie să mă ajutați să fiu cu ea'. Îmi trimite mesaje că mă omoară și că nu îi este frică de poliție. Mă simt terorizată și îl simt în stare, e capabil să bage cuțitul în mine. Asta e senzația mea de ceva timp. Am mers la poliție. (…)

E posibil oricând să îmi dea în cap. Azi noapte a fost la mine la bloc, la 4 dimineața, și mi-a lăsat un bilețel și o cutie de bomboane. Joi, când am chemat poliția, a avut o reacție agresivă și i-am zis 'recunoaște de față cu poliția că ai spus că mă omori' și a zis 'da, recunosc, și îmi asum'. Eu am fost sigură că îl vor reține măcar 24 de ore și țipa prin secția de poliție. Ne-au dus la poliție, ne-au luat declarații. Al doilea polițist mi-a spus 'te rog să ai grijă, are profilul unui obsedat', a povestit Simona Trașcă la TV.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter