Roxana Ghiță și Andrei Dascălu de la Survivor s-au despărțit?„Nu răspunde la mesaje”

Publicat pe

Andrei Dascălu a confirmat recent relația cu Roxana Ghiță de la Survivor, însă primele probleme deja au apărut deja între ei. Ba chiar se pare că s-au despărțit. Războinicul susține că nici măcar nu știe dacă mai sunt sau nu într-o relație, dat fiind că Războinica nu mai răspunde la mesajele pe care el i le trimite.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

După Survivor s-au legat mai multe prietenii, dar și relații. Un exemplu în acest sens îl constituie Roxana Ghiță și Andrei Dascălu, care au început o relație. Cei doi s-au înțeles foarte bine în competiție, chimia dintre ei fiind evidentă.

Roxana Ghiță și Andrei Dascălu de la Survivor s-au despărțit?„Nu răspunde la mesaje'Roxana Ghiță și Andrei Dascălu de la Survivor s-au despărțit?„Nu răspunde la mesaje'

Roxana Ghiță și Andrei Dascălu s-au despărțit?

S-au întâlnit și după competiție, au plecat la mare împreună cu o parte dintre colegii lor și relația lor a fost oficializată printr-un sărut. La scurt timp de la vestea că formează un cuplu, vine și anunțul neașteptat că relația lor ar scârțâi deja.

Finalistul de la Survivor nici măcar nu știe dacă el și Roxana Ghiță mai formează un cuplu, dat fiind că nu primește niciun răspuns la mesajele pe care i le trimite. Mai mult, Războinicul susține că nu mai există aceeași conexiune ca cea din cadrul competiției.

'Da, multă lume întreabă: Ești împreună cu Roxana? Și nu știu ce să răspund, ori da, ori nu pentru că nu știu. Nu suntem nici prieteni, dar nu suntem nici într-o relație. Suntem undeva la mijloc. De aia nu pot să răspund oamenilor de acasă dacă sunt cu ea sau nu. Exact, exact, nu știu. Trebuie să stau să vorbesc cu ea să lămurim, să vedem ce se întâmplă.  Am fost sau suntem la început de relație. Faza e că ne înțelegeam mai bine înainte decât acum. Nu mai este aceeași conexiune cum era înainte de relație', a spus Andrei Dascălu.

Citește și: Andrei Dascălu confirmă relația cu Roxana Ghiță de la Survivor:”Este ceva între noi”

Citește și: Roxana Ghiță și Andrei Dascălu, prima apariție împreună, ca și cuplu:„Dacă nu era cu fostul, ne cuplam mai repede'

Citește și: Monica Gabor și Mr.Pink s-au despărțit? Vedeta a șters toate pozele cu iubitul ei

Citește și: Jitaru și Mona de la Puterea Dragostei s-au despărțit!A înșelat-o cu prietena ei cea mai bună

Andrei Dascălu: „Ar trebui să raspundă la mesaje'

Andrei Dascălu a susținut că nu au mai păstrat legătura și că Roxana nu i-ar mai răspunde la mesaje, astfel că situația lor a rămas cumva în aer. Războinicul susține că își dorește o relație și nu va aștepta mult timp până când își va încerca norocul în altă parte, dacă nu va primi atenția de care are nevoie.

,Plus că nu am mai păstrat așa de mult legătură și nu știu ce se întâmplă. I-am dat mesaj, nu răspunde, nu știu ce se întâmplă, aștept în continuare pentru că așa sunt eu bun, cuminte și-mi place să aștept, dar n-o să mai aștept mult. Ar trebui să răspundă la mesaje că dacă nu o s-o caut pe altă. Vreau gagică. Și dacă ea nu-mi da atenție, o să caut pe altă până la urmă', a mai spus Andrei Dascălu.

Cum a evoluat relația Roxanei Ghiță cu Andrei Dascălu

Roxana Ghiță și Andrei Dascălu au vorbit, în emisiunea Ștafeta Mixtă, despre relația lor și au scos la iveală anumite detalii în ceea ce privește modul în care au realizat că au sentimentel unul pentru celălalt.

Este ceva nou. Prima și prima data eram in aeroport, m-am dus la el sa stau cu el. Dupa la hotel a stat separat, nici macar nu a stat in camere cu noi', a povestit Roxana Ghiță.

Eu fiind rezerva nu am putut sa stau cu ei in grup, ei normal nu trebuiau sa ma cunoasca pe mine. Eu am incercat sa fiu mai retras. Cu Roxana nu ma stiam, cu multi dintre ei nu ma stiam. Am zis sa stau mai retras. Am fost invitat sa ma duc sa stau cu ei, am schimbat dou trei vorbe la hotel cand am ajuns si acolo ne-am cunoscut putin. (…) Stiam ca o sa intru in competiție si am simtit ca ceva o sa se intample. Am stiut ca o sa ma inteleg bine cu ea si-n competiție‘, a spus și Andrei Dascălu

Sursa foto: Instagram

 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă