Loredana Chivu și Simona Trașcă s-au certat și nu își mai vorbesc deloc: „Am fost ca surorile...”

Publicat pe

Loredana Chivu și Simona Trașcă și-au fost alături una celeilalte ani buni, dar se pare că au ajuns la o răscruce. Cele două dive nu își mai vorbesc și, potrivit celor mai recente declarații, nici nu au de gând să o mai facă vreodată.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Loredana Chivu și Simona Trașcă erau, până de curând, împreună peste tot. Cele două blonde erau de nedespărțit și se comportau ca două surori, nicidecum ca două prietene. De la petreceri la vacanțe, Loredana chivu era mereu alături de simona Trașcă și vice-versa. După ce au petrecut o vacanță luxoasă în Dubai, cele două dive din showbiz-ul autohton au făcut anunțul neașteptat: nu își mai vorbesc!

Citește și: Percheziții la clinica dată în judecată de Loredana Chivu. Ce acuzații grave i se aduc patronului

Citește și: Manuela de la Puterea Dragostei și Loredana Chivu, la un pas de bătaie într-un club din Mamaia! Doar intervenția bodyguarzilor a calmat spiritele

Citește și: Loredana Chivu a sunat la Salvare, iar medicii au găsit-o inconștientă, în casă: „Am crezut că mor!”

Citește și: Ce a făcut Simona Hapciuc cu banii câștigați la Survivor. Fiul ei se bucură cel mai mult

Loredana Chivu pare că a trecut deja peste disensiunile pe care le-a avut cu Simona Trașcă, dat fiind faptul că deja a plecat în vacanță alături de Ana Maria Mocanu, o altă prietenă de-ale sale. Deși a vorbit cu indiferență despre fosta ei prietenă, Simona Trașcă regretă ce s-a întâmplat între ele și a avut numai cuvinte de laudă la adresa fostei sale prietene.

Loredana Chivu și Simona Trașcă s-au certat și nu își mai vorbesc deloc: „Am fost ca surorile...'Loredana Chivu și Simona Trașcă s-au certat și nu își mai vorbesc deloc: „Am fost ca surorile...'

Simona Trașcă, dezvăluiri emoționante despre prietenia cu Loredana chivu

„Niciodată nu o să vorbesc de Loredana pentru că a fost ca sora mea. În momentul de față, fiecare este pe drumul ei și atât. Nu pot să zic că totul e bine, da nici nu este rău. Eu îi doresc să fie sănătoasă, să fie fericită, îi doresc tot binele din lume. Aș ruga-o să nu vorbească despre mine că nici eu nu vorbesc despre ea.

Așa mi se pare corect pentru că am fost ca surorile. Adică, pentru mine este subiect închis, nu vreau să mă mai întrebe nimeni de Loredana pentru că nu mai am ce să discut. Pentru mine a fost ca sora mea, a fost un om foarte important în viața mea și acum nu mai există deloc. Este mai bine așa. Am iubit-o enorm de mult.', a declarat Simona Trașcă, despre Loredana Chivu.

Loredana Chivu, indiferentă față de Simona Trașcă

Dacă Simona Trașcă a părut vizibil emoționată atunci când a vorbit despre fosta ei cea mai bună prietenă, nu putem spune același lucru și despre Loredana Chivu. Fosta asistenta TV a explicat cu vehemență că Simona Trașcă nu mai are ce căuta în viața ei și că nu își vor mai vorbi vreodată. Totodată, Loredana Chivu a punctat și faptul că este cel mai bine să rămână așa, pe drumuri separate, de-acum încolo.

„Nu am nimic cu ea, nu mă interesează ce vrea ea să pară sau ce se întâmplă mai departe, mă interesează doar să să-mi văd de viața mea, de sănătatea mea, de familia mea, de oamenii care mă iubesc și pe care îi iubesc sincer și curat și atât. Eu nu am nimic de declarat despre ea. Am fost prietene, dar nu o să mai fim niciodată', a precizat Loredana Chivu. 

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter