Fiul lui Florin Condurățeanu își visează des tatăl, după înmormântare: „Merg mereu la cimitir”

Publicat pe

A trecut o lună de când Florin Condurățeanu a murit în urma unui stop cardio-respirator. Fiul lui, Răzvan Condurățeanu, îi simte permanent lipsa și spune că Nea Țuțu îi apare mereu în vis. Ba mai mult, Răzvan a mărturisit că îi simte prezența peste tot în casă și că merge mereu la cimitir.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

S-a împlinit o lună de când a murit Florin Condurățeanu. Jurnalistul a încetat din viață în urma unui stop cardio-respirator și a fost înmormântat la cimitorul Bellu, din București. Fiul lui Nea Țuțu, Răzvan Condurățeanu, a declarat că îi simte lipsa permanent tatălui său și că a rămas cu un gol în suflet pe care nimic nu-l va putea acoperi niciodată.

Fiul lui Florin Condurățeanu își visează des tatăl, după înmormântare: „Merg mereu la cimitir'Fiul lui Florin Condurățeanu își visează des tatăl, după înmormântare: „Merg mereu la cimitir'

Pe de altă parte, Răzvan spune că îi simte în casă prezența lui Florin Condurățeanu pentru că se zice să sufletul rămâne pe pământ pentru încă 40 de zile de la deces. Răzvan Condurățeanu merge constant la cimitir și vorbește cu tatăl lui, chiar dacă acesta nu-i mai poate răspunde.

Citește și: Irinel Columbeanu, primele declarații despre despărțirea dintre Monica Gabor de Mr. Pink:„Într-un cuplu…'/ EXCLUSIV

Citeșe și: Irina Deaconescu a ajuns de urgență cu fiica ei la spital.Toată familia s-a simțit rău

Citește și: Oana Cuzino, primele declarații după plecarea de la PRO TV:„Ca medic, sănătatea și…'

Citește și: Reghe, un nou semn al despărțirii de Anamaria Prodan.A renunțat la verighetă

A trecut o lună de la moartea lui Florin Condurățeanu

Fiul lui Florin Condurățeanu regretă foarte mult moartea tatălui său. Acesta a spus că este năpădit de amintiri frumoase cu Nea Țuțu și că tatăl lui îi vine în minte atât ziua, cât și seara, înainte de culcare.

Vreau să spun că aceste zile au fost dureroase în continuare, lipsa lui Țuțu Condurățeanu e un gol care nu va acoperi nimic niciodată. Am fost totdeauana la cimitir, am stat cu el, am vorbit cu el, adormim noaptea împreună. Parcă văd pentru că se spune că 40 de zile sufetul e încă în casă, alături de familia lui, în fiecare zi, nu numai ziua, și seara înainte de culcare Țuțu îmi vine în cap, în minte, am flashuri cu tot felul de episoade din viața noastră, când eram cu familia, împreună', a spus Răzvan Condurățeanu la Antena Stars.

Fiul lui Florin Condurățeanu: „Este în casă în continuare'

De asemenea, fiul lui Florin Condurățeanu a mai declarat că îl visează mereu pe Nea Țuțu. „Da, l-am visat. Îmi vine și noaptea și ziua, e o formă plăcută. Visez că eram împreună în mașină și mergeam spre casă sau în vacanță, sunt flashuri, el este în casă în continuare', a mai spus Răzvan Condurățeanu.

În plus, Răzvan a mai dezvăluit că mama lui, văduva lui Florin Condurățeanu, nu mai poate să stea în casa în care a murit jurnalistul. Femeia s-a mutat la fiul ei și se gândește neîncetat la soțul ei.

Mama nu mai poate să stea acolo, s-a mutat la mine, ea îl visează tot timpul, când vine acasă de la serviciu vine acasă și îi aprinde o lumânare, îi spune uite Țuțu ești aici lângă mine, îi aprinde lumânarea și după se apucă de alte treburi (…) Dumnezeu știe și el ne coordonează în viață și el știe cât timp avem și cât trebuie să trăim pe pământul ăsta', a mai spus fiul lui Florin Condurățeanu, potrivit spynews.ro.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter