Cine este Vlăduța Lupău. Artista e măritată cu un fotbalist

Publicat pe

Cine este Vlăduța Lupău. La 30 de ani, Vlăduța Lupău este una dintre cele mai apreciate artiste de muzică populară populară românească din zona Ardealului. Din pasiune pentru muzică, Vlăduța a renunțat la Medicină. Artista este căsătorită cu Adrian Rus, portar la FC Cluj.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Cine este Vlăduța Lupău. Vlăduța Mărioara Rus Lupău, cunoscută sub numele de scenă Vlăduța Lupău, este o cântăreață de muzică populară românească  și realizatoare de emisiuni de muzică populară. Primul ei cântec l-a interpretat la vârsta de 4 ani, în emisiunea Marioarei Murărescu, Tezaur folcloric, în anul 1995, iar ulterior a devenit una dintre cele mai talentate și îndrăgite cântărețe de muzică populară din zona Ardealului.

Cine este Vlăduța Lupău. Artista e măritată cu un fotbalistCine este Vlăduța Lupău. Artista e măritată cu un fotbalist

Cine este Vlăduța Lupău

Vlăduța Lupău (30) merge peste tot prin țară să cânte și, în timp, a adunat un capital uriaș de simpatie. Paradoxal, artista s-a pregătit pentru o altă profesie – medicina veterinară -, însă pasiunea pentru muzică a învins.

După absolvirea liceului, Vlăduța Lupău a urmat 6 ani de facultate la Universitatea De Științe Agricole Și Medicină Veterinară  Cluj-Napoca, în cadrul Facultății De Medicină Veterinară, iar după licență a urmat studiile Doctorale tot în domeniul Medicinei Veterinare.

„Am ales această facultate, deoarece este tradiție de familie. Mama este medic veterinar, iar tata inginer zootehnist. Dar, bineînţeles, şi pentru dragostea faţă de animale. Îmi place tare mult, motiv pentru care urmez studiile doctorale din cadrul Universităţii de Ştiinţe Agricole și Medicină Veterinară Cluj-Napoca.

A fost greu în ultimii ani de facultate. Efectiv eram pe drum şi la școală. Într-adevăr, aş minți să spun că nu am mai lipsit uneori de la facultate, dar întotdeauna am recuperat în avans sau după, toate laboratoarele pierdute. A fost greu din cauza oboselii, dar a fost fain! Iar azi, mă mândresc cu faptul că sunt medic veterinar’, a mărturisit Vlăduța Lupău, pentru cluju.ro.

A cântat pentru prima oară pe scenă la 4 ani

Cine este Vlăduța Lupău. Deși are o cu totul altă specializare, Vlăduța Lupău a dovedit încă din copilărie aptitudini pentru muzică, așadar a făcut, în cele din urmă, din pasiune o profesie. Artista a cântat pentru prima oară pe o scenă la vârsta de 4 ani, în emisiunea regretatei Marioara Murărescu, Tezaur Folcloric.

„Împrejurările care m-au făcut să aleg acest fain drum au fost date de soartă. De ce zic asta?! Pentru că părinții mei lucrau de zori şi de asta m-au dat la Clubul Copiilor din orașul meu natal, Şimleu Silvaniei; ca să petrec timpul cu copii făcând diferite activități. Acolo, spre marele meu noroc, am „bătut' la o uşă unde scria „Folclor'. Păşind acel prag, am întâlnit omul care stă la baza a tot ceea ce înseamnă azi Vlăduța Lupău. Am întâlnit-o pe doamna profesor Cornelia Neaga, căreia îi mulțumesc din suflet pentru tot ceea ce azi însemn ca artist', a declarat Vlăduța Lupău.

„Sunt un om simplu”

Deși are o carieră prodigioasă, Vlăduța vorbește despre ea cu multă modestie, afirmând că nu-i place să se autocaracterizeze…

„Vă spun de la început că vă mulțumesc tuturor celor care veți citi aceste rânduri. O descriere a mea, de obicei, nu îmi place să o fac eu; îi las pe oameni… pe cei care mă îndrăgesc să spună despre mine, iar dacă nu o face nimeni, las muzica să vorbească despre mine.

Totuși, sunt un om simplu care de mică, mai exact de la vârsta de 4 ani am pășit pe acest drum – drumul cântecului. Ioi, şi am uitat să vă zic că m-am născut într-o zi tare faină, adică pe 8 Martie; e faină tare ziua asta!', a mărturisit Vlăduța Lupău.

Citește și: Cum s-au cunoscut Vlăduța Lupău și Adrian Rus: „Era și tatăl lui acolo'

Citește și: Cum arată Vlăduța Lupău fără pic de machiaj. Fotografia asta i-a șocat pe fani, care și-au dat seama de un amănunt uluitor

Citește și: Insula Iubirii revine la Antena 1. Radu Vâlcan, primele declarații

Citește și: Marian Vanghelie, chemat la Parchet după ce și-ar fi bătut soția. Oana Mizil:

Citește și: Cum arată Roxana Vancea în al doilea trimestru de sarcină.

De-a lungul carierei, artista a câștigat numeroase premii și a devenit cunoscută  atât la nivel național, cât și internațional, la ora actuală fiind una dintre cele mai apreciate artiste de muzică populară. Una dintre piesele de referință ale cântăreței, „Rămâi, bade, ne-nsurat”, a adunat peste 3 milioane de vizualizări pe YouTube, o cifră destul de greu de atins în sfera muzicii populare.

S-a căsătorit cu un fotbalist

Cine este Vlăduța Lupău. Vlăduța Lupău s-a căsătorit s-a căsătorit cu Adrian Rus, portar la FC Cluj, pe data de 12 noiembrie 2019, după o poveste de dragoste ce a durat 5 ani. Cei doi au avut o nuntă total atipică. Artista și iubitul ei s-au căsătorit într-o pădure, unde totul a fost special amenajat pentru ei.

„L-am cunoscut la o cântare, la un profesor de-al meu. Am terminat medicină veterinară. Un profesor avea un eveniment la un lac și era și el (n.r. Adi Rus) acolo. Așa ne-am cunoscut', mărturisea Vlăduța Lupău pentru „Acces Direct'.

Soțul ei a povestit că cel care a făcut primul pas în relație a fost el.

'Îmi era foarte simpatică și zâmbetul mi-a plăcut cel mai mult la ea. Dacă nu făceam eu primul pas, poate eram tot în aceeași relație de prietenie', a declarat Adrian Rus în emisiunea 'La Măruță'.

Vlăduța și soțul ei nu au copii încă, însă artista a dezvăluit că își dorește să fie mamă de băiat, și că soțul său este dornic să devină tată în viitorul apropiat.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter