Cum arată Vlăduța Lupău fără pic de machiaj. Fotografia asta i-a șocat pe fani, care și-au dat seama de un amănunt uluitor

Publicat pe

Vlăduța Lupău este mereu o apariție deosebită. Cântăreața pare mereu ca scoasă din cutie, fie că este pe social media, ori la evenimente, unde face toate eforturile ca să arate bine pentru publicul său. De data această, însă, vedeta a apărut 100% natură și fără niciun strop de machiaj pe față. 

Cum arată Vlăduța Lupău fără pic de machiaj. Fotografia asta i-a șocat pe fani, care și-au dat seama de un amănunt uluitorCum arată Vlăduța Lupău fără pic de machiaj. Fotografia asta i-a șocat pe fani, care și-au dat seama de un amănunt uluitor

Vlăduța și-a arătat tenul impecabil, dar și vârsta, care o trădează, arătând, de fapt, o puștoaică, sub tot machiajul și „artificiile' make-up artiștilor.

Vlăduța a fost nevoită să-și anuleze spectacolele și alte evenimente, a decis să petreacă zile relaxante, în haine de casă, fără machiaj, la ea în curte.

Citește și: Cât a costat ținuta purtată de Vlăduța Lupău la cununia civilă cu Adrian Rus. A fost o mireasă atipică

Vlăduța Lupău are 28 de ani și  este noua senzație a muzicii populare. Ea este căsătorită cu Adrian Rus, portar la CFR Cluj.

Vlăduța Lupău a început să cânte încă de la o vârstă fragedă. Astfel că la vârsta de 4 ani, artista deja alesese drumul pe care să-l urmeze în viață. După multă muncă și eforturi, interpreta de muzică populară a ajuns unde a visat încă de când era mică.

Citește și: Cine este Vlăduța Lupău? Ea este noua senzație a muzicii populare

„Vă spun de la început că vă mulțumesc tuturor celor care veți citi aceste rânduri. O descriere a mea, de obicei, nu îmi place să o fac eu; îi las pe oameni… pe cei care mă îndrăgesc să spună despre mine, iar dacă nu o face nimeni, las muzica să vorbească despre mine. Totuși, sunt un om simplu care de mică, mai exact de la vârsta de 4 ani am pășit pe acest drum – drumul cântecului. Ioi, şi am uitat să vă zic că m-am născut într-o zi tare faină, adică pe 8 Martie; e faină tare ziua asta!', a spus Vlăduța Lupău.

 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă