Marian Vanghelie, chemat la Parchet după ce și-ar fi bătut soția. Oana Mizil: "Am vrut să-l sperii!"

Publicat pe

Marian Vanghelie a fost citat la Parchet ca să dea explicaţii, după ce Oana Mizil l-a acuzat, inițial, că a bătut-o. Ulterior, soția fostului primar a susținut că a exagerat și a vrut doar să-l sperie, iar avocații lui Marian Vanghelie depun astăzi în instanță documentaţia pentru retragerea ordinului de restricţie.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

În ordinul de restrictie scrie că Marian Vanghelie i-a dat pumni in cap Oanei Mizil. Partenera sa de viață s-a răzgândit între timp și a spus că totul a fost o simplă ceartă. Cu toate astea, fostul primar a fost citat miercuri la Parchetul Buftea pentru explicații și renunțarea la ordinul de restricție.

Marian Vanghelie, chemat la Parchet după ce și-ar fi bătut soția. Oana Mizil: "Am vrut să-l sperii!"Marian Vanghelie, chemat la Parchet după ce și-ar fi bătut soția. Oana Mizil: "Am vrut să-l sperii!"

Oana Mizil a decis să renunţe la ordinul de restricţie în care scrie clar că a fost lovită și susține că a fost doar smucită, iar prin acel ordin de restricţie a vrut, de fapt, doar să-şi sperie soţul.

„Am avut o mică altercație cu soțul meu. Eu voiam să plec la mare mai devreme, el nu putea să plece, tot din cauza proceselor, la mare, și pur și simplu ne-am certat. Situația a fost tensionată și s-a ajuns, vineri seară, dintr-o mică prostie, să ne certăm un pic mai aprig.

Nu am nimic, nicio vânătaie, nimic. Va spun sincer că, prin acest ordin de restricție, pe care l-am solicitat, am vrut să-l sperii un pic pe soțul meu”, a declarat Oana Mizil, potrivit Antena 3.

Oana Mizil: 'Nu m-a lovit. M-a îmbrâncit'

Oana Mizil a povestit, apoi, cum s-a petrecut totul și cum o ceartă conjugală a degenerat în scandal național.

'Nu, nu m-a lovit. A fost o mare exagerare din partea presei. De două zile stau și mă uit și mă minunez. Pe fondul de stres al soțului și pe fondul meu de stres, pentru că de 5 ani suntem practic hărțuiți de DNA și nu numai, pur și simplu am ajuns la un moment de oboseală, de saturație, de nervozitate.

În orice familie există momente de tensiune, momente frumoase, momente grele și ușoare, iar vineri seara am avut o mică altercație cu soțul meu. Eu voiam să plec la mare mai devreme, el nu putea să plece din cauza proceselor și pur și simplu ne-am supărat și ne-am certat.

Citește și: Reghe, vacanță în Grecia fără Anamaria Prodan. Reacția impresarei:'Nu-l acopăr sau ceva…'

Citește și: Ce relație are Ioana Ginghină cu fiica sa și cum a aflat Ruxi că mama ei a pozat în Playboy:„A fost o discuție…’/ EXCLUSIV

Citește și: Ce dietă ține chef Cătălin Scărlătescu, după ce a slăbit:„Continui să mănânc cartofi prăjiți’/ EXCLUSIV

De ce a ajuns la spital Oana Mizil după cearta cu Marian Vanghelie

În ziua în care soțul meu a ajuns condamnat pe nedrept și a primit această condamnare de 11 ani și 8 luni, o condamnare incredibil de mare, din ziua aceea eu am probleme cu cortizolul și am tensiune fluctuantă.

Vineri seară, pe fondul de oboseală și stres maxim și de supărare, practic m-am supărat că nu m-a lăsat să plec la mare în ziua în care eu am vrut, tensiunea mi-a crescut foarte rău, am avut 18 cu 16 și așa am chemat salvarea, pentru că Marian s-a speriat foarte tare, mama mea s-a speriat, eu m-am speriat…', a declarat Oana Mizil la 'News Hour with CNN' de la Antena 3.

Oana Mizil: 'Am avut atac de panică'

Oana Mizil a comentat și ordinul de restricție împotriva lui Marian Vanghelie, în care scria că acesta ar fi lovit-o cu putere, negând acest lucru și spunând că el nu a lovit-o.

'Nu, nu. Deci nu am fost lovită cu putere, așa cum se spune. Pur și simplu, soțul meu m-a apucat de brațul stâng și m-a îmbrâncit. Nu m-a lovit cu altceva, nu m-a bătut. Se și scrie în documentele de ieșire din spital că am avut atac de panică și tensiune foarte mare.

Acum 5 ani de zile, soțul meu era în arest la domiciliu și într-o dimineață DNA-ul a venit să îl ridice fără mandat, fără nimic. Seara, am fost dusă de urgență tot la Spitalul Elias. Trei săptămâni am stat cu branulă în braț și peste tot și mi se punea cortizol pentru că altfel nu puteam să fac față acelei boli. Deci tot pe bază de stres. La fel și acum', a mai declarat Oana Mizil.

Marian Vanghelie: „Fiecare se ceartă în felul lor”

Marian Vanghelie a precizat marţi într-o intervenţie la Antena 3 că tot scandalul a fost, de fapt, o ceartă şi neagă orice acuzaţie că ar fi bătut-o pe concubina sa, Oana Mizil.

Întrebat de ce nu a mers cu Oana Mizil la spital şi ce de a fost chemată Poliţia, Marian Vanghelie a declarat că s-au certat, iar el a sunat la ambulanţă. 

„Eu am chemat salvarea. Au plecat șoferii mei, s-a dus şi fratele meu şi ne-am ocupat acolo de probleme. Nu există nicio bătaie. În toate familiile, lumea se mai ceartă. Oana a avut un puseu de tensiune. Când a venit salvarea m-a întrebat ce s-a întâmplat şi am zis că ne-am certat. Ce era să spun că am mâncat mâncare stricată”, a spus Vanghelie.

„Soţia mea are o problemă mare cu tensiunea mică'

„Soţia mea are o problemă cu tensiunea mică şi nu mint cu nimica. Putem să vă punem documentele la dispoziție. În momentul în care ne-am certat a făcut o spaimă şi i s-au încleștat degetele de la mână şi a început să se sperie. În momentul în care cineva se ceartă pe baza certificatul medico-legal spitalul a chemat Poliţia.

Soţia mea nu a vrut să depună plângere penală şi atunci i-au zis că au decât o formulă să facem ordin de protecţie pe câteva zile şi au întrebat-o dacă are unde să se ducă şi ea a zis da”, a spus Marian Vanghelie.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter