Oana Cuzino pleacă de la PRO TV. Emisiunea "Ce se intâmplă doctore" iese din grilă

Publicat pe

Oana Cuzino pleacă de la PRO TV. „Ce se întâmplă, doctore?' iese din grila PRO TV, după 18 ani. Oana Cuzino a prezentat, de-a lungul timpului, diverse subiecte din sfera medicală ce aveau ca scop informarea publicului cu privire la diverse boli sau afecțiuni.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

PRO TV a anunțat că întrerupe producția emisiunii „Ce se întâmplă, doctore?', iar Oana Cuzino pleacă de la PRO TV. Timp de 18 ani, Oana Cuzino a prezentat materiale din domeniul medical.

Oana Cuzino pleacă de la PRO TV. Emisiunea "Ce se intâmplă doctore" iese din grilăOana Cuzino pleacă de la PRO TV. Emisiunea "Ce se intâmplă doctore" iese din grilă

„Ce se întâmplă, doctore?' iese din grila PRO TV

Timp de aproape două decenii, PRO TV a găzduit, în cadrul știrilor matinale, emisiunea „Ce se întâmplă, doctore?'. După 18 ani, postul de televiziune a anunțat că rubrica medicală va ieși din grila programelor.

Citește și: De ce nu își face Oana Cuzino operații estetice:

Citește și: Cum reușește Oana Cuzino să arate la impecabil la 49 de ani.

Citește și: Reghe, un nou semn al despărțirii de Anamaria Prodan.

Citește și: Cum arată Roxana Vancea în al doilea trimestru de sarcină.

Oana Cuzino a venit, în toți acești ani, în fața telespectatorilor, cu subiecte din sfera medicinii. Scopul emisiunii era acela de a informa publicul cu privire la diverse boli și afecțiuni. În cadrul fiecărei emisiuni erau prezentate opiniile și explicațiile specialiștilor cu privire la diverse probleme medicale.

Oana Cuzino pleacă de la PRO TV

Începând din această toamnă, PRO TV nu va mai găzdui emisiunea „Ce se întâmplă, doctore?'.

Rubrica Oanei Cuzino a fost urmărită, timp de 18 ani, în cadrul Știrilor matinale PRO TV, în cursul săptămânii, dar și duminica de la ora 10.00.

Oana Cuzino se desparte de acest proiect din televiziune, iar postul TV i-a transmis un mesaj: „Îi urăm numai bine pe mai departe și mult succes în dezvoltarea tuturor proiectelor personale'.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter