Bianca Drăgușanu, declarație de dragoste pentru Cătălin Botezatu! Dovada că nu și-a uitat fostul iubit

Publicat pe . Actualizat Vineri, 04 decembrie 2020, 18:09

Deși a trăit o poveste de dragoste furtunoasă alături de Alex Bodi, Bianca Drăgușanu încă mai are sentimente pentru Cătălin Botezatu! Iată ce declarație surprinzătoare i-a făcut vedeta designerului.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

După mulți ani de când au format un cuplu, Bianca Drăgușanu și Cătălin Botezatu au rămas în relații bune, în pofida faptului că și relația lor a fost, la un moment dat, destul de furtunoasă. Dar, se pare, acesta este ingredientul nelipsit din poveștile de dragoste trăite de Bianca Drăgușanu…

Relația dintre Cătălin Botezatu și Bianca Drăgușanu a fost una pătimașă, dar supusă controverselor, în aceeași măsură. Bote este printre puținii bărbați din viața blondei despre care ea nu a avut niciodată nimic urât de spus. La rândul său, designerul a vorbit tot timpul la superlativ despre Bianca.

„Relația cu Bianca e o nebunie”

Chiar dacă, între ei, lucrurile nu au fost întotdeauna roz, Cătălin Botezatu și Bianca Drăgușanu sunt, în prezent, foarte buni prieteni și au o relație bazată pe respect.

„În ultimii 10-15 n-am generat scandaluri deloc, de la Bianca Drăgușanu încoace pe care o iubesc și o salut și o ador. A zis ea că tot cu mine rămâne! Glumesc!’, declara Cătălin, acum ceva vreme, despre Bianca Drăgușanu, potrivit cancan.ro.

„Relația cu Bianca e o nebunie. Te face să te simți viu’, a mai spus designerul.

Bianca Drăgușanu, declarație de dragoste pentru Cătălin Botezatu! Dovada că nu și-a uitat fostul iubitBianca Drăgușanu, declarație de dragoste pentru Cătălin Botezatu! Dovada că nu și-a uitat fostul iubit

„Te iubesc pentru totdeauna”

Cu siguranță Bianca Drăgușanu nu a uitat că a devenit faimoasă în showbiz în primul rând datorită lui Cătălin Botezat-o, cel care a popularizat-o în perioada în care formau un cuplu… Chiar dacă relația lor amoroasă s-a încheiat de mulți ani, blondina încă are sentimente puternice pentru fostul ei iubit, sentimente pe care, de altfel, nu s-a sfiit să le declare public.

De ziua de naștere a designerului, Bianca Drăgușanu i-a făcut o declarație emoționantă în social media, exprimându-și sentimentele fără rezerve.

„Happy birthday King of f@#$%^g everything! Love u forever! (în traducere: La mulți ani, rege al tuturor! Te iubesc pentru totdeauna'.

Citește și: Ce face Augustin Viziru cu premiul de 50.000 de euro câștigat la Ferma: „Nu se poate neglija suma”/ EXCLUSIV

Citește și: Cezara Dafinescu arată incredibil la 72 de ani! Dezvăluiri despre bărbații celebri care au curtat-o în tinerețe

Citește și: Nicolas Cage are doi nepoți români! Ce pensie alimentară fabuloasă le plătește și cum a ajuns să fie socrul unei românce

Citește și: Cum arată Gabriela Spanic, regina telenovelelor, la 46 de ani. E transformată total: a slăbit și pare mai tânără

Mi-a plâns în brațe de multe ori”

După despărțirea de Bianca, designerul a mărturisit că, de obicei certurile dintre ei porneau de la Bianca, deoarece blondina avea și atunci un temperament vulcanic. Ulterior, Cătălin Botezatu s-a arătat extrem de empatic atunci când Bianca suferea din cauza lui Alex Bodi.

Bianca este una dintre cele mai bune femei pe care le-am cunoscut. Are un suflet extraordinar și este foarte sensibilă. Suferă când se ceartă cu cineva. Mi-a plâns în brațe de multe ori după diferite divergente avute cu oameni pe care ea i-a ajutat. Ea se macină mult când este atacată gratuit, chiar dacă nu o arată. Am mai remarcat de la început la ea și că este o față inteligență și ambițioasă’, mărturisea Bote.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă