Nicolas Cage are doi nepoți români! Ce pensie alimentară fabuloasă le plătește și cum a ajuns să fie socrul unei românce

Publicat pe

Nicolas Cage are doi nepoți români cărora le plătește o pensie alimentară considerabilă. După ce relația dintre fiul său și soția lui de origine română s-a încheiat, actorul are grijă de cei doi băieți ai lor.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

În 2014, la 50 de ani, Nicolas Cage a devenit bunic, soția de origine română a fiului său Weston, scenarista Danielle Cage, aducând pe lume primul lor bopil, un băiețel, care a primit numele de Lucian Augustus Coppola Cage. Ulterior, a venit pe lume și al doilea copil al cuplului, Sorin, acum în vârstă de 4 ani.

„Lucian are descendență română, pentru că eu sunt româncă. Iar numele de Augustus l-a primit după bunicul lui Weston”, povestea Danielle, la vremea respectivă.

Din păcate, Weston și Danielle s-au despărțit, iar cel care a rămas să le asigure securitatea financiară celor doi nepoți ai săi este Nicolas Cage.

Fiul actorului, dependent de droguri și alcool

Sorin și Lucian, acum în vârstă de 4 și 6 ani, au rămas doar cu mama lor, după ce Weston a părăsit domiciliul conjugal. Cei doi au avut o relație mai lungă, însă au fost căsătoriți doar 3 ani. Fiul lui Nicolas Cage, actor și rocker metalist, dependent de alcool și de droguri, a rămas fără roluri și, implicit, fără bani, ulterior părăsindu-și soția și cei doi copii.

Nicolas Cage are doi nepoți români! Ce pensie alimentară fabuloasă le plătește și cum a ajuns să fie socrul unei românceNicolas Cage are doi nepoți români! Ce pensie alimentară fabuloasă le plătește și cum a ajuns să fie socrul unei românce

Dat fiind că fiul lor este în imposibilitatea de a își susține financiar copiii, Nicolas Cage a luat asupra sa această responsabilitate, decizând să își asume plata pensiei alimentare care se cuvine celor doi nepoți ai săi.

Citește și: Augustin Viziru, primele declarații înainte de finala Ferma 2020: „Nu plec capul în fața nimănui, nu tolerez și nu fac compromisuri”/ EXCLUSIV

Citește și: Manuela Hărăbor, declarație sfâșietoare despre fiul său bolnav de autism: „Este extrem de complicat să ţii în casă un copil cu retard, uneori clachez!”

Citește și: Cum arată și cu ce se ocupă acum Lavinia Tatomir, văduva lui Adrian Pintea. Au trecut 13 ani de la moartea marelui actor

Citește și: Cum se simte Gheorghe Visu, infectat cu COVID-19, după o săptămână în spital: „A mai fost internat din cauza problemelor la plămâni”

Nicolas Cage le dă mii de euro celor doi nepoți români

Cu o avere de peste 150 de milioane de dolari, starul din Leaving Las Vegas a fost foarte generos în ceea ce-i privește pe nepoții săi, Lucian și Sorin. Iar asta cu atât mai mult cu cât, în momentul de față fiul său nu are nicio sursă de venit. Drept urmare, celebrul actor a decis să le plătească celor doi nepoți ai săi o pensie alimentară consistentă.

Fiii lui Weston și ai lui Danielle primesc de la bunicul lor 16.000 de dolari pe lună, bani necesari pentru întreţinerea şi educaţia copiilor şi pentru plata chiriei la casa în care stau alături de mama lor.

Foto: Hepta

 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă